БСП няма да преговаря с ПП за съставяне на ново правителство

  • 29 юни 2022 14:56

  • 9928
  • 138
© Novini.bg

Стопираме всякакви преговори с „Продължаваме промяната“ за съставяне на правителство. Това обяви пред журналисти лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Кирил Петков: Гоним 70 руски дипломати

Причината – гоненето на 70 руски дипломати от България.

Според Нинова, премиерът в оставка – Кирил Петков, е взел това решение еднолично. "Това решение е безпрецедентно в българската дипломатическа история. Това е на прага на скъсване на дипломатическите отношения. За нас то е абсолютно неприемливо и по начина, по който е взето, и по съдържание“, каза лидерът на левицата.

Тя призова всеки, който твърди, че има решение на Министерски съвет за гоненето на руските дипломати да го докаже. Например, вицепрезидента Илияна Йотова. „Ние – членовете на Министерски съвет от „БСП за България“ категорично заявяваме, че такова решение не е взимано и обсъждано на Министерски съвет“, категорична бе Нинова.

Йотова за изгонените руски дипломати: Безпрецедентно решение

БСП ще поиска закрито изслушване в парламента на шефа на ДАНС, за да представи доклада, който "може би до момента единствено е представил на Петков". 

Нинова се обърна и към президента, като го призова да свика спешно КСНС. „Изказването му от сутринта е изключително тревожно. Ако президентът не знае, че има такъв доклад на ДАНС, то нещо в държавата категорично не е наред. ДАНС, изготвяйки такива доклади, трябва да ги представи на президента, председателя на Народното събрание и на премиера. Шефът на ДАНС се назначава от президента. Не може президентът да не знае, ако има такава информация“, подчерта вицепремиерът в оставка.

Радев коментира изгонването на руските дипломати

Лидерът на БСП посочи, че ще се върнат на масата за преговори само ако от ПП предложат друг кандидат за премиерското място, а Кирил Петков поеме отговорността си. "За пореден път премиерът Кирил Петков взима еднолични решения по въпроси, които много сериозно засягат националната политика: и вътрешна, и външна. Досега проявявахме толерантност, разбиране в името на общата ни цел – да променим модела на управление на България", обясни Нинова. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
9928 138

Свързани новини

Коментари 138

Добави коментар
✞❤Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.06.30 | 10:35

133
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, мpeш ли БЪЛГAPOYБИEЦO, Ъ – YMPИ, YMPИ, YMPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.06.30 | 10:40

138
☞Бoko-Бypcyka от Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ 12-ТЕ MИЛИAPДA-EBPO, KOИТO ТИ OTKPAДНA OТ БЪЛГAPCKИЯТ НAPOД KOПEЛДAKOOO!!!
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.06.30 | 10:39

137
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.06.30 | 10:38

136
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq
Aтилa Бич Бoжий

2022.06.30 | 10:37

135
☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Пpokypop - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cъдия - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи-CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.06.30 | 10:36

134
☞От 77 години България е под хомота на 500 цигански мафиозки клана, а бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! ☞Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ и ГРУ и са от тези циган-родове! ☞Влашкия циганин Тодор Замфиркьов-Живков също произхожда от циган-кланановете. ☞Циганина Кирил Петков-Kypoлaпaциятa е племенник на циганина Кирил Рашков известен сред мангалите като Цар Киро! ☞И двамата са от Пловдив. ☞И МОШЕНИКА Кирил Петков ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН. ☞До 1990 г. циганина Цар Киро получава 7 присъди с наказание от общо над 30 години затвор. ☞През 1984 година е арестуван за притежание на злато и валута, иззети са му над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник в Затвора в Белене. ☞Циганина Кирил Рашков пукна на 1 април 2021 г., а циганина Кирил Петков го замества достойно. ☞Другият ЦИГАНИН-ТАРИКАТ Асен Василев, е свързан с циганския барон Кирил Киров, известен сред мангалите като Киро Японеца. ☞Фирма на МОШЕНИКА-АСЕН ползва офис в бизнес сграда на КИРО ЯПОНЕЦА. ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Ааамед-Дръндарски е татрски дс-мангал! ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
Браво Киро

