Петър Москов с призив за мощен десен съюз

  • 30 юни 2022 08:09

  • 2764
  • 19
Петър Москов с призив за мощен десен съюз
© Bulphoto/архив

„Причината, че това правителство си отива и в рамките на този парламент не може да има следващо е в порочния характер на зачатието на тези неща, с идеологически противници“.

Това каза в студуиото на сутрешния блок на бТВ Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, председател на партия КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият и бивш министър на здравеопазването.

Според него българската вътрешна политика не може да бъде функция на това дали един дипломат е или не е на територията на България.

Кирил Петков за дипломатите: Това бе един дълъг процес, започнал още през март

„Другото означава категорична връзка и зависимост. Функция между това дали руският дипломат е тук и това дали БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е в управлението. Ако руският дипломат го няма, за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е в управлението губи смисъл. Така изглежда и така е, само че това не трябва да си го казваме на седмия месец, а трябваше да я ясно на всички преди това“, коментира Москов.

„Диагнозата ми е безизходица, безпътица. Характеристиките на тази безизходица са това, че в този парламент не може да има смислено мнозинство. В следващия парламент, който се задава след изборите, отново няма перспектива за ясна отговорност и за ясен дневен ред на обществото. Това е безпътица, която води до притеснение, страхове и отвращение у хората“, смята бившият здравен министър.

След като постави диагноза, той даде и решение за нея.

„Лечението е едно – да променим начина, по който се държим досега. Решението е голямо синьо обединение. Сега сме разпръснати на парчета във взаимни обвинения и вътрешна борба. Трябва да се осъзнаем и да намерим пътя си един към друг“, каза Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Той отправи призив към Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и лидерите на извънпарламентарните партии и неправителствени организации, за които десен и европейски път на България не са кухи фрази.

„Противоотровата на безпътицата, в която ни вкара посткомунистическата олигархия на България, е мощен десен съюз“, категоричен бе Москов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2764 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2022.06.30 | 08:28

1
какви са тия десни, които искат да са управлявани от вън и да имат господар

2022.06.30 | 08:30

2
Политическата криза е заради това, че политиците не изпълняват това за което са избрани.

2022.06.30 | 08:39

3
глад, глад, глад! изпукал е всичко и няма за прахчета.
Звучи

2022.06.30 | 08:45

4
Разумно!
Златт

2022.06.30 | 09:34

5
Много разумно предложение. Да си притъпят егото, всички десни лидери и да спасят положението. И не да влизат в съглашателство с БСП. Мен лично ме отблъсна това от ДБ. Винаги съм била десен избирател и Христо Иванов като влезе в коалиция с Корнелия ме отдалечи от неговата партия.
Файтона и - в Банкя

2022.06.30 | 09:37

6
Абе, тоя бивш "костоивст", който предаде ДСБ и Радан Кънев, и остана да си натиска задника на министерския стол в престъпното второ правителство на герберастката пасмина, както и да виси на банкянския дувар като резерва за "карето", ако евентуално го поканят, защо ли не се качи във файтона с другия член на "партийката" му - някакъв "десидент" май беше и да си отива в Банкя! А за свободните две места да поканят сестра Галева и "земеделеца с перуката!"Така де, той вече доказа "верността" си към сикаджийския престъпник от подземния свят!
Майтапчи Йово

2022.06.30 | 09:52

7
Ще имате един мощен, десен в дирницитв, ваш'та мамица и люспи:)))!
Дуловска Духалка

2022.06.30 | 09:59

8
Деса ще духа мощно
Хм...

2022.06.30 | 10:01

9
Така е , но как да се обединиш с Атанас Атанасов и Христо Иванов, пък и Киро Простото ,като те кръвно са от тази посткомунистическа олигархия и думи като евроатлантизъм-европейски ценности за тях са нищо не значещи лозунги. Що се отнася до Борисов, с цялата ми дистанцираност, за съжаление нашите политици-политикани още има да догонват неговия опит и усет в политиката ! Инак ,без тези плазмодии, призива е адекватен но неприложим именно заради плазмодиите в политиката !

2022.06.30 | 10:42

10
Е как, няма друг начин за тоя престъпник с ваксините от Турция да влезе в парламента. Явно доста е огладнял. Кубрат не пожела да му е ракетоносител и сега търси и глупаци от ПП и ДБ да му осигурят едно депутатско кюфте. Да не иска пак министър на здравеопазването да става, ако сте безработни и не сте плащали здравни осигуровки за 3 месеца да плащате глоби за 5 г. назад, или сега ще иска да плащате глоби за 10 г. назад и да ви прави длъжници на здравната каса за цял живот, включително и учащите студенти. Махнете му закона на тоя тулуп!

Добави коментар

Водещи новини