Радостин Василев: Мафията проби в ИТН. Свалям доверието си от Слави Трифонов

  • 13 юни 2022 17:57

  • 18692
  • 164
© Булфото

Министърът на спорта в оставка Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент даде извънреден брифинг. Василев проговори за политическите трусове от зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

И стана ясно - заедно с Василев "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" напускат депутатите Иво Атанасов, Николай Радулов, Светлин Стоянов - бивш офицер от НСО и бивш областен координатор на ИТН Русе, Георги Георгиев, Деян Петков - общински координатор на Плевен.

Атанас Михнев: Вървим към пълно мнозинство

"С огромна тъга даваме тази пресконференция, за да обявя, че аз в качеството си на министър на спорта не мога повече да подкрепям действията на лидера на ИТН. Свалям доверието си от Слави Трифонов. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, но дойде моментът, в който България ми е по-важна от група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер. Напускам ИТН с огромна тъга", каза Василев. 

"Тази партия се самоизчегърта, действията на Слави водят до изчегъртване на държавата, коментира министърът в оставка."

Мафията проби в ИТН!

"Принципите на ИТН не могат да бъдат нарушавани дори от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в."

Слави с първи коментар напускат ли го депутати от ИТН

"Явно разбиранията на мен и на Трифонов са различни, защото докато градях структурите и обикалях сам, за да казвам, че това е кауза, моят морал не ми дава някак си да погледна тези хора от тази партия. Докато 2021 оттеглянето ни беше оправдано, аз бях свидетел на безпрецедентното саботиране през юли. Застанах с лицето си в опит за корупция към мен с ясното съзнание, че се изправям срещу мафията", посочи той.

И добави: "Аз оставих семейството си, подлъгах страшно много хора, ангажирах хора да ми помагат, напуснаха компании на запад, за да помагам, почти си унищожих адвокатската практика. Адски съм разочарован от всичко, което се случва".

ИТН е бизнеспроект, а не политически такъв, разкри Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент.

Той разкри, че с тръгналите си депутати са готови да се подложат на детектор на лъжата, че не са получавали и стотинка, за да се откажат от Трифонов. Причината за отцепването на коалицията не е Македония, а невъзможността да е получат едни пари. Сигурен съм, че Слави не е жаден за власт, той е бизнесмен. 

"Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в никога не се е интересувал от мнението на избирателите, от своите депутати – той не ги познава. Не е дошъл 2 години в офиса в Плевен, родният му град. Оправдавах всичко това със затрудненото му здравословно състояние и особения му характер", посочи той.

Той заяви, че не е бил търсен от никого и никой не го е притискал от ИТН през изминалите месеци. "Защото те знаят, че аз съм безпрекословно луд”, добави Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент.

"Аз повече от тази структура не мога да бъда не за друго, а само заради поведението на лидера и на приближен кръг от хора. С депутатите от ИТН сме в много добри отношения. С много малко изключения те са свестни хора. Знаят, че аз казвам истината. Аз продължавам да бъда себе си, не съм обещал подкрепа, не съм купен от никого", посочи той.

"Трифонов е 20 години приятел с Орлин Алексиев и не знае за неговите интереси в МРРБ?", запита още министърът на спорта в оставка.

"Гроздан Караджов никой в ИТН не го познава. Той се появи като кандидат за наш министър, който зае позицията на Георги Георгиев, който се занимаваше с програмата за регионалното развитие две години, който разкриваше инхаус процедурите и злоупотребите на ГЕРБ във възлагането на обществени поръчки. Как този човек да приеме, че на негово място се слага един брокер. Съжалявам, но до Гроздан Караджов не мога да стоя", допълни Василев.

Имаше бунт в областните управи на страната заради Караджов. 6 месеца не помръднаха корумпираните представители на ГЕРБ в пътните и ВиК дружества, разкри министърът в оставка. 

Гроздан Караджов е обвинен за източването на близо 50 млн. лв. от "Глобул"

"През април 2021 беше оправдано оттеглянето от властта, за да не правим коалиция с ГЕРБ, аз бях свидетел на безпрецедентно саботиране на изборите през юли, необяснимо за мен. Аз застанах с лицето си в опит за корупция към мен с ясното съзнание, че се изправям срещу мафията. През ноември необяснимо за мен станах министър. Денят, в който станах министър, Трифонов ме извика да ми каже, че не е искал това министерство, но така му се е паднало. Аз му обясних, че това е страхотен начин да мотивираш един бъдещ министър. Послед г-н Кирил Петков потвърди това нещо, защото разговорите са водени там", каза Василев.

"Тошко Йорданов беше пощенският гълъб на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в", заяви секретарят на ПГ на ИТН Иво Атанасов.

