Гроздан Караджов призова пътностроителните фирми да не спират ремонтите

  • 16 юни 2022 13:11

  • 840
  • 1
Гроздан Караджов призова пътностроителните фирми да не спират ремонтите
© Булфото (архив)

Призовавам фирмите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите, защото изоставянето ще означава застрашаване на безопасността на пътуващите по българските пътища. Това каза пред журналисти в Пловдив вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова.

,,Минахме през една криза - обръщам се към всички с конструктивен тон - много моля да не преиграваме, да не пресоляваме манджата, защото става дума за пътуващите, за живота на българите'', подчерта той.  

Караджов коментира, че е слушал докато пътува пресконференцията на Българската браншова камара (ББК) "Пътища" и е много обезпокоен.

В момента в страната се извършват стотици ремонти и най-големият ми страх е заради тяснопартийни интереси да продължава да се раздухва тази истерия и тя да стигне до там, че пътностроителните фирми да се оттеглят от ремонтите, допълни министърът.

Гроздан Караджов отговори на Кирил Петков за нарушенията за 2.5 млрд. лева

Той обясни, че иска да види и техните аргументи, "защото до сега всичко, което е по решението на Народното събрание, е изпълнено".

Докладът ще бъде внесен в Народното събрание и да видим какво ще последва като действия, каза още Караджов.

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова присъства на официалното откриване на Международното изложение за товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства TRUCK EXPO 2022 в Международния панаир Пловдив.

Последвайте канала на

Владимир Василев
840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
wjbkd

2022.06.16 | 14:36

1
Тоя боклук дали някога пак ще се добере до власт

Добави коментар

Водещи новини