Столичният общински съвет ще заседава днес

  • 07 юли 2022 07:48

  • 323
  • 1
Столичният общински съвет ще заседава днес
© Булфото (архив)

Столичният общински съвет заседава днес от 10:00 часа, съобщиха оттам.

В дневния ред на заседанието е включен докладът относно утвърждаването на Бизнес плана на „Топлофикация София“ ЕАД за 2022 г., както и докладът за избор на независим международен консултант и външен мениджър на дружеството. Ако предложението бъде прието, следва СОС да възложи на Управителния съвет на „Топлофикация София“ да открие процедура, в срок до два месеца, за избор на изпълнител и възлагане на смесена обществена поръчка за строителство на енергийни мощности и предоставяне на консултантски и административно-технически услуги от страна на външен инвеститор. 

На заседанието ще бъде разгледан и доклад относно откриване на процедура за провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем за срок от десет години на 21 кабинета на първия етаж и три помещения в сутерена за медико-социални дейности, намиращи се в нежилищна сграда на булевард “Ген. Данаил Николаев” № 26, “Оборище”.

Ще бъде разгледан и доклад относно приемане на годишна програма за развитие на читалищната дейност в Столична община, както и доклад относно финансиране на транспортна услуга за превоз на деца от подготвителни групи и ученици от І до VІІ клас.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
323 1

Коментари 1

Добави коментар
МЪР ШИ БА НИ

2022.07.08 | 02:20

1
КЪДЕ СА ПЕЙКИТЕ?

Добави коментар

Водещи новини