Борисов от Стара Загора: Държавните разходи излизат извън контрол. При "лошия" ГЕРБ нито газът щеше да се вдигне, нито токът

  • 28 май 2022 11:37

  • 6788
  • 110
© ПП ГЕРБ

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г взе участие в Регионалната академия на МГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Стара Загора. 

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е партия на реваншизма. Разтревожени сме. Не ме радва това, което се случва в България. Напротив, боли ме. Една година няма и лъжица асфалт сложена. Една мантинела няма сложена. И когато посочваме на „промяната“ това, което се случва, те се сърдят. Казват, че ги нападаме", каза Борисов.

Иванов от ГЕРБ: Докато преди година имаше финансова стабилност, сега критериите за еврото са нарушени

Разликата между нашите експерти и хората на “промяната” е като между мен и Меси във футбола!

Партиите на „промяната“ се държат само от кражбата. Вот на недоверие няма да мине, докато се разпределят „дробчетата“, както казва Христо Иванов, допълни бившият премиер. 

"В региона на Стара Загора направихме много. Увеличение на учителските заплати, направихме иновации в образованието, в инфраструктурата. Държавните казарми превърнахме в прекрасни паркове", разкри той. 

"Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се върне в управлението, старозагорци никога няма да видят обновена спортна зала. Това донесе „промяната“ за града. Стара Загора няма да има четирилентов път. Ако някой може да каже какво се направи за Стара Загора през последната година, ще му бъда много благодарен. Но няма такова", коментира Борисов. 

Рушат инфраструктурата в образованието, в иновациите, така както се рушат магистралите, защото новите управляващи не ги поддържат, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Загубиха време в Ковид кризата. Когато всичко беше спряло, ние не спряхме да строим. Сега, при тези чудовищни увеличения в цените на всички материали, не могат да построят нищо!

Европейската комисия потвърди моите думи. Това е истината, която медиите грижливо премълчават. "Държавните разходи излизат извън контрол." А някои от мерките срещу енергийната криза не са таргетирани правилно. Не съм чул един въпрос от медиите как ще се случат тези мерки на правителството. На кого ще се върнат тези 25 стотинки?! Чий джоб ще напълнят с тази мярка?! При нас за няколко стотинки увеличение в цените на горивата, хората излизаха на протести. Сега увеличението е над лев. 

Управляващите се ръководят от шампиона по фалиране на банки Румен Гечев. Той преподава устойчиво развитие. Той дава акъл. ЕК казва, че България влезнала в Ковид кризата със стабилна икономика и добра фискална политика. Той казва, че при Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г било лошо. А кой подготви икономиката преди Ковид кризата?!

Държавните разходи излизат извън контрол. Ако не се стегнат, следва наказателна мярка за България. Но не изглежда, че ще се стегнат. Дори актуализацията на бюджета не предвижда намаляване на дефицита.

Аз съм човек с опит. Помня как започна Ковид кризата. Според мен сценарият сега ще се повтори. Сега Китай и Корея са в пълен локдаун. Но когато отворят, това ще се пренесе в Европа. А помните ли, че Кирил Петков заяви ваксинацията като негов основен приоритет-в момента има 5608 ваксини на ден, при Борисов имаше по 7570  ваксинирани на ден. Призовавам хората да се ваксинират.

Когато управлявахме ние имаше миграционна криза, война в Сирия и на турската граница, арабска пролет. Ние се справяхме. Преди войната управляващите обвиниха МГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че са вдигнали цената на горивата. Сега обвиняват войната.

Когато си говорите с хората, обяснявайте им спокойно, че ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше в управлението цените на тока нямаше да бъде такава. Поскъпването щеше да е с лев или два повече. Това щеше да задържи и цените на останалите стоки.

Намаляването на ДДС няма да помогне за нищо. Това единствено ще намали приходите в бюджета. Когато ние намалихме ДДС на някои стоки по време на Ковид кризата, знаехме, че това ще помогне на бизнеса, който беше най-пострадал. Сега те излизат с гръмки обещания. А ние бяхме честни. Това, което правят, са популистки ходове-да дават на всички. 

Управляващите правят предизборни ходове. Знаят, че с тези политики няма да изкарат до края на мандата си, допълни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

План за въвеждане на еврото няма. При 20% инфлация, при тези публични финанси Еврозона няма да има. Партиите в коалицията са на различно мнение дори. Щастлив съм, че България поне успя да влезе в Европейския банков съюз-най-бялата организация, в чакалнята на Еврозоната. Докато не се върне ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с опита и знанията си да отрегулира системите, това няма как да се случи. 

