Захариева: Така става, когато се съберат 4 партии само и само да изчегъртат ГЕРБ

  • 17 юни 2022 09:24

  • 905
  • 6
Захариева: Така става, когато се съберат 4 партии само и само да изчегъртат ГЕРБ
© БТВ

„Проблемът е разпадането на тяхната коалиция. Ние сме опозиция и от ден първи на това управление ги критикуваме и искаме тяхната оставка. Нашият вот на недоверие е на база икономическата политика“, заяви Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на по повод отстраняването на Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са от председателското място в Народното събрание в „Тази сутрин“.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 687

„Четворната коалиция се разпадна твърде бързо, което не ме учудва, защото тя беше безпринципна коалиция. Всъщност те дори нямат и коалиционно споразумение. Нямат програма. Когато се съберат абсолютно различни политически партии, само и само за да изчегъртват ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се стига до това“, смята Захариева.

Митева: Говори се, че колеги от ИТН ще се обърнат при вота на недоверие

Според нея не може да се говори за нова коалиция в парламента, която е обединена срещу настоящите управляващи  и доказателство за това е, че ИТН са гласували за актуализацията на бюджета, а ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ са гласували против.

По-думите ѝ настоящата коалиция е безпринципна и поддръжниците на партиите в нея не се харесват. „Вчера г-жа Нинова беше освиркана на протеста, от техните очевидно организирани избиратели", каза Захариева.

С „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ няма как да имаме коалиция. Нека мине вота и да видим дали ще има правителство този кабинет, каза Захариева, според която управляващите „предпочитат да направят коалиция“ с партията на Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма решение дали ще подкрепи Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше за председател на НС. Тепърва предстои гласуване на процедурата и номинации, каза Захариева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
905 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2022.06.18 | 21:40

6
Какво стана с хотела стена,иначе сте много почтени!
Алепу

2022.06.17 | 10:55

5
Мъжът ми е голям строитель, а аз се ши6ам и с Тиквата, и с Рошльо Плювнята.
М

2022.06.17 | 10:46

4
Свиньо герберска крадлива
Керът

2022.06.17 | 10:19

3
Коя е четвъртата само не разбрах...

2022.06.17 | 10:15

2
КАТЕТО ДУДУКА КОЯТО ОБСЛУЖВАШЕ БОКО ОРАЛНО ЗА ДА СТОИ НА ТОПЛОТО СИ МИНИСТЕРСКО МЕСТЕНЦЕ!

2022.06.17 | 10:12

1
Заминавай в кофата на политическата история....

Добави коментар

Водещи новини