Министър Караджов: Разбрах от медиите, че ще бъда министър на регионалното развитие в кабинета "Петков"

  • 24 юни 2022 08:09

  • 4022
  • 8
Министър Караджов: Разбрах от медиите, че ще бъда министър на регионалното развитие в кабинета "Петков"
© БНТ

Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се руши тъканта на държавата. За взмане на решения между министри няма как да се лъже и го доказах с документи. Това заяви министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова в предаването "Денят започва" по БНТ. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Не съм платил една стотинка по ин хаус договорите, както се внушаваше със саковете с парите. Това е криминална работа. Има служби, които да целят тези работи. два часа преди да изтеглим "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" бяхме най-добрите парньори, после станахме мутри, мафия. Това разруши държавността. Тези които ни избраха разбраха, че това са фалшиви аргументи, доабви регионалният министър.

Караджов отбеляза, че Тошко Йорданов му е предложил място като министър по време на вторите избори през юли 2021 г. И добави, че за е разбрал от медиите, че ще заеме поста на министър на регионалното развитие ев кабинета "Петков". 

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" беше приеман като второкачествена партия. Опитите постоянно да се диктива доведоха до крах. Той дойде през месец март, когато лидерите спряха да си говорят, каза още той. 

Кирил Петков е честен човек, но имам претенцията че и аз съм честен човек и казвам истината. Има панически старх от това да додйе служебно парвителсвто. когато дойде да направи ревизия на Министерсвтото на регионалното развитие. След това да обърне внимание на всички остаанли министерства, посочи Караджов. 

Не се виждам в политиката. В сегашната ситуация никой не може да каже къде се виждат. След всички тези обиди, нападки, корупция, които не съществуват и пътят, по който поема "Продъжаваме промяната" това не води към нищо друго освен към предсрочни избори, заяви Караджов. 

Петков: Омръзна ни някой отзад с конци и задкулисно да управлява – това време свърши

Министърът в оставка коментира и темата за Републиак Северна Македония. 

Относно темата за Република Северна Македония се различавам от идеята на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Един от аргументите на Трифонов записано в коалиционното споразумение е червената линия за Макеодния и ще стигнем до там да вдигнем ветото. Днес ще се събере кворум и ще бъде вдиганто ветото. В понеделник ще бъде записано в Държавен вестник. За мен това е правилното решение и е в полза на България. 60% от българите не одобряват и това беше червена линия на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Аз не съм партиен член, избран стм да поема министерстовто, уточни Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
4022 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2022.06.24 | 09:20

6
КАРАДЖОВ ГИ РАЗПЛАКА С ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ. ПРОСТО КИРО САМО ПОВТАРЯШЕ ОПОРКИ.

2022.06.24 | 16:35

8
Шибай майка си гяур
nn

2022.06.24 | 10:55

7
karadjov pak ne si vav cas amerikanskiat otpadak kirco kaza tce ti niama da si minister pri nego.
ЗОРАН

2022.06.24 | 08:49

5
ЦИРКАДЖИЯ ЗА ПАРИ КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИТЕ
Еми...

2022.06.24 | 08:36

1
И да се оправдаваш, и да не се оправдаваш, все тая, ибриконосците и гъзоблизците на славуца, особено такива като те6е с история, всичките сте за затвора. А тия за "тошко ми предложи, аз не знаех" ги разправяй на децата си, те може и да ти поверват.
троли троли

2022.06.24 | 08:48

4
кенеф безроден, той човека обори лъжите на канадеца и кокорчо с документи и факти

2022.06.24 | 08:41

3
abe bokluk kradliv ve4e nema da vidi6 nit ministersko mesto nit depotatsko mesto poneje si kradec i dalaveradjia
Вашата......

2022.06.24 | 08:38

2
Скрий се бе, палячо .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини