Хасан Адемов: Всички пенсионери ще получат увеличение още през юли

  • 25 юни 2022 09:20

  • 3863
  • 8
Хасан Адемов: Всички пенсионери ще получат увеличение още през юли
© БНТ

Въпреки апокалиптичните приказки на лидери на партии и министри, че НС умишлено задържа приемането на бюджетите на НЗОК и ДОО, комисията по бюджет и финанси ги прие на второ четене. Това коментира Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в предаването "Денят започва" с Георги Любенов.

Всичко по темата:
Антикризисните мерки на кабинета Петков 154

Още с юлските пенсии българските пенсионери ще получат увеличения. Няма да има пенсия, която да не е увеличена, допълни той.

Ударното увеличение на максималната пенсия предизвика усещане за несправедливост, обясни д-р Адемов.

60-те лева ковид добавка влизат в размера на пенсията според предложението на МС. Притеснителното е, че това са пари, в които няма никакъв осигурителен принос, те бяха въведени като ковид мярка. Ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предложихме до края на годината пенсионерите под линията на бедност до края на годината да бъдат подкрепени със 120 лв. Не смятаме, че отиващото си правителство има достатъчно легитимност по този сложен въпрос, посочи Адемов.

Усещането за самодостатъчност беше най-големият проблем на коалицията, смята депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Идеята е да има дебати, за да се подкрепят най-добрите предложения, допълни той.

Да се надяваме, че този бюджет ще бъде в интерес на българските граждани, а не на някоя от политическите партии. Инфлацията води до увеличаване на приходите от една страна, от друга - и пенсионерите участват в това. Големият въпрос е с кои пари се помага. На преден план изниква това, че телевизорът не успя да победи джоба и хладилника, които показват друго, каза още Адемов. 

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има своята ясна и категорична позиция по отношение на предложените от правителството мерки, подчерта д-р Адемов.

Бюджетната комисия реши: 467 лв. минимална пенсия от 1 юли

Според него, те са закъснели и недобре таргетирани.

Мантрата, че изцяло инфлацията е пренесена отвън, категорично не отговаря на истината, смята депутатът.

Тези, които дойдоха на власт започнаха да се обвиняват точно в това, за което дойдоха - нулева толерантност към корупцията, коментира още Адемов.

Той коментира и вота на недоверие срещу правителството на Кирил Петков, който беше успешен.

Това, което се случи е логичен край на една нелогично структурирана коалиция. Управляващите, благодадение на некадърните си решения, доведоха до това, което се случи. Не толкова опозицията, смята депутатът.

Огромните очаквания, с които дойде това управление на власт, на практика не се реализираха, а се превърнаха в разочарования, допълни Адемов.

Между ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Възраждане" има коренни ценности различия, така че в никакъв случай не може да се говори за общи действия срещу правителството, категоричен е Адемов.

Сатанизирането на един или друг народен представител не води до нищо добро в държавата - така той коментира появата на депутата от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян Пеевски на протеста срещу правителството миналата седмица.

Според д-р Адемов, през есента най-вероятно ще се стигне до избори, но този парламент може да роди всякакви изненади.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3863 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Хохъ

2022.06.25 | 10:08

1
Абе стига с главните гласоподаватели пенсии та пенсии а другите кво да правят
;ЛКЙХ

2022.06.25 | 10:55

6
АЗ СЬМ ПЕНСИОНЕР И НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ТАЗИ СГАН.............................
Нека получат

2022.06.25 | 10:13

2
Но да спре и инфлацията! Иначе е безмислено увеличението.
Вярвам ви

2022.06.25 | 10:25

3
Г-н Адемов, вярвам ви!

2022.06.25 | 10:48

4
БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!

2022.06.25 | 10:49

5
ЕХА,ДЪРТИЯ АНАДОСКИ МАМУЛ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА СТАРЦИТЕ В БГ???

2022.06.25 | 11:40

7
Да научите Кхаръдайъ да говори бългаски език! Гади ми се, като му чуя мангалската реч!
Слави

2022.06.25 | 12:42

8
предадохте България с РСМ, да видим как ще намерите пари, ДДС не се събира, ДОД май ще скочи на 22%

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини