Искрен Митев: Стана ясно, че ИТН не са дошли да изчегъртат ГЕРБ, а Никола Минчев

  • 16 юни 2022 18:33

  • 1005
  • 7
Искрен Митев: Стана ясно, че ИТН не са дошли да изчегъртат ГЕРБ, а Никола Минчев
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

С днешното гласуване стана ясно, че "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" не са дошли да изчегъртат ГЕРБ, а да изчегъртат Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 686

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Искрен Митев по повод днешното отстраняване на Никола Минчев от поста председател на Народното събрание, което се случи с гласовете на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", ДПС, ГЕРБ и "Възраждане".  

Никола Минчев вече не е председател на НС

"Ако кабинетът падне, не ни чака нищо добро. Следва една поредица от избори и раждане на едно чудовище в лицето на популистите от "Възраждане", които си гласуват с ГЕРБ и ДПС въпреки всичко, което говорят", добави той. 

Никола Минчев: Тези, които щяха да чегъртат, сега чегъртат мен

"Най-голямата ни грешка е комуникационна. Може би липсваше добра комуникация между нас и коалиционните ни партньори, между нас и опозицията. Надявам се занапред да сме си извадили изводите. Мисля, че актуализацията на бюджета ще мине. Едва ли някой депутат не иска да се увеличат пенсиите и да се подпомогнат най-засегантите", каза още Искрен Митев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1005 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
К.ур за БСп и п.ростите П.утки

2022.06.26 | 10:39

7
Аре кере бе педеруги,вие го изкарахте тоя недорасляк минчев , че е президента на САЩ! Сиктир бе олигофрени! Да си начело на държавта не е като на педерастка разпивка - да се хилиш- и лезиш цяла вечер!

2022.06.17 | 12:09

6
Мафията купува депутати с СМС в Парламента.

2022.06.17 | 12:08

5
Крайно време е да се приеме закон за политическите партити според който:При несъгласие с партията, която те е вкарала в парламента си подаваш оставката и на твое място влиза следващия в листата.Това падение трябва да сре.
GRINDR Boy Киро

2022.06.16 | 20:41

4
Киро Тъпото е пътник ама само той не може fye да го разбере. Защото е тъп не знае, че всъщност го свали Румен радев а не ГЕРБ. ГЕРБ само му насапуниса въжето. Радев се споразумя с Бойко за съгласувани действия по взаимна изгода. Киро пре.ба благодетеля си и брагодетеля изчака удобния момент и му го нафърфори чрез Трифонов и с любезното съдействие на опозицията. Така е Кире - да управляваш държава не е като да се ровиш по гей сайтове.
Крум

2022.06.16 | 19:40

3
педеруга що не се скриеш
oo

2022.06.16 | 18:55

2
i teb seliak zaedno sas amerikanskiat otpadak kirco shte vi izcegratame vdrugi den.
Ex

2022.06.16 | 18:52

1
Наглеци, управляващи! Изчегъртахте България по команда на Радев, сега дойде и вашия ред Вън от България, продажници, неБългари и ренегати!

Добави коментар

Водещи новини