Рамадан Аталай: В залата се вижда дали ДПС играе роля

  • 21 юни 2022 09:28

  • 1061
  • 3
Рамадан Аталай: В залата се вижда дали ДПС играе роля
© БНТ

В залата се вижда дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с играе роля, няма как да подкрепиш един министър-председател, който не се съобразява с изказа си, подканва всички да се вдигнат срещу ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, насочвайки националистическия вот. Това са неприемливи неща. Това заяви Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с при влизане в парламента.

Ролята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с винаги е била една и тя е свързана с интересите на държавата, коментира още Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се.

Къде е по-евтиният газ от Америка, защо платиха 100 млн. повече за газа, защо хората зареждат с 1 лв. по-високо от всички себестойности, коментира Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се.

Станислав Анастасов от ДПС в с тежки обвинения към Атанас Славов от ДБ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1061 3

Коментари 3

Добави коментар
Еми...

2022.06.21 | 11:05

3
В залата нищо не се вижда, всичко, което го прави гнусният башибозук е подмолно.
Рамадане!

2022.06.21 | 11:02

2
Лъжеш бе, Рамадане, лъжеш нагло и цинично, ама то пък нали точно това е запазена марка на теб, на Данчо Ментата, на Карадаятъ и останалите милионери от "парламентарната ви група"! Защото вие сте милионери, нали, Рамадане! Милионер е твоят син, и цялата рода на марионетките, назначени от сарайския ви султан за "депутати"! Затова пък вашите избиратели са най-бедни, най-нещастни и най-онеправданите в България! Че нали "се грижехте" за тях?! Грижете се цели 32 години, какво стана?! Не, Кирил Петков настройва никого против етническата ви и антибългарска корпорация! Той просто отне онзи един милиард от "Капитан Андреево", който милиард авера ви Таки захранваше чекмеджето на сикаджийската мутра и каисте на сараите,и на 7/8! Затова изпищяхте на умряло, милионере Рамадане, точно затова! Да не говорим пък за няколкото милиарда, харизани на фирмите на делянпеевското чудовище, вашия човек, така да се каже, когото пазите със зъби и нокти, но което чудовище беше обявено в Щатите по закона "Магнитски" за мафиот, престъпник и бандит, откраднал стотици милиони, с мълчаливото съгласие на банкянския му слуга - сикдажийската мутра!

2022.06.21 | 09:32

1
ДЯДО ОТИВАЙ В РАЗГРАДСКО ДА ВАДИШ КАРТОФИ!

Добави коментар

Водещи новини