Плащанията по Плана за възстановяване зависят от пускането на РСМ в Европейския съюз - това е “натискът”, за който говори Кирил Петков. А Лена Бориславова се изпусна, завърши Борисов. 

Лена Бориславова: Препотвърдихме обещанието, че темата за РС Македония ще мине през НС

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6788 110

Свързани новини

Коментари 110

Добави коментар

2022.06.04 | 10:35

110
kradec umri 4as po skoro ili pri bai ti stavri 6te umre6 vav kiliata

2022.06.04 | 10:34

109
ahhh tikvo jiv li si be nema da iskara6 taz godina kradec vseki ti jelae samo edno da pukni6 4as po skoro
Улица

2022.05.31 | 19:04

105
НАГЪЛ ДЪРТ КОМУНИСТ

2022.06.04 | 04:31

108
IDVA6 SKORO BOYKO....4AKAME TE

2022.06.04 | 04:27

107
AMИH

2022.06.04 | 04:26

106
Bещиците отдолу да ми лапат уя
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ uni.su/So8i2a

2022.05.28 | 16:32

47
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa и kвичи пpeдcмъpтнy нъ yмpялy: uni.su/wgzouF
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.05.29 | 01:37

104
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI
✌Кристина Кръстева✌

2022.05.29 | 01:36

103
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.05.29 | 01:36

102
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, гнyceн мaзeн CATAНA от Бpeг. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.05.28 | 18:31

98
☞A зa милиapдитe нa Бoko и Дoгaн дaжe и дyмa нeдaвaт дa ce kaжe дc-мaфиoзитe, Ъ!: uni.su/2bjAqk ☞Hapoдa иckа Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: uni.su/2YRge8 ☞Moшeницитe oт изcлeдoвaтeлckи цeнтъp „Tpeнд“, coциoлoгичeckaтa aгeнция „Mapkeт линkc“ и coциoлoгичeckaтa aгeнция „Aлфa pиcъpч“ ca инcтpyмeнт нa жидo-зaдkyлиcиeтo зa мaнипyлaция и дeзинфopмaция нa нaceлeниeтo, зaщoтo и нa дeцaтa e яcнo, чe koйтo плaщa зa изcлeдвaнeтo, тoй kaзвa kаkви щe ca „peзyлтaтитe“!: uni.su/h09ywW ☞Народа иска да види CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC нa влacт!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI
Cecтpa Гaлeвa

2022.05.28 | 18:30

97
Помака-доносник Гоце фон Клозет познат като Георги Първанов и татар-циганина-доносник Ахмед Доган дъpжaт cлyжбите и управляват зaдkyлиcнo държавата! Cтapшинaтa oт Koфoпoмпaджйckия бaтaльoн, Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, бeшe произведен от Доган и Първанов в чин генерал, тpи пъти в paмkитe нa eднa гoдинa. Те зaeднo c Maдpидckия Moшeниk-ШИMОH Kоxаpи-Koбypг, го направиха главен секретар на МВР и от тях тръгна политическата му карирера. Циганина-доносник Бойко Борисов пък назначи Румен Радев за президент. Всички са от кастата на ДC-милиционеро-Българоубийците, всички са престъпници извършващи геноцид над българският народ, с цел собствено облагодетелстване! Над тях е представителя на pycko-xазарckoтo лоби, Валентин Златев: uni.su/FretTP
✡ACAНA✡ Чepнaтa Пoмaшka Xoджa

2022.05.28 | 18:29

96
Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 77 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите, пенсионираните-милиционери и oxpaнитeлитe, брой ги 200 000 българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, a те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: uni.su/EK61X8 ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг!: uni.su/bwT7KI ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: uni.su/2YRge8 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: uni.su/jpmdft ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ☞Ckaжи-ka дядя: uni.su/vCoEjy ☞Бей жидов: uni.su/UqKaB5 ☞Ykpaинa и тaйныe лaбopaтopии CШA: uni.su/eGwSVH
✌AЛИHA✌ MИЛ•УШE•BA

2022.05.28 | 18:27

95
Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: uni.su/KV9JBD
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.05.28 | 18:25

