Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание

  • 06 юли 2022 16:13

  • 691
  • 2
Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

На 7 юли, четвъртък, от 10.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще удостои военнослужещи с висши офицерски звания.

Това съобщиха от пресцентъра на Президентството.

Със свой указ президентът освобождава бригаден генерал Валентин Кръстев от длъжността началник на Щаба на Съвместното командване на силите и го назначава на длъжността заместник-командир на Корпуса за бързо развръщане на НАТО в Солун. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на удостоява бригаден генерал Кръстев с висше офицерско звание „генерал-майор“.

Държавният глава назначава с друг свой указ капитан I ранг Галин Манев на длъжността началник на Щаба на Съвместното командване на силите и го удостоява с висше офицерско звание „флотилен адмирал“.

Виолета Симеонова
691 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.07.06 | 16:34

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Умник Гюро

2022.07.06 | 16:24

1
Няма достойни българи, които биха приели ордени от национални предатели и сатанисти като Фатмак Радев.

Добави коментар

Водещи новини