Десислава Атанасова: Няма да има подкрепа от 121 депутати за новия кабинет

  • 03 юли 2022 17:43

  • 4213
  • 44
Десислава Атанасова: Няма да има подкрепа от 121 депутати за новия кабинет
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Това не беше първата стъпка, с която ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в доказва ясната си евроатлантическа ориентация – ние инициирахме декларацията за оръжията за Украйна, подкрепихме Сега за трети път подкрепяме правителството, само че тяхната стъпка трябваше да бъде обмислена по-добре. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в предаването "120 минути" по БТВ по повод изразената от партията подкрепа към правителството за изгонването на 70 руски дипломати.

Попитана защо такива стъпки не са правили и оглавяваните от лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов правителства, Атанасова заяви: "Последното правителство Борисов е отзовавало руски дипломати, но не толкова шумно и помпозно, а със средствата на дипломацията".

Подкрепихме стъпката на кабинета "Петков", защото никой не може да поставя ултиматуми на независима България. Когато има война на 500 км от нас, трябва да заемем ясна линия на поведение във външната политика, подчерта тя.

По думите ѝ Корнелия Нинова е знаела предварително за изгонването на руските дипломати.

Изгонените руски дипломати се изнесоха от посолството

Тя си е определила червени линии, които все повече изтъняват, с една цел – да не би демокрацията да ѝ отнеме властта, посочи председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Десислава Атанасова поясни, че от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предлагат да има избор да гласува с машина или с хартия, тъй като на предишните избори много хора не са отишли до урните заради задължителното машинно гласуване.

Атанасова обяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да подкрепят съставянето на правителство в този парламент.  Няма да има подкрепа от 121 народни представители за новия кабинет на "Продължаваме промяната", каза Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Уверявам, че ще сме в парламента в деня на гласуване на правителството и няма да го подкрепим. Ние считаме, че най-добрият вариант за държавата ни в момента са предсрочни избори, защото в момента виждаме само смяна на играчите, каза още тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4213 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
Mapтин oт Kapлykoвo

2022.07.04 | 09:36

38
☞Тyk пpи нac в лyдницaтa имa вakaнтни мecтa зa президент и премиер. ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от Xepakoвo, пaзим ги зa тeб, xaйдe идвaй, чakaмe тe!: yerl.org/PDKhH
✌Teди Beлинoвa✌

2022.07.04 | 09:43

44
☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA eвpo, и ни въpнa c 45 гoдини нaзaд! ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ 12-ТЕ MИЛИAPДA-EBPO, KOИТO ТИ OTKPAДНA OТ БЪЛГAPCKИЯТ НAPOД KOПEЛДAKOOO!!!
✌Кристина Кръстева✌

2022.07.04 | 09:41

43
☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: yerl.org/ELH2R ☞¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.07.04 | 09:41

42
.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.07.04 | 09:40

41
☞ГЕРБ-ДПС-CДC=МАФИЯ!: yerl.org/LrADO ☞Лъcнaxa БEЛИТE POБИHИ нa Eмpax Cтopapo: cutt.us/MkgyV ☞Aлбepтo Maринoв Чakaлoв c пpяkop «Бpигaнтe» oт Шyмeн, koйтo дъpжaл бapa в Бepлин ce okaзвa лидep нa двe OПГ-тa, eднaтa бaндa ce зaнимaвa c изkapвaнe нa пapи oт пpocтитyция, a дpyгaтa c тяxнoтo изпиpaнe. ☞Cвoдниk okoлo Eмpax Cтopapo лaпaл пapи зa пътищa пo вpeмeтo нa ГEPБ: cutt.us/ABLKR ☞Cутeньoрският бизнес в Xoландия на Динko Bълeв oт Ямбoл: yerl.org/5BcVp ☞Пловдив настръхна: Cвoдниka «Ванко 1» пpивaтизиpa Kъpшияka: yerl.org/GFwzK Cвoдниka «Личkaнa», пoзлaти внyk нa Mapгинитe: uni.su/lRpv5L ☞Mитьo-Oчитe пaк e фakтop-1 нa Cлънчaka: cutt.us/BvHYq ☞Cъдpyжниk нa Paдo-Cлънцeтo дъpжи 6 мaгaзинa в OAE: yerl.org/QkL89 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ♥България на БЪЛГАРИТЕ: rb.gy/au2vvh
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.07.04 | 09:39

40
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
✌Стефани Обадяру✌

2022.07.04 | 09:38

39
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq
????

2022.07.03 | 22:09

37
"Другарко" Атанасова, а ще ИМА ли ПОВЕЧЕ от 121-н ДЕПУТАТИ, които да ПОДКРЕПЯТ РАЗКРИВАНЕТО на ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,..............................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА позната ни като ОПГ "герб"????

2022.07.03 | 21:11

35
А така Деси,напълно те разбирам.Ти и Екатерина сте едни от най- кадърните мадами в партията на Борисов.Възхищавам се и двете ви.Докато Екатерина беше външен министър ,България се представляваше чудесно от нея,а ти удържаш фронта в народното събрание.Браво момичета супер сте.

2022.07.03 | 21:52

36
И ДВЕТЕ СА СПЕРМОЯДНИ ЖИВОТНИ!
Име

2022.07.03 | 21:07

34
Нито вие нито пп няма дави подкрепят долни чаршафи на мафията вън от България просяци долни няма нужда от вас проклети лешояди

2022.07.03 | 21:06

33
Няма да вземат гласовете,стига вече,само шашави като тези не ни бяха управлявали
haha

2022.07.03 | 20:28

28
Азе за по сигурно боки да извади от чекмедженцата и да напазарува и той няколко бесепари и пп-та, ще бъде безценно :D

2022.07.03 | 21:05

32
Къде ще сравнявате Борисов с тези от яслата?!Вижте, че нямат идея на червено ли се пресича или на зелено.На всичко отгоре някаква съветничка ще управлява държавата с налудничеви идеи ,претендираща да е учила право ,но и бъкел не знае от политика,поведение и етикет в народното събрание,някакъв дрес код и на официални срещи.Може ли да се разнася като че ли е на пазара,разпуснала косата и дий коньо,що за лудница??? Има правила в тези институции ,а тези погазиха всички до едно.Срам за България.

2022.07.03 | 20:57

30
Е по -добре от колкото тия.

2022.07.03 | 21:01

31
Леле, ще се насерете ако земат да съберат 121....хахахахайнямам търпение да ви видя мутрите мазни крадливи...

2022.07.03 | 20:57

29
Ама кой ще ги подкрепи тези кукувци,те нямат никакъв шанс вече
до 26-ти

2022.07.03 | 20:24

27
И много мирише, понеже не се къпе, а когато е неразположена, си сменя дамските превръзки през два дни, за да прави икономия! Много стисната тая дуловската бе, много, и от дамски превръзки пести!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.07.03 | 20:20

26
ПеПетата са в изолация :)

Добави коментар

Водещи новини