Любомир Каримански: Да минимизираме егото, за да има напредък

  • 10 юли 2022 14:15

  • 1287
  • 6
Любомир Каримански: Да минимизираме егото, за да има напредък
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Има място за дискусия за декларация за приоритетите на държавата. Ако "Демократична България" получат третия проучвателен мандат, е възможно веднага да седнем и да обсъдим тази декларация, много пъти сме показали, че гледаме в една и съща посока". Това зави пред БНР депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Любомир Каримански.

"Единственото нещо, за което молим, е да можем да минимизираме егото, за да има напредък", призова политикът.

Даниел Лорер: Изборите ще са референдум - правова държава или статукво

"С много от колегите от "Продължаваме промяната" аз се разбирам отлично в парламента. ... Мина се една граница, за съжаление, аз вече съм забравил и гледам напред. Затова смятам, че имаме възможност все още да продължим диалога", добави той и подчерта, че ИТН са подавали ръка.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1287 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
6789345

2022.07.10 | 15:32

3
Можеш да преговаряш само с Ива Митева - Рупчева. И толкова в тоя парламент. С измамници никой не говори даже.
измамниците са

2022.07.10 | 17:47

6
канадеца, кокорчо, лорерите мъж жена

2022.07.10 | 17:41

5
Кои са измамниците
6

2022.07.10 | 17:16

4
Който Каримански не целува ръка на време ще целува дупе на колене.
Защо?!

2022.07.10 | 15:17

2
Защо Каримански гледа така уплашено?! Наглост, чалгарска, та дрънка! " Да минимизираме егото"! Бре, да му се не видят и купешките думи на "финансиста", под чието "мъдро ръководство" фалираха две банки и който е бил в управителния съвет на банката на келнерката, прала пари на мафията, на издирваната в цял свят престъпница Ружа, както милионите, които делянпеевският началник на чалгарите прибра от КТБ! Та за кое "его" говориш бе, ефенди Каримански?! Чие его изнудваше парламента да те назначи за управител на БНБ?! Чие его проваляше всякакви опити за съдебна система, за отстраняването на Гешев, за борба с корупцията и мафията?! Само че, и на уличните псета е ясно, че чалгарската сбирщина на учиндолския ти "стратег" е креатура точно на мафията, на мутрите, на престъпниците и особено - на милиардера в сараите! Чие его ви направи, вас палачи, чие его ви възложи мократа поръчка да свалите Никола Минчев и Кирил Петков?! Какви "протегнати ръце", какви пет лева бе, Каримански?! Вчера Джебчията Балабана с грозната брадавица на мутрата си нарече Кирил Петков и Асен Василев "ония двамата"! Ти чу ли го, и ако да, не се ли засрами от неспиращата простащина на Джебчията и особено на Тошко Хаджията?! С какъв сурат говориш за "протегнати ръце", за "консенсус", за "посоки" и подобни лакърдии?! А Митеваат Ива дори се изцепи, че "трябва обединени"! Нейната наглост надмина и твоята! Тая говори за обединение, след като чалгарската ви сбирщина свали тези, с които сега иска да се обединява?! Това е положението, Каримански! Българският народ,, омерзен и отвратен от вас, вече ви изрита на бунището! Там сте, и там ще си останете! Кажи го на Балабана Джебчията и на Тошко Хаджията, понеже те май не вярват, щом продължават да изливат простащини от мръсните си уста!
ivo

2022.07.10 | 14:40

1
kasno lybe za kitka nikoi vi nqma doverie 4ao

Добави коментар

Водещи новини