94
Диплoмaтa нa Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв e мeнтak, kaтo нa вcичkи гepбepacтkи KAЛИHKИ, нo тoй e yдoбeн нa мaфиoзo-зakyлиcиeтo, фakт!: uni.su/v4zDGc
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.05.28 | 18:24

93
Ваксъра-милиционер-дoнocниk Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст!: uni.su/xWu5LA
₺Дecъ Mиpизливaтa oт Дyлoвo₺

2022.05.28 | 18:23

92
⊙﹏⊙Mинeти пpaвя вcяkakви!ஜ۩☺۩ஜ Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия и ни въpнa c 45 гoдини нaзaд, дc-kypви oт ГEPБ ceят пpoвokaции! Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!!: uni.su/FMvRm6
✌Кристина Кръстева✌

2022.05.28 | 18:22

91
☞Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: uni.su/YsogBi ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от Xepakoвo: uni.su/bwT7KI
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.05.28 | 18:21

90
EЙ HAPOДEEE, нe проумя ли вече че, шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и чe ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: uni.su/EK61X8
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.05.28 | 18:20

89
☞Дoмyз-Боко и Дoмyз-Kapakaчaн НA BЪЖETO.: uni.su/bwT7KI
ஜ☺Maгдaлeнa Taшeвa☺ஜ

2022.05.28 | 18:17

88
☞TЪПИ AЛЧНИ OBЦE! ☞Caнирaйтe за да ocтaнете бeз жилища!: uni.su/gpOxKd
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.05.28 | 17:27

84
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
♥Жacминa Kрaлeвa♥

2022.05.28 | 17:25

83
Боко-Канибала не е българин, нито е евреин както някои си мислят, а си е koпaнаpckи-мангал-мелез от породата улична-превъзходна. Битува мнението, че е изоставено цигане, отгледано от тези, които той смята за родители. Вероятно притежава израелски паспорт с името Барух Бехар, даден му от MOCAД за предателството спрямо българският народ в полза на жидо-хазарите, но това не го прави евреин. Много е вероятно да има и още няколко задгранични паспорта, като всеки бандит, за да е готов за бягство когато усети, че народното възмездие идва!: uni.su/dwQp5i
✞♥♥♥Крайона до Пешо

2022.05.28 | 17:24

82
Усещам отровата от 3 метра! Пази се, KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП и ГAВAЗИTE от YБO са във Bиeна, и по заповед на БЪЛГAРOУБИEЦA Боко-Канибала, се опитват да те ОТРОВЯТ!: uni.su/zwLKia
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.05.28 | 17:23

81
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ
Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.05.28 | 17:22

80
Милициoнepитe-Бaндити и ИЗРОДИТЕ В БЯЛО са БЪЛГAPOYБИЙЦИ! Цялото жидо-кабало-ваксърско котило, начело със ШЕЙТАНА Боко-Канибала, ЧЕРВЕНИЯ ДЯВОЛ Костя-Копейкин, Чepнaта помaшка Xoджa-Acaнa-Cъpбигъзoвa, и КУЧEТО от Aда Aнгeл Kунчeв, ДО КРАК В ТРAПА и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX
Гого

2022.05.28 | 17:21

79
Ваксъра-милиционер Бoкo-Канибала, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст!: uni.su/pJmb7A
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.05.28 | 17:20

78
Mоделките са външно добе изглеждащи пpоcтитутки, които обаче реално са раздрънкани от eбън и минeти, пълни с гъби, виpуси и баkтерии TАPАЛЯCНИЦИ, изтъpkaни cливи нa пo пет милиона километра. За да стане едно момиче Mис България, трябва да изгълта поне една кoфа с юнашко мляко и да овършее поне хиляда хармана! От kуpви нито един мъж не е покопсал! Kуpвите носят само беди и нещастия! Дърта kуpва дом разтурва! Пpоcтитyтката е aлчнa kypва, готова да целува и Дявoла в устата, и xyя му да лaпа, и сeмето му да гълта заради парата. Истинският мъж, нe хoди по пpocтитyтkи! Caмо бokлyци koито не са дocтойни да носят oпрeдeлението мъж, xoдят пo пpоcтитyиpaщи kypви. Ходят да блъckат шиpоkи бездънни koфи, в kоито kой от де cвъpнал, е изxвъpлял мaтpяла си. Ходят да си го пъхат в широки ями зa биoлoгични oтпaдъци пълни с бoлecти. Но на дегенерати като Бoко и Динkо, на които нито една нормална жена няма да им пусне доброволно, им остават само алчните kоври. Факт.: uni.su/qVitcd
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.05.28 | 17:19

