Румен Радев връчва втория мандат за кабинет след 13 юли

  • 10 юли 2022 19:46

  • 1291
  • 3
Румен Радев връчва втория мандат за кабинет след 13 юли
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Най-рано в средата на следващата седмица се очаква президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да връчи втория проучвателен мандат.

По закон той отива в ГЕРБ, които веднага ще върнат папката. Следва трети опит, при партия по избор на Радев.

Започна официалното посещение на президента Румен Радев в Черна гора

ГЕРБ очакват да получат мандата следващата седмица след сряда – 13 юли, тъй като президентът е на посещение в Черна гора. Те са за предсрочни избори.

БСП ще опитат с третия мандат, а „Демократична България“ ще предложат вероятно правителство с времеви хоризонт.

А друг министър в оставка, който беше от квотата на „Има такъв народ“ – Радостин Василев, обмисля политически проект за явяване на предсрочните избори.   

Засега нагласите на напусналите ИТН депутати е да не подкрепят правителство с третия мандат, съобщава БТВ.

Още в петък, след неизпълнения мандат на „Продължаваме промяната“, ДПС и „Възраждане“ повториха, че са за избори веднага.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1291 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Защо?!

2022.07.11 | 20:48

3
Защо изтрихте коментара ми за изнесеното от авторитетни западни медии, че Кремъл има пряка връзка със свалянето на Кирил Петков? И не е ли поставил тази задача на единствения човек, който може да я изпълни - пРезидентът ви Румен Радев! А той, като много "прозорлив", възложи мократа поръчка на санитарите на Сактиото учиндолско чудовище - Тошко Хаджията и Балабана Джебчията, които се справиха отлично и бяха похвалени от лакея на кремълския масов убиец, диктатор и злодей! И това не беше ли чиста проба преврат, реализиран от националните предатели - чалгаджийската сбирщина, сайрайско-банкянската шайка и и свирепата българска мафия, срещу която правителството на Кирил Петков поведе война на живот и смърт и затова го свалиха?! Това са факти, все пак, никой не може да отрече! факт е изнесеното в публичното пространство от полковника от запаса Диман Георгиев, че "българският" президент лично е участвал в провала на мисия на съюзниците, като с негова помощ руски шпиони у нас са свалили дрон на американците?! Това не е ли национално предателство и предателство към съюзниците?!

2022.07.10 | 20:30

1
нямаме научни коментари , каквото потвърждава следователно действаща конвентионална насоченост на "органи" за реда в рамката PDF или CDF , проверка по схема сгъстен трафик или общ дистрибутивен . Сиреч : ... дистрибутивен , следователно уговорен , вместо сгъстен и дифузиращ , неуговорен ... Отговор 2022.07.10 | 20:27 11 подлежи на уточнение , но общата картина ?

Добави коментар

Водещи новини