Румен Гечев: Не може да се създава правителство на всяка цена

  • 27 юни 2022 08:10

  • 909
  • 7
Румен Гечев: Не може да се създава правителство на всяка цена
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

"Правителство не може да се прави на всяка цена, но трябва да се опитаме. Нужно е да се поставят граници и принципи." Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Румен Гечев. Той коментира политическата обстановка в страната.

По думите на народния представител БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма как да поставя предварителни условия на мандатоносителя при разговорите за създаване на нов кабинет. Той изтъкна, че политическите партии имат своите различия, но трябва да работят за доброто на гражданите. Според Гечев, ще се търси диалог с ПП за участие на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в ново правителство.

Депутатът изтъкна, че политическата битка е много сериозна. Той добави, че към момента БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е единствената партия от социалистическия период в Европа, която е във властта.

Румен Гечев коментира и темата за доставките на природен газ. По думите му БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е приветства диверсификацията. Той обаче подчерта, че би било по-добре ако страната има и договор с Газпром. Гечев не е съгласен с думите на финансовия министър в оставка Асен Василев, че повече няма да се водят преговори с Газпром. Според него трябва да се водят преговори с всички доставчици, защото това е в интерес на българските граждани.

Кирил Петков внася оставката на правителството

Румен Гечев засегна и темата за напрежението между президента Румен Радев и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по въпроса за износа на оръжие за Украйна. Той бе категоричен, че България не изнася оръжия за Украйна. По думите му Корнелия Нинова като министър на икономиката отговаря за износа на оръжие, но нищо не може да бъде изнесено под подписите на всички членове на комисията.

Нашата претенция е президента да не се бърка във вътрешните работи на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, каза още Румен Гечев.

Последвайте канала на

Калина Христова
909 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Умник Гюро

2022.06.27 | 13:03

7
А казва ли бюджетът защо България плаща най-скъпите цени за горива и електричество от цяла Европа??? Защо олиото струва 8-10лв на бутилка, дори и в градовете, където се прозвежда от фабриките? Защо националните предатели, Румен Овчаров-Красимир Премянов-Александър Томов-Жан Виденов-Румен Гечев-Корнелия Нинова, не са доживотно в затворите?
ббб

2022.06.27 | 10:29

6
Така е първо трябва да се оправят рушветите кой откъде ще краде
никой не иска ПП

2022.06.27 | 10:29

5
некъдърни и опасни са
nn

2022.06.27 | 10:25

4
zashto bre sluga ninova ta nali predniat pat napravihte pravitelstvo na vsika cena efektat ot koeto beshe nulev.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.06.27 | 09:44

3
Този нагъл БеСеПар като го видя, си представям само едно - ФАЛИТ НА БАНКИ! Този води световния рекорд по фалити на банки! хахахха
плевен

2022.06.27 | 09:06

1
ей дърт п едал такъв ще ти наритам задника

2022.06.27 | 09:14

2
То не може, ама вие ще участвате в него. Ти вече фалира веднъж държавата, та знаеш как става.

Добави коментар

Водещи новини