Още следващата седмица работещите в затворите може да получат увеличение на заплатите си

  • 04 юли 2022 13:56

  • 5075
  • 5
Още следващата седмица работещите в затворите може да получат увеличение на заплатите си
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Още следващата седмица работещите в затворите може да получат увеличение на заплатите си. Това стана ясно след едночасова среща между министъра на правосъдието в оставка Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. и финансовия министър в оставка Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, предаде БТА.

След срещата Йорданова обясни, че следващата седмица на заседание на Министерски съвет може да бъде гласувано постановление, с което средствата да бъдат отпуснати. За да се случи това, до края на тази седмица трябва да бъдат предложени амбициозни реформи, посочи тя.

Синдикатът на работещите в затворите подкрепи Надежда Йорданова за по-високи заплати в сектора

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5075 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Хм

2022.07.04 | 17:02

5
Това е поредна лъжа на министърката-секретарка. Значи според нея до седмица може да има постановление и веднага за юли - нови заплати. Това си е откровена лъжа за да спрат протестите и после ще се изтърапи и ще каже че НС не иска да им даде нови заплати. А истината е че си има закон. Първо постановление излязло в ДВ. После преизчисляване на сумата спрямо конкретните хора. После промяна на индивидуалните заплати и така нататъка и това все за този месец. Е - има си правила и няма как да стане за същия месец. Затова - това си е откровена лъжа. Въобще не става въпрос че тези хора не си заслужават по високи заплати
Диди

2022.07.04 | 15:12

3
Обещаването не е като даването.
Кой е затворници?

2022.07.04 | 14:39

2
У нас живее бивш полицай, който твърдеше, че е работил в ДАНС, живее без регистрация, а като дойде на власт Петков стана депутат - електоратът му е циганин в боклука и наркодилъри, но сега има имунитет и може прави каквото иска. На мястото на Петков влезе Василев - същото дупе, само в профил. България ще се удави в криминал и наркотици с такива независими народни депутати. Само пълното преизбиране ще спаси държавата.
sekr

2022.07.04 | 14:11

1
боклук

Добави коментар

Водещи новини