Балабанов: Хиновски много ме забавлява

  • 29 юни 2022 09:02

  • 3035
  • 5
© Bulphoto/архив

Още един депутат напусна „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) вчера.

Новината обяви Иван Хиновски.

Хиновски за ИТН: Имаме един крал, който дава директиви и ние рапортуваме

„Това е негов личен избор и по никакъв начин не можем да спрем хората, когато правят личен избор. Повече се забавлявам с мотивите на такъв тип личности и хора, които снощи решиха, че нещо не е наред с програмите в партията. Снощи решиха, че в енергетиката сме слагали случайни хора“, коментира в „Тази сутрин“ по бТВ Станислав Балабанов от ИТН.

В съобщение Иван Хиновски казва, че не одобрява политиката на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции.

„Всеки е свободен да вземе решението си. Това показва, че в нашата партия има демокрация и всеки е свободен да прави това, което реши. Щом Хиновски е решил така, пожелаваме му успех“, каза още Балабанов.

По думите му такива ситуации дори са оздравителни за партията. 

„В битка хората с лидерски качества се проявяват и отстояват позициите си. В момента парламентарната ни група е с 19 души въпреки бруталния натиск, който продължава. Всички в момента се държим като отбор“, каза още депутатът.

Той уточни, че Хиновски не е бил народен представител в 47-ото Народно събрание.

Иван Хиновски напуска ИТН

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3035 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.06.29 | 09:08

1
СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМАШ МНОГО ВРЕМЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ ИМА НИКЪДЕ!
Този самозабравил се дрисльо!

2022.06.29 | 10:28

5
Даже не осъзнава наглеца каква жалка карикатура е!

2022.06.29 | 10:16

4
Амин

2022.06.29 | 10:16

3
Ти, нагла бавноговореща тикво........ Ще паснеш точно в бойковата партия
Тоя е наглец!

2022.06.29 | 09:42

2
Джебчията Балабана, който пребърква джобовете на хората, измъква разни хартийки и ги развява по телевизиите, е нищожество! Хиновски "го забавлявал"! Наглост чалгарска и цинизъм от класа, запазена марка на Джебчията и на Хаджитошков, "големият политик"! А вие бе, Джебчия Балабане, вие защо го избрахте за депутат в миналия парламент и го назначите за енергиен експерт, като ви е "забавлявал"? Само че, чалгари на Сакатия учиндолец, дето се прави на "монарх", ама сакат монарх и от дивана, от който не може да си помести задника, се напъва, горкият инвалид , да "управлява" държавата! Преди два дни излязоха социологически изследвания, Балабане, според които жалката ви чалгарска сбирщина има "завидните" 1% одобрение! Ами, българският анрод сега ще се забавлява с вас, така де, цяла година се гаврихте с този народ, разигравахте България, провалихте два парламента и изпълнихте грозната роля на палачи, написана ви в сценария, чиито автори са пРезидента, сараите и Банкя! Абе, добре си изпълнихте ролята, ама не помислихте ли за омерзението и презрението на цял един народ?! Или в парично изражение си струваше срама и резила да сте палачи?!

Добави коментар

Водещи новини