Депутат от ПП: Цената на политическата криза е неясно бъдеще за следващия парламент

  • 11 юли 2022 19:00

  • 673
  • 3
Депутат от ПП: Цената на политическата криза е неясно бъдеще за следващия парламент
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Ние от ПП вече върнахме мандата и не можем да водим разговори за коалиция, а чакаме да бъдем поканени. Първо да видим коя ще е третата политическа сила. Естествените ни съюзници са БСП и ДБ. Това заяви депутат от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Илин Димитров в предаването „Панорама“ по БНТ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

„Ще подкрепим всяко нещо, което ще ни помогне да изпълним програмата си и да бъдат постигнати промените. В политиката трябва да се градят пътища, а не да се изгарят. Ние не трябва да отстъпваме от нашите принципи – прозрачност, нулева толерантност към корупцията, промени в КПКОНПИ. Всеки, който е готов да се съобрази с тях може да преговаря с нас“, подчерта той.

Димитър Ганев прогнозира ще се реализира ли третия мандат и кога ще са предсрочните избори

„Слабият туристически сезон се дължи на това, че до нас се води война. Бяха направени успешни опити за привличане на туристи от съседните до нас страни, но няма как да отменим войната“, изтъкна Илин Димитров, който е и председател на Комисията по туризъм в НС.

По думите му няма как българските туристи да напълнят хотелите. „Таванът ни е 2,5 млн. при капацитет за 10 млн. туристи. Те са добри туристи, желани са, но не стигат. Курортите започват да се пълнят. Сезонът вече се усилва. Въпреки това доходността от лятото не може да компенсира цялата година. За съжаление туризмът е поставен пред трудности. Ние не сме браншът, който е най-зависим от газта“, каза Димитров.

„Политиците трябва да започнем да се занимаваме малко повече с хората, отколкото със себе си. Имаме още малко време в рамките на това НС и работа за свършване. Цената на политическата криза е неясно бъдеще за следващия парламент. Стреляме в тъмното в момента и никой не знае какво предстои. Затова моят съвет е да охлади страстите и да седнем и се разберем“, обяви политикът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
673 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.07.11 | 21:33

3
онези жини жертви да са били или жалбоподатели , ищчи или ответници , да са били информатори по повод на кварталници , сигнали , контингент под наблюдение с решение от специализираните съдилищаза откриването на информация по ГДПР ?

2022.07.11 | 21:12

2
семерджиев си е изпълнител по поръцча на действаща Държавна Сигурност относно целенасоченото планирано измеренотс техническо средство убийство на онези жертви - планово изпълнение , планово ексекутиране
Варвете си тунеядци

2022.07.11 | 19:54

1
Вие сте ни ясни, неспособни сте да управлявате. Следващия парламент ще бъде със свежа интелектуална представителност. няма да ни показват среден пръст на живо от парламента и министър асен василев да ни призовава ДА ГО ДУХАМЕ. Вървете си, вие сте непригодни, тунеядци!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини