Каримански: Ще убедя колегите си да подкрепим актуализацията на бюджета

  • 10 юни 2022 21:59

  • 3907
  • 12
Каримански: Ще убедя колегите си да подкрепим актуализацията на бюджета
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Когато градим нещо, важното е да има стабилна основа. Дали тази основа се гради на професионализъм, зад който стои опитност в администрацията, стоят знания, умения и задълбочени анализи за това кои са важните неща и за да градим законодателство, което е устойчиво във времето. Това заяви Любомир Каримански от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ в предаването „Панорама“ по БНТ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

„Много е лошо, когато млади политици използват квалификации“, посочи той.

Кирил Петков: Ще разговарям всеки ден с депутати, готови да служат на държавата, а не на партийния си лидер

По думите на Каримански имало поне 15 неща, които били нарушени в коалиционното споразумение.

На въпрос дали има депутати от ИТН, които ще продължат да подкрепят коалицията, той заяви: „Всеки един от нашите депутати е достатъчно съвестен и лоялен на програмата ни“.

„Ние не сме срещу антикризисните мерки“, увери той. Каримански обясни защо са гласували „въздържали се“ в бюджетната комисия и по този начин не бе приета актуализацията на бюджета. „Никой не обясни как точно ще се помогне на хората. Въпреки това аз ще убедя моите колеги да подкрепим актуализацията. Има много рискове, които са заловени в нея, обаче. Правителството не направи нищо, за да определи уязвимите групи“, заяви още Любомир Каримански.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3907 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2022.06.11 | 13:17

12
Москва няма нищо общо за сваляне на кабинета Кирил Петков.Борисов плати на Слави Трифонов над 100 мильона да свали кабинета Петков защото се писа че кабинета ще вкара закон,общинските кметове да нямат право на 3 ти мандат.А гн Бойко Борисов ще даде всичките си пари но да запази общ кметове.Теса всичко за него.Спасението на България са гн Кирил Петков и гн Асен Василев.Другите ето какви са.Предатели за парите на България.Ако има избори пак трябва да ги изберем.
Ще убедил трънки…

2022.06.11 | 07:52

8
Чалгаря много го засегнаха на бивш музикант. Сега връщане назад няма след като веднъж отсече че слага край на коалицията. Иначе ще излезе че не си държи на мъжката дума.

2022.06.11 | 13:16

11
Хайде де бе, учиндолски чалгар, хайде! Като можеш още да пееш, излез пред публика, направи един чалга-концерт, дери се там е пей фалшиво и "възрожденски песни"!, Ама наивниците свършиха и вероятността да бъдеш изхвърлен с камъни, е голяма! Понеже, учиндолски чалгарино, и на уличните псета стана ясно, че си мариоенетка, но марионетка от най-долна проба на сарайския ти сценарист и на пРезидента на Решетников, които яко бяха натиснати от кремълския им господар - масовия убиец и злодей! Те пък натиснаха теб да им свършиш черната работа и да извършиш мръсната поръчка, за да може, както винаги, да излязат сухи и "невинни"! Натиснаха те, Учиндолски чалгарино, защоот Кирил Петков отряза рекета и изнудването на Газпром и осигури газ и нефт на Бъггария от алтернативни източници, при това на по-добра цена! Е, това "комсионерите" и рушветчиите от Банкя и сараите не можаха да го преглътнат, и задействаха свирепата руска агентура в България, за да свалят правителството на Кирил Петков, което категорично вече извади държавата ни от кървавите ръце на кремълското чудовище! Че аверите и поръчителите ти те употребиха бе, чалгарино Учиндолски! Ухотребиха те като тоалетна хартия! Ама то може да е, понеже виждат, че си пътник не само от политиката!,
Ще го счупя…

2022.06.11 | 07:54

9
Тоз телевизор бе

2022.06.11 | 13:15

10
До министрите и народните представители от ИТН.Здр дами и господа,вашият лидер гн Трифонов си постигна целта.Платиха му десетки милиони да хвърли държавата от терасата на 10 ият етаж.И го направи за много пари.Без дори дасе замисли какво щесе случи със държавата.Той се самоунищожи той повече няма и да чуе да влезне в парламента.Преди имаше 17%.Тошко каза за винаги но излъга.Повече шанс нямате,няма да видите нито власт нито парламент поне ако сте достойни българи помогнете на българският народ.Подкрепете българският народ подкрепете българия подкрепете кабинета на гн Петков.Тогава ще излезнете герои сега не сте.Сега сте предатели които бг народа никога няма даве забрави и щеви слагаме плакатите навсякаде като предатели.Това е голата истина помислете ако сте честни достойни български граждани.Ако сте подлоги на предателят ви Трифонов,кротувайте си и гледайте как се разпада държавата.Вие ще бъдете одговорни за цял живот,сега е момента да излезнете герои и народа да ве пази и вас и семействата ви.Слави ве подведе за много милиони и вас и избирателите си и цялата държава без дори да има капка обяснение.Те със ББорисов това им е била целта завинаги многото пари и го постигнаха.Те си са мутри от 90 те.Вас ве използва за паръван.
група пенсионери,не британски

2022.06.11 | 06:35

6
А, дано, че идва коцето- новият фюрер на Б-я .

2022.06.11 | 07:18

7
ха ха хаааааа не си добре ааа ти си от прайда

2022.06.11 | 00:43

4
елементарни номера.. първо чупят коалицията, защото не одобряват бюджета, след това подкрепят бюджета, защото било национално-отговорно.. нефелни мъпети

2022.06.11 | 04:35

5
Все едно си описал тиквуня, а неграмотната червена тиква ни управлява 12 години и виж до къде ни докара.
платиха ли ти вече, чиче

2022.06.10 | 23:37

3
много бързо обръщаш палачинката, КРАДЕЦ

2022.06.10 | 22:44

2
Беше кристално ясно че Славчо ще бъде препъникамък на новата власт и всяка нова поява в медийното пространство на Чалгара Славчо ме убеждава че той е луд и плевенското село не го е напускало независимо че той е станал уж "Шоумен" в София.

2022.06.10 | 22:44

1
Беше кристално ясно че Славчо ще бъде препъникамък на новата власт и всяка нова поява в медийното пространство на Чалгара Славчо ме убеждава че той е луд и плевенското село не го е напускало независимо че той е станал уж "Шоумен" в София.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини