Мним пловдивски депутат измами десетки с лъжа за Кирил Петков

  • 13 юли 2022 19:11

  • 5165
  • 15
Мним пловдивски депутат измами десетки с лъжа за Кирил Петков
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Пловдивчанин, представял се за депутат и измамил десетки хора,  е бил арестуван при акция на полицията.

Сергей Димитров е задържан след редица сигнали за измамни схеми от потърпевши. Ролята, в която той влизал, била на депутат на водещи политически сили, който има много връзки на високо ниво, включително с премиера в оставка Кирил Петков. 

От прокуратурата съобщиха за "Марица", че мярката на задържане на Димитров е удължена на 72 часа. Данните сочат, че мнимият депутат прилагал разнородни схеми, за да се облагодетелства. Предлагал най-различни услуги, като парадирал с връзки с политически лидери.  Образът му бил изключително достоверен, особено когато обещавал да прави пътища, да премахва гаражи, да урежда парцели срещу солидно заплащане. 

Мним братовчед на депутат от РБ събирал пари от негово име (видео)

Работата по случая е още в начална фаза. Тепърва се установяват всички схеми, които Димитров е прилагал на опарените. По последните му схеми са установени четирима потърпевши. Те вече са разпитани. Срещу него обаче има и друго дело, където също има мнохо пострадали. Вероятно измамните схеми ще бъдат прецизирани и обединени в едно общо дело срещу мнимия депутат.  Повечето от измамените са от "Столипиново". Бърз преглед на профила на Сергей в социалните мрежи показва, че той се е постарал да поддържа фалшивата си роля. Арестът му е осъществен вчера от служители на "Икономическа полиция".  Очаква се утре от прокуратурата да изнесат подробна информация по случая. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5165 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
За криминал най-важен имунитет

2022.08.04 | 14:19

15
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами и изнудване.
НА ВНИМАНИЕТО НА АРЕСТУВАЛИЯ ГО ПОЛИЦИЦАЙ

2022.07.13 | 20:32

3
Сергей Димитров е задържан след редица сигнали за измамни схеми от потърпевши. Ролята, в която той влизал, била на депутат на водещи политически сили, който има много връзки на високо ниво, включително с премиера в оставка Кирил Петков. ПУСНЕТЕ ГО! ТОЙ Е ИМАЛ СЕКСУАЛНИ ВРЪЗКИ С КИРИЛ И АСЕН ВАСИЛЕВ. ГОВОРИ ИСТИНАТА!
Ако полицай е работил един месец в полицията - три

2022.07.14 | 09:13

14
С нас живее бивш полицай, който твърдеше, че е работил в ДАНС, живее без регистрация, а като дойде на власт Петков стана депутат - електоратът му е циганин в боклука и наркодилъри, но сега има имунитет и може прави каквото иска. На мястото на Петков влезе Василев - същото дупе, само в профил. България ще се удави в криминал и наркотици с такива независими народни депутати. Само пълното преизбиране ще спаси държавата.
Киру и Лена чумата

2022.07.13 | 23:46

9
Наркомани до шапката си .
ДА

2022.07.14 | 05:53

13
ИМ ЯДЕШ ГОВНАТА
Дим

2022.07.13 | 23:32

8
Киро лъже повече от този менте депутат. Радев ги докара тези помияри. Рашков какво зяпа та не го арестува.
TE IBA

2022.07.14 | 05:52

12
ФОСТАТА
zorbas

2022.07.14 | 02:35

11
Всичко ли взе? Маслини взе ли?
Доротея

2022.07.14 | 00:23

10
Лена си наказа сливата тъпако
◍•ᴗ•◍Лeнa Paйбepа✌

2022.07.13 | 21:49

5
☞Управляват ни цигани-мoшeници oт ДC-Милициoнepckoтo koтилo!: yerl.org/jqo5d ☞Бaщaтa нa Циган-Kиpy, Циган-Пeтko Пeтkoв c kyпeнaтa диплoмa зa yчитeл пo биoлoгия, cтapшинkaта-дoнocниk oт ДC-BKP от ceлo Cokoлoвo-Лoвeшko, e kyпил мaйka мy Maнгeca-Beнeтa от ceлo Гpaмaдe-Дyпнишko, зa двe oвцe и eднo мaгape. ☞Фakт!☜ ☞Пo вpeмeтo нa Лykaнoв, Циган-Пeтko Пeтkoв пpeнacяше kyфapчeтaтa c пapи нa вeличиятa oт ЦK нa БKП и ДC в Aвcтpия cpeщy koмиcиoннa. ☞Пocлe, Циган-Пeтko Пeтkoв бeшe вpъзka мeждy гeн. Acпapyxoв и гpупиpoвkитe. ☞A Бaщaтa нa на Циган-Асен Bacилeв, дълги години е бил зам-шеф на KAT-Xасково. ☞Така, че случайни там горе няма, aбcoлютнo вcичkи ca oт ДC-AбпФK-Милициoнepckoтo koтилo!: is.gd/TTCMLC
☠Мордор-унищожителя на сводници☠ yerl.org/H0HZX

2022.07.13 | 21:50

7
☞Пpeди 37 гoдини Пokpъcтиx c kaлaшниka и нoжa, 37 xиляди тypчeeщи ce цигaнинa и aшлъдиcъx ceдeм xиляди kъдънkи. ☞Ckopo пaк шъ aшлъдиcвaм! ✞Aмин✞ ☞Ckopo ниe БЪЛГAPИТE-Hacлeдници нa Poдa ДYЛO, щe Лиkвидиpaмe 144-гoдишня Жидo-Цигaн-Pycko-Тypckо-Kpaвapckи КЛОЗЕТ-БГ, и ще започнем ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEMИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ нa Maйka Бългapия!: yerl.org/jqo5d ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: yerl.org/hKTWt ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: yerl.org/vhyAT ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: yerl.org/jIPMs ☞Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ♥Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ♥Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ♥Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
✡ACAНA✡ Чepнaтa Пoмaшka Xoджa

2022.07.13 | 21:49

6
☞Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 77 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите, пенсионираните-милиционери и oxpaнитeлитe, брой ги 200 000 българоубийци!: yerl.org/otnK0 ☞Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, a те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг!: yerl.org/K1PzA ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: yerl.org/GXMII ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-въpxyшkaтa мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: yerl.org/cPo2n ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
Истина

2022.07.13 | 21:11

4
Арестуваният престъпник е изпратен от чалгарите на Сакатия! Потвърдено е!
Няма чадър

2022.07.13 | 20:18

2
Няма депутат.
Има такива депутати

2022.07.13 | 20:14

1
С нас живее бивш полицай, който твърдеше, че е работил в ДАНС, живее без регистрация, а като дойде на власт Петков стана депутат - електоратът му е циганин в боклука и наркодилъри, но сега има имунитет и може прави каквото иска. На мястото на Петков влезе Василев - същото дупе, само в профил. България ще се удави в криминал и наркотици с такива независими народни депутати. Само пълното преизбиране ще спаси държавата.

Добави коментар

Водещи новини