Президентът Румен Радев ще участва в 30-ата церемония по връчване на наградите „Банка на годината“

  • 05 юли 2022 16:33

  • 425
  • 2
Президентът Румен Радев ще участва в 30-ата церемония по връчване на наградите „Банка на годината“
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

На 6 юли, сряда, от 19.30 часа президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в церемонията по връчване на наградите „Банка на годината“.

Това съобщиха от пресцентъра на Президенството. 

За 30-а поредна година българските банки ще бъдат отличени в три основни категории: "Пазарен дял“, "Ефективност" и "Динамика на развитие".  

За първи път тази година Асоциация „Банка на годината“ ще връчи награди и в две нови категории – за успешна дигитална трансформация и за най-добър действащ дигитален проект.

Виолета Симеонова
425 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бравус

2022.07.05 | 17:17

2
Пак ще представи България на престижен международен форум! Най-после случихме на пРезидент, дори май ще оглави “онзи” списък с патриоти
А защо....?

2022.07.05 | 17:11

1
Как така?! пРезидентът трябва да връчи наградата "Банка на годината" на Цветелина Бориславова! Нали точно през нейната банка престъпницата на всички времена, която, с извинение, била българска циганка, е изпрала стотици милиони и милиарди през банката на бившата на Сикаджията, впрочем тя му е и сегашна, ама както и да е! Така де, благодарение на "банкерката" Цветелинка, българската циганка Ружа е най-търсената престъпница в цял свят! какъв престиж и каква "национална гордост", нали?! А може пък Цветелина "банкерката" да обади на Милиционерина, сега без Каскета, къде да търси съдружничката й Ружа! Не че той не знае ама, за заблуда на наивници!

Добави коментар

Водещи новини