2022.06.29 | 18:36

117
БМ
Коалиция на Петков Срам за България

2022.06.29 | 21:36

132
В нашата къща живее бивш полицай, нерегистриран на истинския си адрес, който беше уволнен от полицията за изнудване и измама, но с идването на Петков стана депутат - видя електората си, това са цигани за боклук и наркодилъри, но има имунитет, може да прави каквото си иска - и това е член на правителството на България, коалиция Петков.
Просто Киро

2022.06.29 | 19:36

127
Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза.
ЧУДЕСНА ПОСТЪПКА НА

2022.06.29 | 18:26

112
НИНОВА! КОЙТО СЕ Е ЧУДИЛ ДО СЕГА, ДА РАЗБЕРЕ ЯСНО ЧЕ БСП ЗАЩИТАВАТ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НЕ БЪЛГАРСКИТЕ! ДО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ: ДА ДАДЕМ НА ПП И КИРИЛ ПЕТКОВ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ БЪРЗО ТАКА ЖЕЛАНИТЕ ПРОМЕНИ В БЪЛГАРИЯ! А НЕ ДА ЧАКАМЕ ОЩЕ 30 ГОДИНИ И ДА СЕ ЧУДИМ КОЙ НИ Е ВИНОВЕН!
Коалиция на Петков Срам за България

2022.06.29 | 21:36

131
В нашата къща живее бивш полицай, нерегистриран на истинския си адрес, който беше уволнен от полицията за изнудване и измама, но с идването на Петков стана депутат - видя електората си, това са цигани за боклук и наркодилъри, но има имунитет, може да прави каквото си иска - и това е член на правителството на България, коалиция Петков.
Анонимен

2022.06.29 | 19:19

121
ПП доказаха че знаят, могат и действат!
КОРНЕЛИЯ НИНОВА е психологически садист

2022.06.29 | 20:09

129
Корнелия Нинова е „психологически садист“, която обича да „внушава страх“ в коалиционните си партньори .
Коалиция на Петков Срам за България

2022.06.29 | 21:34

130
В нашата къща живее бивш полицай, нерегистриран на истинския си адрес, който беше уволнен от полицията за изнудване и измама, но с идването на Петков стана депутат - видя електората си, това са цигани за боклук и наркодилъри, но има имунитет, може да прави каквото си иска - и това е член на правителството на България, коалиция Петков.
Густо ми е

2022.06.29 | 19:37

128
Че просто Киро ще повлече и БСП, майна :)

2022.06.29 | 19:33

126
Киро е р,утка непоръбена !

2022.06.29 | 19:33

125
Парламентът е нефелен ! Петков е импотентен ! Асен е вреден ! ИЗБОРИ !
ДО КОГА

2022.06.29 | 19:30

124
ПП не им достига интелектуален потенциал. Така е наредено, ОТ ГОРЕ, сега се играе в парламента водевил. Това е лека и кратка комедия, която се играе между оставката на шизофреника просто киро и евентуален избор на ново правителство с не знам коя си партия. Истината е че до сага не ни управляваше смахнатия кирил петков а КОРНЕЛИЯ НИНОВА. бсп отново въведе даржавата в криза, само че по-жестока от тази на виденов. това ще изпитаме като екстрем зимния сезон, реалната скрита инфлация е 40 процента. Весела коледа!
Те са си свой, навързани като македонска наденизц

2022.06.29 | 19:20

123
На другарката Корнелия Нинова е обещано престижно място в предстоящата изборна листа на партия "Възраждане".

2022.06.29 | 19:19

122
Тая па се взе на сериозно кой ще търси пропаднала комунистическа партия.

Добави коментар

Водещи новини