Румен Радев се срещна с министъра на вътрешните работи на Азербайджан

  • 23 юни 2022 18:50

  • 507
  • 2
Румен Радев се срещна с министъра на вътрешните работи на Азербайджан
© Президентство

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се срещна на „Дондуков“ 2 днес с министъра на вътрешните работи на Азербайджан Вилаят Ейвазов, който е на посещение у нас. Това е първа визита в България на азербайджански министър на вътрешните работи.

Държавният глава изтъкна приятелските отношения между двете държави и стратегическия диалог в редица области от взаимен интерес. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Вилаят Ейвазов бяха единодушни, че задълбочаването на сътрудничеството между правоохранителните органи на България и Азербайджан в борбата срещу престъпността е важен фактор при надграждането на двустранните отношения и партньорство в редица сектори.

Президентът изрази надежда за възобновяване на директната самолетна линия София-Баку, чиято дейност бе преустановена заради пандемията.

По думите му това ще насърчи контактите между бизнеса на двете страни и ще допринесе за развитие на сътрудничеството в туристическия сектор и образованието.

Последвайте канала на

Владимир Василев
507 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хох

2022.06.23 | 23:46

2
Ти си продължаваш със срещите а че ни набита ППП и им даде инструкции какво да се прави не те интересува

2022.06.23 | 20:03

1
За газта са готови на всичко, лизачи!

Добави коментар

Водещи новини