Петър Москов с призив за мощен десен съюз

  • 30 юни 2022 08:09

  • 2593
  • 19
Петър Москов с призив за мощен десен съюз
© Bulphoto/архив

„Причината, че това правителство си отива и в рамките на този парламент не може да има следващо е в порочния характер на зачатието на тези неща, с идеологически противници“.

Това каза в студуиото на сутрешния блок на бТВ Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, председател на партия КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият и бивш министър на здравеопазването.

Според него българската вътрешна политика не може да бъде функция на това дали един дипломат е или не е на територията на България.

Кирил Петков за дипломатите: Това бе един дълъг процес, започнал още през март

„Другото означава категорична връзка и зависимост. Функция между това дали руският дипломат е тук и това дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е в управлението. Ако руският дипломат го няма, за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е в управлението губи смисъл. Така изглежда и така е, само че това не трябва да си го казваме на седмия месец, а трябваше да я ясно на всички преди това“, коментира Москов.

„Диагнозата ми е безизходица, безпътица. Характеристиките на тази безизходица са това, че в този парламент не може да има смислено мнозинство. В следващия парламент, който се задава след изборите, отново няма перспектива за ясна отговорност и за ясен дневен ред на обществото. Това е безпътица, която води до притеснение, страхове и отвращение у хората“, смята бившият здравен министър.

След като постави диагноза, той даде и решение за нея.

„Лечението е едно – да променим начина, по който се държим досега. Решението е голямо синьо обединение. Сега сме разпръснати на парчета във взаимни обвинения и вътрешна борба. Трябва да се осъзнаем и да намерим пътя си един към друг“, каза Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Той отправи призив към Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и лидерите на извънпарламентарните партии и неправителствени организации, за които десен и европейски път на България не са кухи фрази.

„Противоотровата на безпътицата, в която ни вкара посткомунистическата олигархия на България, е мощен десен съюз“, категоричен бе Москов.

Десислава Станева
2593 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Този идиот си повярва след като стана министър

2022.07.01 | 23:40

19
случайно и иска на всяка цена да се върне на поста министър за да довърши останалите пари в здравеопазването
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.06.30 | 12:23

14
☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубиецa Пeтъp Mockoв!: yerl.org/K1PzA ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Цигaн-Боко-Гoмнoтo от Xepakoвo HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp
Арнауткьой

2022.06.30 | 12:28

18
Виждали сте как от Александровска болница ИЗНАСЯТ ЧОВЕШКИ ОРГАНИ посока подземията-мазета на САЩ Посолство! Ачували сте че МРЪСНИЯ бизнеса с ЧОВЕШКИ ОРГАНИ е сред най-печелившите като тоя с дрога,оръжие лекарства!
Aтилa Бич Бoжий

2022.06.30 | 12:26

17
☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Пpokypop - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cъдия - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи-CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.06.30 | 12:25

16
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq
₺Дecъ oт Дyлoвo₺

2022.06.30 | 12:24

15
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq
бай Гошо

2022.06.30 | 11:01

13
Стига с тези десни неща, така обърквате хората. Никой не разбира какво е дясна политика, защото в съвременната политика такова животно няма - всичко е въпрос на интереси и лобизъм. Трябва да се направи широка коалиция около най-подкрепяната партия ГЕРБ и да се изолират БСП и ДПС, както беше последните 10-12 години!!
бръннн

2022.06.30 | 10:53

12
пепито може да изкара само една мощна пръдня, както на изборите досега, с един файтон хора, но се натиска всяка медия да го отрази...

2022.06.30 | 10:42

11
Видяхме те що за стока си така че недей да даваш акъли.

2022.06.30 | 10:42

10
Е как, няма друг начин за тоя престъпник с ваксините от Турция да влезе в парламента. Явно доста е огладнял. Кубрат не пожела да му е ракетоносител и сега търси и глупаци от ПП и ДБ да му осигурят едно депутатско кюфте. Да не иска пак министър на здравеопазването да става, ако сте безработни и не сте плащали здравни осигуровки за 3 месеца да плащате глоби за 5 г. назад, или сега ще иска да плащате глоби за 10 г. назад и да ви прави длъжници на здравната каса за цял живот, включително и учащите студенти. Махнете му закона на тоя тулуп!
Хм...

2022.06.30 | 10:01

9
Така е , но как да се обединиш с Атанас Атанасов и Христо Иванов, пък и Киро Простото ,като те кръвно са от тази посткомунистическа олигархия и думи като евроатлантизъм-европейски ценности за тях са нищо не значещи лозунги. Що се отнася до Борисов, с цялата ми дистанцираност, за съжаление нашите политици-политикани още има да догонват неговия опит и усет в политиката ! Инак ,без тези плазмодии, призива е адекватен но неприложим именно заради плазмодиите в политиката !
Дуловска Духалка

2022.06.30 | 09:59

8
Деса ще духа мощно
Майтапчи Йово

2022.06.30 | 09:52

7
Ще имате един мощен, десен в дирницитв, ваш'та мамица и люспи:)))!
Файтона и - в Банкя

2022.06.30 | 09:37

6
Абе, тоя бивш "костоивст", който предаде ДСБ и Радан Кънев, и остана да си натиска задника на министерския стол в престъпното второ правителство на герберастката пасмина, както и да виси на банкянския дувар като резерва за "карето", ако евентуално го поканят, защо ли не се качи във файтона с другия член на "партийката" му - някакъв "десидент" май беше и да си отива в Банкя! А за свободните две места да поканят сестра Галева и "земеделеца с перуката!"Така де, той вече доказа "верността" си към сикаджийския престъпник от подземния свят!

Добави коментар

Водещи новини