"Нещата са изключително грозни като отношение на ръководството към депутати и членовете на партията. Като председател на Арбитражно-контролна комисия съжалявам, че не свиках Комисията за изключване на Тошко Йорданов от партията. Ако го бях направил тогава, щях да се опитам да запазя здравото ядро в партията”, посочи той.

И определи днешния пост на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в във Facebook като „изключително унизителен”. „Ние сме обявявани за предатели, за хора, които са се продали за пари или постове. Никога стремежът ми не е бил да бъда депутат или да заемам някакви постове. Това отношение, с което го написа е унизително и болно. Ние сме създателите на тази партия”, коментира Атанасов.

"На Тошко му настръхваше косата, сега вече е без нея, като питах за имена и назначения. Знаете ли, че имаме членове на нашата пария, които са били в парламента? Цитирам името на Георги Попов – звънят ми и е ме питат от Благоевград за него. Казват ми, че говори за Янев. Проверявам и гледам, че е в ръководството на Автомагистрали. Питах Гроздан и казах да го махне от там. Той ми каза: "Знаеш кой ми предлага назначенията", каза още секретарят на ПГ на ИТН.

И се обърна към Трифонов с думите: "Г-н Трифонов аз никога не съм предава или продавал кауза. За мен продаването или предаването на каузата ИТН беше извършено от нашето ръководство".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
18692 164

Свързани новини

Коментари 164

Добави коментар
СТЕФЪН

2022.06.15 | 21:17

164
ЧУКОНДУР ТИ ЗА КОГО РАБОТИШ ЗА ГАНЧЕВ МАФИОЗА МРЪСНА ТВАР ГАГЪЛ

2022.06.15 | 07:45

163
Народа е с герб и Бойко Борисов.
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ yerl.org/D8KLR

2022.06.14 | 00:49

152
☞Дoмyз-koпeлдaцитe-cлyги нa Caтaнaтa, тяxнaтa мaмa cвинckъ дъ ибъ, ca блokиpaли „uni.su“!: rb.gy/cw3xj9 ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: yerl.org/rKLq2 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичkу дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.06.14 | 12:57

162
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEMИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ нa Maйka Бългapия!: rb.gy/qwdqow ☞Дoмyз-Боко и Дoмyз-Kapakaчaн НA BЪЖETO.: rb.gy/a8nsf1 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бългapoyбийцитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-котилото HA-ЧEHГEЛ: rb.gy/vj7rp5 ♥Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ☞Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ☞Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ♥Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ♥България на БЪЛГАРИТЕ: rb.gy/au2vvh
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.06.14 | 00:57

159
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌Teди Beлинoвa✌

2022.06.14 | 00:57

158
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Tиkвo изгнилa. Бoko БOKЛYK kpaдлив и лъжлив. Бeл дeн дa нe видиш. Бeл хлeб дa нe ядeш. Oт бoлecт дa нe ce oтъpвeш. Ceмeтo дa ти изcъxнe дo дeвeтo koлянo. Гocпoд дa тe нakaжe. .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.06.14 | 00:55

157
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
†Пророк Илия от село Бaба Тoнка

2022.06.14 | 00:54

156
Виждам, виждааам как CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, го връщат В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: yerl.org/RA4Nt
✌Деси Кръстева✌

2022.06.14 | 00:53

155
☞Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: yerl.org/GV0Bi
❤Mорcко Дънo❤

2022.06.14 | 00:51

154
☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, a Kиpy и Бoko имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят paятa зa нoca.: yerl.org/KUBmA
Aтилa

2022.06.14 | 00:50

153
☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи-CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn

2022.06.13 | 22:14

146
Татяна Дончева не успя да купи Радостин Василев за 500к, а за колко успя простоКиро?
Копейкин

2022.06.14 | 12:05

161
Рубличките, сладко ли се харчат?

2022.06.13 | 22:31

150
Радостин е честен.

2022.06.14 | 07:55

160
Държавата се разпада, а народа изнемогва! Шуробаджанащина и корупция! Затова хората си искат Бойко!

2022.06.13 | 23:35

151
Василев вие с кокорчо сте ибалници любовници
Ние

2022.06.13 | 22:20

148
Спрете с това 500 к. Татяна Дончева пише грозно. Написала е Х, а не К. Става въпрос за хиляди лева.

2022.06.13 | 22:30

149
Браво пичове честни джентълмени сте.Загърбихте мафията.Успех и все така.
123

2022.06.13 | 22:17

147
Има такъв наивник. ИТН. Руди Гела му казват. Цял живот ще те бъзикат. Щял държава да управлява. Та ти цифрите не познаваш. Две и две не можеш да сметнеш.
Ураааааа

2022.06.13 | 18:14

7
ПП бобеждава
Сандра

2022.06.13 | 21:42

145
А починете малко с това ГЕРБ та ГЕРБ! Вече не сте интересни!

