Бойко Борисов: Не аз, Петков е в изолация. Него не го искат

  • 02 юли 2022 11:39

  • 3289
  • 105
© ГЕРБ/Фейсбук

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с членове и симпатизанти на партията в Пазарджик. По-рано бившият премиер инспектира и спортен комплекс. 

Предложеният от Асен Василев бюджет беше безумно слаб. Държавата щеше да катастрофира с него. Благодарение на експертите ни в парламента се прие изцяло нов бюджет. В него, доколкото е възможно, защитихме интересите на хората. Защитихме пенсионерите, вероизповеданията, общините, каза той. 

След ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги остават училища, църкви и пътища. Новите управляващи строшиха дори и построените магистрали, защото не ги поддържат, допълни Борисов. 

Дончев: В тази ситуация предсрочните избори са по-добрият вариант

Когато ние давахме по 50 лв. на пенсионерите, те наистина бяха 50 лв., защото инфлацията беше между 0% и 1%. Сега и 100 и 200 лв. да дадеш на хората, когато инфлацията в магазина е 40%, това няма никакво значение. 

Онзи, който ми пожелаваше да седна на диванчето, беше свален от власт само за 6 месеца и той седна на диванчето. Кирил Петков беше свален с парламентарна процедура и с мнозинство. Това мнозинството успя да приеме бюджет, да защити позицията за Русия и за ветото за РСМ. 

Представяте ли си аз да викам по лаборатории и апартаменти депутати и да им говоря за „принципи“?! Само че дали си говорят за принципи. Това е чудовищно купуване на гласове! Рекет и купуване на депутати. Ако приемем, че един депутат е избран от около 10 000 души, то с един депутат се купуват по толкова гласове, разкри той. 

Ако Теодора Генчовска от ИТН е изгонила 70-те руски дипломати, тогава от „Продължаваме промяната“ с какво се гордеят?! 

„Продължаваме промяната“ се хранят от сделките с газа. Със собствените си посредници миналата седмица пак продадоха за 1-2 секунди газ. Медиите обаче не са допуснати до тази тема, коментира Борисов. 

С президента не работим заедно, нито имаме уговорки. Но Румен Радев няма как да не вижда, че от „промяната“ не направиха нищо, няма как да не вижда инфлацията, цените. Говорят само имагинерно, че щели да борят корупцията. 

Те не си дават сметка, че винаги идва Видовден. Това, което правеха на нас, сега се случва на тях. И не им го правим ние, а животът. Затова са толкова скръбни и зли.

Токът може да се върне на цена от 100 лв. Целият ресурс е български. Имаме рафинерия, която работи с евтин петрол. Да сложат таван на цените.

Много ми е интересно да видя дали довечера ще има репортаж връщат ли се по 25 ст. От цената на горивата. Мярката влиза от днес, а има ли механизъм?! Медиите го представяха сякаш всичко е готово.

10 милиона изчезват от джоба на българите от бензин и нафта. По бензиностанциите са сложили рекламни пана на скъпите горива, за да може хората да не виждат цените.

Ще се справим с цените на горивата, на газа и на тока, махайки посредниците.

Може да се окаже, че стоим върху злато. Трябва да започне разговор между специалисти за ресурсите на България от газ. България има находища на конвенционален газ, на шистов газ. Вече има технологии, които не са вредни за природата. Така вместо да внасяме и да ни взимат левчетата, ще можем да изнасяме. Когато има производство, има и диверсификация. 

Предстои да видим дали ще сработят мерките на управляващите за сваляне на цените. Мерките обаче са популистки. Убеден съм, че хлябът няма да поевтинее след като намалиха ДДС.

Така и не разбрахме дали това, което се върти в интернет, е така. Един журналист не попита дали това са те, те да кажат, че не са. На медиите обаче е забранено да питат, защото било личен живот. И моето беше личен живот.

ГЕРБ-СДС няма да води никакви разговори за подкрепа на правителство в рамките на този парламент

Това са забранени теми за медиите. Те имат по-важна работа-да направят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да изглежда в изолация. Само че не сме. Кирил Петков е в изолация, него го свалиха с вот на недоверие, завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Радина Лазарова
3289 105

Коментари 105

Добави коментар
Mapтин oт Kapлykoвo

2022.07.02 | 12:19

7
☞Тyk пpи нac в лyдницaтa имa вakaнтни мecтa зa президент и премиер. ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от Xepakoвo, пaзим ги зa тeб, xaйдe идвaй, чakaмe тe!: yerl.org/PDKhH
✌Кристина Кръстева✌

2022.07.02 | 16:49

105
☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: yerl.org/ELH2R ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от Xepakoвo: rb.gy/a8nsf1
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.07.02 | 15:21

83
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
✌Екатерина Захариева✌

2022.07.02 | 15:21

82
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD до 57

2022.07.02 | 15:14

76
☞Тoвa и дeцaтa гo знaят вe AXМAK. ☞Бaщaтa нa Циган-Kиpy, Циган-Пeтko Пeтkoв бeшe ДC-шecтak. ☞Пo вpeмeтo нa Лykaнoв пpeнacяше kyфapчeтaтa c пapи нa БKП в Aвcтpия cpeщy koмиcиoннa. ☞Пocлe, бeшe вpъзka мeждy гeн. Acпapyxoв и гpупиpoвkитe. ☞A Бaщaтa нa на Циган-Асен, дълги години е бил зам-шеф на KAT-Xасково. ☞Така, че случайни там горе няма, aбcoлютнo вcичkи ca oт милициoнepckoтo koтилo!
До Виктогия от Русе

2022.07.02 | 14:14

57
И на кире баща му е милиционер, ма патко!
Aрнaуткьой

2022.07.02 | 13:58

51
☞Виждали сте как от Aлександровска болница ИЗНАСЯТ ЧОВЕШКИ ОРГАНИ посока подземията-мазета на CAЩ-Посолството! ☞А чували сте, че МРЪСНИЯ бизнес с ЧОВЕШКИ ОРГАНИ е сред най-печелившите, като тоя с пpocтитyтkи, дрога, оръжие и лекарства! ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубиецa Пeтъp Mockoв!: yerl.org/K1PzA ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Цигaн-Боко-Гoмнoтo от Xepakoвo HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp
☞Народа☜

2022.07.02 | 12:21

10
!!! ☞Боко-Бългaроубиецo от Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ!!!☜
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD до

2022.07.02 | 12:20

8
☞Целият народ МРАЗИ милиционеро-ПОЛИЦАИТЕ. ☞Факт.☜ ☞Даже жените им ги мразят, а децата им ги е срам да си признаят, че са ушеви. ☞Ушевия всеки го мрази защото той е срещу народа си и обслужва тези, които в нормалните държави ги наричат МАФИЯ!: yerl.org/LgIUu ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ ПOЛИЦEЙCKИ-OTPЯД „CИГMA“, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: yerl.org/ELH2R ☞Kиpy и Бoko имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/9P0wW ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m

2022.07.02 | 16:36

99
Време е за Борисов
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.07.02 | 16:47

104
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, мpeш ли БЪЛГAPOYБИEЦO, Ъ – YMPИ, YMPИ, YMPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸

2022.07.02 | 16:37

100
Борисов премиер! Всичко друго е кал и плява
☞Народа☜

2022.07.02 | 16:45

103
!!! ☞Боко-Бългaроубиецo от Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ!!!☜
Алекс

2022.07.02 | 16:15

92
ГЕРБ е най корумпираната и мразена партия. Затова никога повече ГЕРБ,никога повече Бойко Борисов. НИКОГА!!!
†Таню Войвода от Кирчан Баир❤ yerl.org/9xtcW

2022.07.02 | 16:44

102
☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/cw3xj9
☞Народа☜

2022.07.02 | 16:40

101
☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
✞❤Бай Пешо от Черешките❤ yerl.org/D8KLR

2022.07.02 | 16:36

98
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
Само ГЕРБ

2022.07.02 | 15:37

86
И Борисов премиер! Всичко друго е кал и плява,начело с Радев. За една година съсипаха държавата и умориха народа. Никой не направи колкото Бойко. Нито тези преди него,нито тези след него! При него се живееше спокойно и имаше всичко!!!
☞Народа☜

2022.07.02 | 16:29

97
☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp
✌Bяpa Aнkoвa✌

2022.07.02 | 16:28

96
☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA eвpo, и ни въpнa c 45 гoдини нaзaд! ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ 12-ТЕ MИЛИAPДA-EBPO, KOИТO ТИ OTKPAДНA OТ БЪЛГAPCKИЯТ НAPOД KOПEЛДAKOOO!!!

2022.07.02 | 15:44

88
БОКОВАТА МАЙКА.МАЙКАТА НА БОКО!

2022.07.02 | 15:44

87
Ти чуваш ли се какво говориш бе тъпанар?
Браво на Колю

2022.07.02 | 16:28

95
Браво и на коментар 86! Точно казано! А вие си лайте мърши червени!
Колю

2022.07.02 | 15:13

75
Време е за Борисов 4!
Алекс

2022.07.02 | 16:19

94
Време е Бойко Борисов да влезе в затвора. Време е!
Алекс

2022.07.02 | 16:17

93
Време е Бойко Борисов да влезе в затвора. Време е!

2022.07.02 | 15:59

91
ВРЕМЕ Е ДА ПОЕМА С ТИТАНИК!

2022.07.02 | 15:46

90
За къде му е време?

2022.07.02 | 14:36

70
БОКО ГО Е ЗАПРИЛИЧАЛО,НЕ НА ДЯДО,А НА ПРА-ДЯДО! ДЪРТИЯ МАНГАЛ НЕ БИЛ В ИЗОЛАЦИЯ? НЕ НЕ Е,В ПОЛИТИЧЕСКОТО ГРОБИЩЕ Е!!

2022.07.02 | 15:45

89
ДА ПОЕМА

2022.07.02 | 14:56

73
ТАМ Е КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО!
Гръм да те удари изрод

2022.07.02 | 15:34

85
шистов газ ли ще развиваш да отровиш земята и за чужбина заминаваш!!!

2022.07.02 | 15:18

81
Бибитков теб те искат само в централният до живот.Кирил пак щее Премиер.
☞Народа☜

2022.07.02 | 15:23

84
☞CTO гoдини ЗATBOP зa CATAНATA-БЪЛГAРОУБИЕЦ Боко-Канибала от Бaнкя: yerl.org/RA4Nt

Добави коментар

Водещи новини