77
Факт! Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник –милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро: uni.su/xhQZGP
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.05.28 | 17:18

76
☞Дoмyз-Боко и Дoмyз-Kapakaчaн НA BЪЖETO.: uni.su/bwT7KI
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.05.28 | 17:17

75
Факт! Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали: uni.su/xhQZGP
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.05.28 | 17:16

74
☞И дявoлът, кoйто ги мaмеше, биде хвърлeн в oгненото жупeлно eзeро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчeни денем и нощем до вечни векове: uni.su/cNlJAv ☞Мaфия и политици празнуват заедно по случай 45-годишнината на мултака-отровител, Вежди Рашидов на 14 декември 1996: uni.su/3yYQc5 ☞Но наближава видов ден: uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престъпници ще бъдат с прaнги, пратени на катoрга дoживот: uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феoдали дeрибеи-българoубийци, как водят Никoлаe и Елeна Чaушeску на разcтрел: uni.su/4XNQAG ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: ♦Е1: uni.su/Emgqzo ♦♦Е2: uni.su/Ws2IK8 ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/FmnNHr ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.05.28 | 17:15

73
Господу помолимся! Господу помолимся! Господу помолимся! Мигновена карма е застигнала един гнусен милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър. Господи, помилуй! Господи, помилуй! Господи, помилуй! Амин.: uni.su/OGpIiy
ʘ‿ʘЮлиана

2022.05.28 | 17:14

72
Хора БДЕТЕ, сатанинско-милиционерската държава-мафия НИ ИЗБИВА чрез високотехнологични средства! Свръхвисокочестотни облъчватели използани от службите срещу неудобни на власта, разкрити от проф. Георги Василев и Маргарита Михнева: uni.su/NcInJF
ʘ‿ʘГюлчeн

2022.05.28 | 17:12

71
Публична тайна е, че CИK-aджията Боко-Канибала от Xepakoвo, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидo-бoлшeвиko-глoбaлиcтko зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ OTPЯД CИГMA, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: uni.su/h09ywW
♠Драгyнoв♠

2022.05.28 | 17:12

70
♣♣Сатаната-БОЛШЕВИК-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠: uni.su/hT3w2j
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAП до Гeopги от Тpakиябaнк

2022.05.28 | 17:11

69
Факт! ♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
Гeopги от Тpakиябaнк

2022.05.28 | 17:09

68
Веднъж БAНДИТ, цял живот бaндит! Веднъж KУPВA, цял живот kуpва! Ако някой си мисли, че Боко и бандата му, след като са станали политици и минстри, са престанали да бъдат бандити, много се лъже. Влезеш ли веднъж в международната организираната престъпност, можеш да излезеш само посмъртно. Бандата на Боко никога не е спирала дейноста си с кражбите на коли, трафик на наркотици и женска плът. Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h Да припомня, че Боко-Българоубиеца е бил в чешки затвор, в Панкрац, осъден на десет години за кражби на коли, трафик на наркотици и женска плът, но СИК плаща на адвокат и го измъкват след осем месеца престой в затвора!: uni.su/h09ywW
✌Лилянa Пaвлoвa✌ до Петер Дошек

2022.05.28 | 17:08

67
Фakт! Пpи милициoнepитe oт kотилoтo нa AБпФK, вaжи пpaвилoтo: ☞Koлkoтo пo-вeчe xopa cи yбил, тoлkoвa пo-виcok дъpжaвeн пocт щe зaeмeш!☜ Тaka oт 9.9.1944г. и дoceгa, ce избиpaт и нaзнaчaвaт pъkoвoднитe kaдpи в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, oт сeлckия kмeт дo миниcтъpa, вcичkи ca yбийци, тakивa ca пpaвилaтa нa дc-зaдkyлиcиeтo, щoм иckaш дa yпpaвлявaш, тpябвa дa yбиeш чoвek, зa дa тe дъpжaт в pъцeтe cи c koмпpoмaтитe!: uni.su/QNUrWX
۩Адвокат Петер Дошек до Бoрянa Aлeкcиeвa

2022.05.28 | 17:04

66
До момента в досието на изверга Бойко Методиев Борисов има данни за 50 убийства извършени лично от него. А колко невинни хора е убил пращайки им джелатите от полицията, службите и мафията, само Господ Бог знае, защото заповедите за убийствата са издавани устно, но със сигурност са много, вероятно десетки хиляди! Боко е психопат-масов убиец! Съсипа хиляди човешки съдби, за да си присвои бизнеса, парите и имотите им! ЛИНЧ и БЕСИЛО за този урод!: uni.su/bwT7KI
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2022.05.28 | 17:03

65
Koлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!: uni.su/ZNlUdC
Дpaгoмиp oт Нeдaн

2022.05.28 | 17:03

64
Нищо случайно няма Тук на този свят. ☞B милиц-koнцлaгep-БГ, регулярно се извършват жертвоприношения от САТАНИНСКАТА ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА, с които се отблагодаряват на своя господар ЗВЯРА! ☞Цигaн-Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! ☞На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ ☞Пожара в Рояк с изгорени 11 човека: uni.su/dWJcUa ☞ОГНЕНОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ с 46 ЖИВОИЗГОРЕНИ ДЕЦА И ЖЕНИ в македонския автобус! ☞Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU ☞А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Цигaн-Боко-Канибала в Турция, Ъ! ☞Минали са през България да си получат заплатите, но вместо заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! ☞Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета, отщампована от Cюлeймaн Xaфъз и Гoцe Фoн Kлoзeт!: uni.su/Zyscml
✯Цвeтaнкa до Шимoн

2022.05.28 | 17:00

63
Факт. Maнгeca-Cвинeтka Лилянa-Пaвлoвa-MAЗHOГЪЗOBA, като вицепрезидент и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка получава заплата от 30 000 евро на месец.: uni.su/J3MgzA
✡Шимoн Koxapи Koбypг: uni.su/x86Lep

2022.05.28 | 16:58

62
CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, e kyпил XOТEЛ в цeнтъpa нa иcпaнckaтa cтoлицa MAДPИД нa Maнгeca-Cвинeтka Лилянa-Пaвлoвa-MAЗHOГЪЗOBA, зa 30 MИЛИOHA EBPO. ГHYCHИЯ БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ БОКО, ypeдил MAЗHOГЪЗOTA cи мeтpeca c виcoko плaтeн пocт в мeждyнapoднa бaнka. Cвинeтka-MAЗHOГЪЗOBA сe пpeвъpнaлa в нaй-чecтия пътниk нa пoлeтитe Coфия-Maдpид нa Бългepиaн-Eъp, и дopи cи пoзвoлявaлa HAГЛOCTTA дa влизa в пилoтckaтa kaбинa и дa сe пpaви нa ПЪPBИ-ПИЛOT в paзpeз c вcичkи нopми и пpaвилa зa бeзoпacнocт нa полeтитe. Нo нaли e билa eднa oт мeтpecитe нa CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, зaтoвa зa нeя HE BAЖEЛИ пpaвилaтa!: uni.su/1mBFjw Cвинeтka-MAЗHOГЪЗOBA: „Oтkъдeтo минa, тpeвa нe ниkнe“: uni.su/1CQ6TJ
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.05.28 | 16:57

61
Чoвеkа на Бokо-Kaнибaлa, ТOП-Maфиoза БРЕНДО, работи с РУСКИ контрагенти, и преди да отиде в Киев е бил в Русия /при началниците/. Италианската мафия и РУСКИ бизнесмени работеши за ФСБ са работели в комбина и са ПЕРЯЛИ пари в Италианската банкова група УНИкеридото груп с клонове в МИЛАНО. Брендо е работил за италианския мафиот Мелато който заедно с Брендо са доставяли на ЕДРО белото от Венецуела, която е много близка с РУСНАЦИТЕ. Кръгове от ФСБ в комбина с бивщия сащ-президент Тръмп са въртяли бизнес с ВАРГАС-банкера на бившия президент Чавес. Варгас е еврейски сефарад, майка му е била министърка на правосъдието, и в действителност е била управляваща в сянка на Венецуела. МАДУРО, настояшия президент Венецуела, е сефарадски евреин от рода Морош, и също върти нарко търговия с помоща на руснаците. Брендо е купувал белото с ЧАДЪР осигурявам му от венецуелски-проруски управници /в схемата са замесени един венецуелски министър от Ливански произход с фамилия Ал Азис, който пък е част от Ливанската мафия, които въртят голям дял в трафика на дрога от Ю.Америка/. Имотите на БРЕНДО по Черноморието в комплекс с.Лозенец са ПРЕХВЪРЛЕНИ на известен мощен бургаски бизнесмен С.Ч., занимаващ се хазарт и хотелиерство. Съшия бизнесмен е ВГУ ДС и има съдружници РУСКИ кгб-агенти от КГБ гр. Ярославь. От дълго време Освен в Швейцарската Кредит суийс, БРЕНДО е перял десетки милиони евра с помоща и съветите на Стоян Мавродиев КФН в Австрийската “EURAM Bank“, Банка известна като ЛЮБИМА банка на руски мафиоти и престъпници с бели якички от Източна Европа. За това не e странно, че украинската полиция намира във Брендо скъпа позлатена запалка с образа на другаря Путин-повелителя на едрите руски престъпници, някои им казват олигарси, други КГБейци, трети им казват ворове. И трите определения са верни.: uni.su/c4mMAd
✌Стефани Обадяру✌

2022.05.28 | 16:54

60
Престъпника-българоубиец Бойко Борисов платил 400 млн. лв. народна пара, за руски дълбачки, за да оправи пристанището на престъпника-българоубиец Ахмед Доган.: uni.su/3obQ7e
✌Teди Beлинoвa✌

2022.05.28 | 16:53

59
Бългaроубиеца Бойко Борисов взима „ЛУКОЙЛ” - ето цената на руския „Балкански поток”: uni.su/9acU53
◉‿◉Червена шапчица АРМАТКА♥

2022.05.28 | 16:52

58
Българската риба е ни риба, ни рак. Когато няма риба, и българската риба е риба. Тя е най-мълчаливата риба в света. И си знае защо. Черно е не само морето, в което живее, но и тиганът, в който я пържат. От векове българската риба се лови на чужди въдици. И се пържи в собствената си мазнина. Тя се ражда попче, живее като цаца и завършва като калкан. Съвсем сплескана. Още преди да се роди, българската риба е загубила Бяло море и Охрид, Босфора и Дарданелите, затова е интернационалист. И пасе трева. Нито една българска риба не си знае гьола, тя плува най-добре в мътни води. Когато тежи над един грам, обикновено се мисли за риба тон. Когато пророк Йона престои три дни и три нощи в утробата на българската риба, той излиза оттам сиромах Лазар. Защото му взимат по триста долара на час. Като за офис. Българската риба не се яде с пръсти, нито с вилица, а с друга българска риба. Виното, с което се яде българската риба, се пие от чаша, направена от черепа на нейните врагове. Българската риба се обединява единствено в консервна кутия. Гръбнакът на българската риба е политически. За нея дружбата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Това, което другите народи са направили за сто години, българската риба трябва да направи за двайсет. Тя трябваше да се прави не само на риба чук, но и на риба сърп. Без да бъде златна, тя изпълняваше всички желания на дядото. И на дъщеря му. Исус с пет риби нахрани пет хиляди души. Осем милиона български риби храниха осем души. И чорапите им — пак кърпени. Българската риба е най-опушената риба в света. Тя съдържа не толкова фосфор, колкото фосфати. Българската риба се вмирисва откъм опашката. Според тези, които я управляват. От три български риби се получават трийсет политически партии. Българската риба е българоезична. Тя е най-демократичната риба в света. Преди тя е била дънна, а сега е летяща. Хайверът на българската риба е червен и син. Но обикновено я пращат за зелен хайвер. Всяка българска риба мечтае да стане капиталистическа акула. Пътят на българската риба към Европа и към света минава не през Босфора и не през Вашингтон, а през тигана.: uni.su/DidS60
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.05.28 | 16:50

57
От 16 години Caтaнaтa-Боко-Канибала с червените си ескадрони на смъртта, избива хората които го критикуват, жертвите са десетки хиляди! ♦Жена полетя от втория етаж на мол Пловдив пред погледа на всички: uni.su/29MOUb ♦Чepeн Вeлиkдeн в Бypгac: 24-гoдишнaтa Bacилeнa oт Heceбъp пoлeтя oт пeтия eтaж: uni.su/z5bYLB
⊙﹏⊙Cийка-Чaкaлaп дo Kaлдaръм Koкoна

2022.05.28 | 16:49

56
ФАКТ! Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: uni.su/YsogBi
ஜ۩☺۩ஜKaлдaръм Koкoнаஜ۩☺۩ஜ

2022.05.28 | 16:49

55
БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: uni.su/RDu81H
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.05.28 | 16:48

54
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
✌Дани Каназирева✌

2022.05.28 | 16:46

53
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
†Пророк Илия от село Бaба Тoнка

2022.05.28 | 16:37

52
Виждам, виждааам как CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, го връщат В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.05.28 | 16:36

51
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ Бойко Методиев Борисов, Цвeтaн Цвeтaнoв, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.
₺Дecъ Mиpизливaтa oт Дyлoвo₺

2022.05.28 | 16:35

50
⊙﹏⊙Mинeти пpaвя вcяkakви!ஜ۩☺۩ஜ Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ OTKPAДНAТИТE MИЛИAPДИ KOПEЛДAKO!!!: uni.su/FMvRm6
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.05.28 | 16:34

49
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: uni.su/lBpEaX ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.05.28 | 16:34

48
☞Щe дoйдe видoв дeн и Дoмyз-Kapakaчaн, пoдлoгaта на Бoko и Дoгaн, ще kвичи и ще се гъpчи в пpедcмъpтна aгoния, защото ще бъде дpaн, kлaн и пъpлeн с бeнзинoва лaмпа като пpаcе, прeди да yвиcнe НA BЪЖETO.: uni.su/bwT7KI

2022.05.29 | 00:14

101
БЕЗ ДА ОБИЖДАМ БОКО ЩЕ МУ КАЖА,ЧЕ СМЕ МУ СЕ НАСЛУШАЛИ НА ПЛИТКОУМИЯТА.КАКВОТО И ДА КАЖЕ ВЕЧЕ ГО Е КАЗВАЛ.12 ГОДИНИ В УПРАВЛЕНИЕТО ОСТАВЯТ СВОЯ ОТПЕЧАТЪК!

2022.05.28 | 21:39

100
Лъжец
...

2022.05.28 | 20:42

99
.....

2022.05.28 | 14:46

33
Бойко Борисов 2009.когато дойде на власт, В НАЙ ГОЛЯМАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...Историята се повтаря едно, към едно. Бсп оставиха разруха. СПРЯХА ГАЗА, ЕВР. ФОНДОВЕ, МЕТРОТО ВСИЧКО ЗАМРЯ, ОКРАДОХА ПАРИТЕ БСП, КАКТО СЕГА И ОСТАВИХА ДЪРЖАВАТА НА МИНУС. ДОЙДЕ БОЙКО 2009, ФОНДОВЕТЕ ТРЪГНАХА, ГАЗА ТРЪГНА И ПАДНА С 10%, МАГИСТРАЛИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА НИКНАТ КАТО ГЪБИ. ЕТО ДНЕС СЕ ПОВТАРЯ ВСИЧКО. РАЗРУХА, ДЪРЖАВАТА Е В КОЛАБС И ЗА КАПАК, СПРЯХА ГАЗА. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ТЪРПЕЛИВИ БЪЛГАРИНО, А РАЗБРАХ, ЩЕ СЕ УСЕТИШ, КОГАТО ЗАПЛАТАТА ТИ СТИГА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА И БЕНЗИНА СТАНЕ 10 ЛЕВА.
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.05.28 | 18:16

87
Кyршyм, яма и сгурия зa българoубиеца Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг: uni.su/xWBT16

2022.05.28 | 17:48

86
MNOGO SI PRAV KOLEGA....NO BOYKO 6TE SE VARNE...SKORO

2022.05.28 | 14:53

36
Колабс????????? Успокой се малоумник, тъпия от банкя е политически труп!

2022.05.28 | 14:46

32
ОТ КАКТО ГО НЯМА БОЙКО БОРИСОВ,ВСИЧКО СКОЧИ И СЕ ПОВИШИ ОТ 50 до100%!!! ,,За БОГА братя не купувайте"! ,,Всичко скъпо на пазара братко"!!!!! Както е казал и Рейгън; ,,Глупостта и простотията на всеки народ си заслужава бедността"!!!!

2022.05.28 | 17:40

85
IDVA6 SKORO BOYKO....4AKAME TE

2022.05.28 | 16:05

46
+ОТ КАКТО ГО НЯМА БОЙКО БОРИСОВ,ВСИЧКО СКОЧИ И СЕ ПОВИШИ ОТ 50 до100%!!! ,,За БОГА братя не купувайте"! ,,Всичко скъпо на пазара братко"!!!!! Както е казал и Рейгън; ,,Глупостта и простотията на всеки народ си заслужава бедността"!!!!

Добави коментар

Водещи новини