Иво Атанасов: Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ парламент

  • 28 юни 2022 12:13

  • 803
  • 5
Иво Атанасов: Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ парламент
© Булфото (архив)

Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ парламент. Това коментира пред журналисти в парламента нечленуващият в парламентарна група народен представител Иво Атанасов. Той коментира темата с предстоящите консултации за съставяне на правителство с мандата на партия „Продължаваме Промяната“ (ПП). 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

Атанасов посочи, че нито един от шестимата депутати, напуснали парламентарната група на партия „Има такъв народ“ (ИТН) не са получили покана за консултации. „Ако получим такива покани, ще отидем и ще разговаряме  с тях“, посочи Атанасов. Той бе категоричен, че е необходимо редовно правителство заради поредицата от кризи и необходимостта от продължаване на реформите – промяна в състава на регулаторните органи, реформите в Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), избор на членове на Висшия съдебен съвет. 

Моето становище е, че трябва да се направи всичко възможно, за да имаме редовно правителство, каза Атанасов.

ПП започва консултации с ДБ, БСП и независими депутати за нов кабинет

На въпрос дали очаква други негови колеги да напуснат парламентарната група на ИТН, Атанасов посочи, че не им се обажда. Не искам да им създавам проблеми, обясни депутатът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
803 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Чичо

2022.06.29 | 16:53

5
И аз, ако бях такъв капут, щях да се моля постоянно да не ме изхвърлят от НС, защото ми е първо и последно да съм там ....
след

2022.06.28 | 13:19

4
ИЗБОРИТЕ!

2022.06.28 | 13:04

3
Супер,става ли тогава аз да съм минитър-председател? Може никой да не ме знае,никой да не ме хареса,за нищо да не ставам и нищо да не искам да свърша,може даже да съм неграмотен и да не съм българин,ама нали твърдо вярвате,че най-доброто за България,е просто да има правителство в тоя парламент,та значи ще съм перфектен..!

2022.06.28 | 12:45

2
на тая продажна маймуна не й се изпуска заплатката, защото знае, че никога повече няма да мине през вратата на Народното събрание!
БЕЗ ДОВЕРИЕ КАБИНЕТ пак го духат за минет

2022.06.28 | 12:26

1
Иво Атанасов: Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ парламент Това може да стане с нови избори.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини