Искрен Митев няма да обжалва наказанието си заради вчерашното спречкване с Костадинов

  • 02 юни 2022 13:57

  • 993
  • 3
Искрен Митев няма да обжалва наказанието си заради вчерашното спречкване с Костадинов
© НС

Депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Искрен Митев каза пред журналисти, че той лично няма да обжалва наказанието си.  По-рано днес председателстващият заседанието заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин обяви, че налага мярката "порицание" на депутатите Искрен Митев ("Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"") и Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика ("Възраждане") заради вчерашното спречкване между двамата и безредици в пленарната зала.  

Казах, че ще приема това, което ми бъде наложено като наказание и мисля, че това е достойното, което трябва да направи всеки един от двамата участници, коментира Митев. В крайна сметка бяха нарушени правилата на залата, изложихме се пред децата и им дадохме един много грозен пример, посочи той. Чух, че г-н Костадинов щял да обжалва, което въобще не ме изненадва, коментира още Митев. По думите му, от "Възраждане" вече показали, че си мислят, че са безнаказани, "като си вдигаха картите пред полицията съвсем скоро".

Бой в НС между ПП и "Възраждане" заради еврото: "Г-н Копейкин" и "Ще му разбия носа"

Според депутата от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" когато двама човека се карат, вината е и на двамата. Той дойде физически до мен, аз не си позволих това, но приемам, че съм взел активно участие, затова няма да обжалвам, заяви Искрен Митев. Той разказа, че Костадинов се обърнал към него с много обидни думи. "Една от тях беше "охлюв", затова днес специално за него си сложих вратовръзка с охлюви, като сигнал, нали, на приятелство все пак. Аз му дръпнах вратовръзката, той ме нарече охлюв", допълни Митев. Попитан каква вратовръзка трябва да си сложи Костадинов, той отговори: "Вратовръзка на човек, който не поема отговорност". 

По-рано днес, в отговор на въпрос председателят на партия "Възраждане" и парламентарната й група Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заяви, че ще обжалва наложеното му днес наказание.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
993 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.06.02 | 14:59

3
днес го гледах по бтв тоз митев и със сигурност вече знам, че е гриндер!
Истината е,

2022.06.02 | 14:34

1
че мИтев му дръпна вратовръзката
Не че кОпейкин е стока

2022.06.02 | 14:35

2
Но оня се заяде

Добави коментар

Водещи новини