Красен Кралев за спортния министър: Отвратен съм от тази омраза и злоба

  • 06 юни 2022 17:29

  • 1210
  • 3
Красен Кралев за спортния министър: Отвратен съм от тази омраза и злоба
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Твърденията на спортния министър са празни приказки. Нито съм викан в прокуратурата, нито съм давал обяснения. Има ред, по който един имунитет може да бъде поискан и даден. Това са клевети. От една година приказват глупости без да имат нито едно доказателство. Отвратен съм от тази злоба, омраза и клевети. Това заяви бившият министър на спорта и настоящ депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Конфликт с него нямам, той има такъв с федерациите. Ясно е, че не могат да ни простят това, което е направено. Нито 500-те милиона, които са инвестирани в спортна инфраструктура. Нито медалите, които печелехме по света. 7 нови зали за вдигане на тежести построихме и затова сега ги имаме тези успехи в щангите. Когато спортът очаква от теб конкретни резултати и ти няма с какво да се похвалиш, тогава започваш да рутиш предния авторитет, за да изграждаш свой собствен“, подчерта той.

Радостин Василев: Въпросът със Северна Македония няма да се окаже препятствие за правителството

„Този човек не спира да раздава присъди. Преди седмица направиха няколко кадъра в един ъгъл на Зимния дворец. В момента, в който показахме какво е направено – спряха“, посочи Кралев.

„България е правова държава. Ние сме спазили всички процедури. Няма загубени пари, а има спор между възложителя на поръчката и изпълнителя. Съдът трябва да реши казуса“, обясни бившия спортен министър по повод обвиненията на министър Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент.

„Кой е ощетил държавата? Ние ли, които сме спазили правилата и сме искали да направим физкултурни салони за под 800 000 лева, а сега не може да се направи салон и срещу 2 млн. лева? За всички пари, които са превеждани е имало обществена поръчка. Това е клевета“, заяви Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във по повод изнесените данни от Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент, че 15 млн. лева липсвали само от спортните салони.

Припомняме, че министър Василев даде за пример обществена поръчка, която е била отменена, но въпреки това по нея са платени 500 000 лв.

„Не сме влезли във владение, за да сме получавали наеми от стадион „Септември“. Година и половина сме работили, за да се реализира този инвестиционен проект. Една година управлява други хора – да питат тях. Седем години сме работили за благото на спорта“, подчерта Кралев.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1210 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ТхттЩТ

2022.06.06 | 19:06

3
Грозен,тъп,тлъст и плешив.
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.06.06 | 18:29

2
☞Eжeднeвният цигaнo-милициoнepckи гeнoцид нaд бългapите пpoдължава вeче 77 гoдини, a цeлта e бългapckият eтнoс дa бъде okoнчaтeлно yнищoжeн! ☞При мръсния мангал и сатрап - правешкия циганин Toдор Xpистов Живkoв произлизащ от най-мръсното циганско племе – бургуджиите, в клетата Бългaрия всеки ден се извършваха yбийcтвa, изнacилвaния и oтвличaния нa kpаcиви мoмичeта, които се поднасяха на тепсия на ръководните кадри от ЦK на БKП за ceкcуaлни гaвpи, но никой не смееше да гъкне, защото я се е обадил отиваше в лагерите в Лoвеч, Бeлeне или Ckравeна! Там началници бяха офицери от ДC на БKП, а изпълнителите на cмъpтните пpиcъди, бяха мpъcни безчoвeчни мангали съплеменници на неграмотния сатрап Яшар - Тодор Живков. ☞В училищата дружинните ръководители и учителите по физическо привикваха ученичките за „справка“ и ги изнасилваха, а директорите лично изпращаха ученички на партийните величия за сексуални оргии. ☞Която се oплачеше, я yбивaxа и зapавяxа из пyщинаците! ☞Затова сега навсякъде, даже и в училищните дворове и мазета се откриват плитkо зapoвeни ckeлeти на yбити мoмичeтa! ☞Мирен преход няма и не може да има! Никоя диктатура не си отива доброволно и без кръв, но оФцете нямат мозък да го проумеят! ☞Цигaнин ce интeгpира cамo в ПEЩ. Вcичkо дpyго e тaшak!: uni.su/vXr23E

2022.06.06 | 18:03

1
ВИЖ СЕ БЕ ,МАРСЪК, ЗАГУБИЛ СИ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБЛИК!

Добави коментар

Водещи новини