Борисов: Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого

  • 27 юни 2022 18:26

  • 2595
  • 25
Борисов: Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Няма да дам ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да стане брошка на някого. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред симпатизанти на партията в Нова Загора. Той категорично заяви, че няма да се оттегли от лидерската позиция.

Няма да подам оставка от партията, защото не ми дават – отдавна да съм го направил и мислех да го направя, коментира Борисов.

Партията на промяната ще има две брошки – „Демократична България“ и БСП. Няма да дам ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да стане брошка на някого. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е системна, здрава партия, с евроатлантическа ориентация, допълни още лидерът на партията.

Той коментира и решението на „Продължаваме промяната“ да не присъстват на консултациите за сформиране на ново правителство, свикани от държавния глава.

Днес президентът Радев видя разликата – дори в най-влошените отношения между нашите интуиции навремето, когато пътуваше в чужбина имаше министри, когато правеше консултации, наши представители ходеха, заяви Борисов.

Росен Плевнелиев: Борисов е готов да се оттегли от лидерския пост в ГЕРБ

В държавния бюджет няма пари за общините и ако не се преформатира управлението, няма да бъдат финансирани нито църкви, нито инфраструктура по населените места, каза Борисов, който беше в Нова Загора, за да подкрепи кандидата за кмет на партията Галя Захариева. Срещата започна с минута мълчание в памет на дългогодишния кмет на общината Николай Грозев, който почина внезапно и затова на 3 юли предстоят частични избори за кмет на Нова Загора.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира, че настоящото правителство в оставка е отговорно за високата инфлация и за високите цени на газа, тока и горивата. Той посочи, че цените на електроенергията са се увеличили пет пъти за шест месеца. По думите му има рекордни добиви на ечемик, произвеждат се храни и олио, затова е недопустимо цените да са толкова високи.

Замислили са коварен номер на президента да не изтеглят нов дълг и служебното правителство да няма пари, коментира още лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, цитиран от БТА.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2595 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар

2022.09.24 | 20:06

25
Всички гербери,трябва да бъдат разтреляни.
Гтт

2022.09.24 | 19:43

24
С неб ГЕРБ е обречен.

2022.06.27 | 20:43

18
Крадльо!

2022.09.24 | 17:41

23
Мамати и мръзн тиси станал брошка на АДоган още от 90 год.Мезсрамнико.Надигна глава защото купихте много гласове м д.
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ yerl.org/CMqs7

2022.06.28 | 01:13

19
☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Дoмyз-koпeлдaцитe-cлyги нa Caтaнaтa, тяxнaтa мaмa cвинckъ дъ ибъ, ca блokиpaли „uni.su“! ☞Ha Aлekcaндъp Cтaмбoлийckи ca мy взeли глaвaтa щoтo пoдпиcaл cъc Cъpбия, чe Бългapия нямa пpeтeнции kъм Makeдoния и ocвeн тoвa cpъбckaтa apмия дa мoжe дa влизa дo 40 kилoмeтpa нa бългapcka тepитopия дa гoни чeтитe, koитo ca ce бopили зa oсвoбoждeниeтo нa Makeдoния. ☞Bpагoвeтe нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов, Moшeниk-Цигaн-Kиpy-Kypyлaпaциятa, Kpавътъ-Дoя и Mpaвoядa НАВЪЖЕТОOO!: yerl.org/K1PzA ☞Усещам Как с АРНАУТИТЕ ще си Делнем Освен Македония и Сърбия! ☞В aрхивa нa ocмaнcкaтa импeрия в Иcтaнбул имa пoимeннo избрoявaнe нa вceки житeл зa дaнъчнo oблaгaнe нa мaкeдoнcкaтa тeритoрия нa Бългaрия. ☞Никъдe, нa нитo eдин рeд нe e cпoмeнaтa държaвa Мaкeдoния или нaceлeниe мaкeдoнcкo. ☞Иcтинaтa чe cърбитe ca тeрoризирaли бългaрcкoтo нaceлeниe в Мaкeдoния, a в титoвa Югocлaвия прeз 1945г., ca ГOРИЛИ В ПEЩИ вceки кoйтo ce oпрeдeля кaтo бългaрин. ☞Насилствената македонизация в Пиринския край на България през 1944-1949 г.: yerl.org/dXVuh ☞Бългapитe-okyпaтоpи или cпaсители: yerl.org/e3ium ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
✯Цвeтaнкa Kaрaгьoзoвa✯

2022.06.28 | 01:15

22
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв – MPИ, MPИ, MPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.06.28 | 01:15

21
☞Бoko-Бypcyka от Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ 12-ТЕ MИЛИAPДA-EBPO, KOИТO ТИ OTKPAДНA OТ БЪЛГAPCKИЯТ НAPOД KOПEЛДAKOOO!!!
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.06.28 | 01:14

20
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq
Мутромилиционер

2022.06.27 | 20:35

17
Нагъл, неграмотен, прост,лицемерен наглец!

2022.06.27 | 20:28

16
КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОЯ НАГЛИЯТ БОКЛУК СИ МИСЛЯ,ЧЕ ГОСПОД ОЩЕ НЕ СИ Е СЪБРАЛ ВЕРСИИТЕ!

2022.06.27 | 20:23

15
ПРОСТ НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНДУР,ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА КОЛКО ЕЗИКА НАУЧИ ПОЛИГЛОТА ОТ БАНКЯ? ДВЕ ДУМИ НА АНГЛИИСКИ НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРЖЕШ,НЕЩАСТНИК!!

2022.06.27 | 20:23

14
ПРОСТ НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНДУР,ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА КОЛКО ЕЗИКА НАУЧИ ПОЛИГЛОТА ОТ БАНКЯ? ДВЕ ДУМИ НА АНГЛИИСКИ НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРЖЕШ,НЕЩАСТНИК!!

2022.06.27 | 20:23

13
ПРОСТ НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНДУР,ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА КОЛКО ЕЗИКА НАУЧИ ПОЛИГЛОТА ОТ БАНКЯ? ДВЕ ДУМИ НА АНГЛИИСКИ НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРЖЕШ,НЕЩАСТНИК!

2022.06.27 | 19:28

12
Та ти си постоянно на предизборна обиколка,МЕЧТАТЕЛЮ.

Добави коментар

Водещи новини