Тошко Йорданов е убеден, че ще влязат в следващото НС

  • 29 юни 2022 08:24

  • 1275
  • 0
Тошко Йорданов е убеден, че ще влязат в следващото НС
© Кадър - Нова телевизия

Ние имаме позиции и си ги спазваме, а не се въртим. Дали си задават хората въпросът защо пада доверието в правителството - защото имаше глупави решения. Ние не помагаме на ГЕРБ да се върнат във властта. Това заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от ИТН в ефира на Нова телевизия.

Убеден съм,че ще влезем в новия парламент, но пак няма да направим коалиция с ГЕРБ. Не съм сигурен, че и ДПС биха направили такава.

Ние не искаме да правим коалиционен кабинет, а кабинет на малцинството, поради причините, които наблюдавате. 4 месеца предупреждаваме, че тази коалиция ще се разпадне, заяви той.

Ако приемем, не гласно, че ще се стигне до трети мандат - то това ще са ДПС,БСП, Възраждане и ние от ИТН. Ако се стигне до там - ще предложим някакво решение, но не знам още какво, каза още Йорданов.

Попитан дали биха предложили Орлин Алексиев за част от експертен кабинет, той заяви, че досега не са го предлагали, че да го направят сега.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1275 0

Свързани новини

Водещи новини