Димитър Гочев: Надявам се да има и други депутати, които да имат смелостта да заявят, че са били излъгани от ИТН

  • 17 юни 2022 18:38

  • 1111
  • 7
Димитър Гочев: Надявам се да има и други депутати, които да имат смелостта да заявят, че са били излъгани от ИТН
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Надявам се да има и други депутати, които да имат смелостта да заявят, че са били излъгани от Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен в лицето на г-н Трифонов и г-н Йорданов. Това заяви депутатът Димитър Гочев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и член на правната комисия в НС в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 686

„Оттук-нататък всички карти са на масата. Разчитаме на подкрепа от всички депутатът със съвест. Не влизаме в сделки с никого, но също така сме отворени за разговори с депутатите, обърнали се към съвестта си“, подчерта той.

Напуснал ИТН: Всички без Ива, Тошко и Балабанов са склонни да се махнат от Слави

Думите на президента Гочев определи като объркване, което се е случило заради негови съветници. „Няма пазаруване на депутати. Днес видяхме едно завръщане към морала. Това поведение заслужава подкрепа. Не виждаме грешка в нашето поведение. Ние гласувахме за открито заседание по темата „Македония“ така че цяла България да види истината. В случая нямаше издаване на държавни тайни. Министър Ганчовска ясно каза, че министър-председателя не е излизал от темата за България“, обясни той.

От медиите, цитиращи фреската нота за РС Македония, се разбира, че започването на преговорите за членство в ЕС ще стане, когато всички условия на България бъдат изпълнени. Това за мен е голям външнополитически успех. В преговорите ще имаме помощта на целия ЕС“, обобщи Димитър Гочев.

„Този парламент трябва да работи колкото се може по-дълго и до когато може, защото България има нужда от приемане на закони“, каза още депутатът от ПП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1111 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Цв

2022.06.17 | 22:22

7
Ами то от вас едва ли има по-големи лъжци, начело с аватара ви Кирчо Тъпото Лъжеца!
Еми...

2022.06.17 | 18:55

1
Който остане кypва на башибозука от дпс и на еничарите тиквака и учиндолския наркоман, бел ден нема да види. Позор за мръсните продажници като ментата, дуловската, томата хари, копейкин и педерастите около тях.

2022.06.17 | 21:56

6
Каза Христо Василев

2022.06.17 | 21:36

5
Поздравяваме България за стабилността на държавните финанси, което е вдъхновение за нас, каза министърът на финансите Кристиан Линднер след среща в София с вицепремиера и министър на финансите Асен Василев.

2022.06.17 | 21:33

4
Оценяваме високо Вашето лидерство, което показахте в решаващ момент и се изправихте срещу Газпром. Това заяви министърът на финансите на Федерална република Германия Кристиан Линднер на среща с министър-председателя Кирил Петков, съобщават от пресцентъра на Министерски съвет. Солидните Ви финанси са вдъхновение за всички нас, допълни германският финансов министър.
Дим

2022.06.17 | 19:38

3
Глупак използват те за тоалетна хартия като си свършат работата, ще ти дръпнат водата от казанчето и заминаваш.
Крум

2022.06.17 | 19:06

2
продажна паплац..национални предатели

Добави коментар

Водещи новини