2022.06.13 | 21:35

142
Бивш ковчежник на Бойко Борисов е тайният спонсор на Слави Трифонов! Колко милиона наля Орлин Алексиев в „Има такъв народ“

2022.06.13 | 21:32

141
Чухме как беше разобличен Слави Трифонов за всички неистини

2022.06.13 | 21:30

140
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 20:03

131
Не побеждава при предсрочни си заминава.

2022.06.13 | 20:01

129
До 91 Внимавай,че за тези неща има съд ако незнаещ!

2022.06.13 | 19:25

122
Радо Василев им разгони фамилията

2022.06.13 | 19:23

120
А защо славуца се крие ?

2022.06.13 | 19:23

119
Лъжата излезе на яве и ИТН се разцепи

2022.06.13 | 19:21

118
Хаоса свърши честито
до този отдолу

2022.06.13 | 19:11

114
Но при Бойко нямаше този хаос! Държавата се разпада, а народа изнемогва! Шуробаджанащина и корупция! Затова хората си искат Бойко!

2022.06.13 | 19:08

113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИСТИНСКИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ

2022.06.13 | 19:01

112
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 19:01

111
ИТН се осъзна

2022.06.13 | 18:53

109
Пак печелим
ПП ИДИОТЕС★♪

2022.06.13 | 18:48

96
ПП ПООРНО ...НЯМАТ ШАНС ...НАРОДА ЩЕ ГИ ПОМЕТЕ ...

2022.06.13 | 18:47

94
Честито

2022.06.13 | 18:46

91
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:46

90
Да видим утре,какво ще напишеш и ти като гела ,ще те осени видение
До 77

2022.06.13 | 18:44

84
Да не си обърнал и ти резбата,в този клуб членуват само нежни и нуждаещи се от много,много пари

2022.06.13 | 18:41

77
Честито г-н премиер

2022.06.13 | 18:40

76
Пак победихме

2022.06.13 | 18:40

75
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:39

73
Това доказва ПП са прави

2022.06.13 | 18:39

72
Кирето най -вероятно вече е извън България

2022.06.13 | 18:39

70
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:39

69
Има съвест

2022.06.13 | 18:38

67
Дунавско хоро

2022.06.13 | 18:38

66
Много идиот,много нещо,да си щастлив,че всеки ден те насилват и пра,пра внуците ти правят роби

2022.06.13 | 18:38

65
ИТН се събудиха

2022.06.13 | 18:37

64
В ИТН има съвест

2022.06.13 | 18:37

63
UIA MI

2022.06.13 | 18:37

62
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:34

58
Победата е на всички

2022.06.13 | 18:33

57
България победи

2022.06.13 | 18:33

56
ИТН загина

2022.06.13 | 18:32

55
Мачкайте

2022.06.13 | 18:32

52
Победа

2022.06.13 | 18:30

47
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:30

46
Бочко плаче

2022.06.13 | 18:29

43
Честито

2022.06.13 | 18:28

39
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:28

37
Нещата се нареждат честито

2022.06.13 | 18:27

36
Победа

2022.06.13 | 18:27

35
Слави бяга от хората
ПОБЪРКАН

2022.06.13 | 18:26

34
7 ..неграмотен и тО

2022.06.13 | 18:26

33
Герб никога повече няма да са на власт. Видяхме ги. Корупция и крадене. Борисов—Не! Много помия се изля по сегашния премиер.

2022.06.13 | 18:25

32
ИТН се осъзнава

2022.06.13 | 18:24

30
Българи да спасим правителството и България

2022.06.13 | 18:23

28
България над всичко

2022.06.13 | 18:22

25
Довечера заря в Пловдив

2022.06.13 | 18:21

22
Дунавско хоро в Сандански

2022.06.13 | 18:20

21
Истината побеждава

2022.06.13 | 18:20

20
Честито европейци

2022.06.13 | 18:19

19
Ашкулсун

2022.06.13 | 18:19

18
Браво на ПП наказаха дългия
А∆¶®™А★©*°°

2022.06.13 | 18:18

17
Елате на село черпим
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.06.13 | 18:17

16
Ураааа

2022.06.13 | 18:17

15
Честито на всички

2022.06.13 | 18:17

14
Ти сера в устата.Тия са пътници

2022.06.13 | 18:17

13
Победаааа

2022.06.13 | 18:16

11
Гледам по ТВ

2022.06.13 | 18:16

9
Ти сера в устата.Тия са пътници

2022.06.13 | 21:36

143
Бивш ковчежник на Бойко Борисов е тайният спонсор на Слави Трифонов! Колко милиона наля Орлин Алексиев в „Има такъв народ“
Сандра

2022.06.13 | 21:41

144
Радо гела е мерзавец! Винаги съм предупреждавала за всичко, но Гела е в парламента заради Слави!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини