ПП: В рамките на деня излиза програмата за управление на кабинета "Василев"

  • 06 юли 2022 13:12

  • 574
  • 2
ПП: В рамките на деня излиза програмата за управление на кабинета "Василев"
© Булфото (архив)

"В рамките на деня ще излезе програмата за управление и ще бъде представена публичо пред всички народни представители". Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS  депутатът от ПП Виктор Насър. На въпрос дали са намерили необходимите гласове за подкрепа на кабинета "Василев", той каза, че процесът върви и като излезе програмата, тези, които желаят, ще могат да я подкрепят.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Насър коментира обвиненията на опозицията, че страната ще получи по-малко средства по Плана за възстановяване и устойчивост заради това, че управляващите не са предоговорили правната рамка.

 „Да, нашите средства по Плана намаляват, но реално причината е, че ние имаме над 4% растеж на БВП, което практически елиминира спада, причинен  от COVID- пандемията през 2020 година”. 

Според опозицията става дума за 1 млрд. лева. За тях депутатът обясни: „Този 1 млрд. стои като излишък в бюджета. С този 1 млрд. ще бъдат подпомогнати още допълнителни програми или той е на разположение за това, за което управляващите преценят, че е най-добре”. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
574 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пепи

2022.07.07 | 09:17

2
Каква програма бре..оставка, оставка..Вие ще дойдете по нагли и от ГРОБ!

2022.07.06 | 13:17

1
Крадец

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини