Радомир Чолаков: Всеки държавник, който се е захванал с македонската тема, е станал курбан

  • 22 май 2022 18:58

  • 1459
  • 7
Радомир Чолаков: Всеки държавник, който се е захванал с македонската тема, е станал курбан
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Опозицията в лицето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Възраждане" официално бяха обвинени от управляващата партия "Продължаваме промяната" за дезинформацията и хаоса в страната, както и за разделението на народа. Темата коментира в предаването "Говори сега" по БНТ депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Радомир Чолаков.

Разделението в народа започна през 2020 г. Тази омраза, която беше насадена, доведе до това тежко състояние, в което се намира страната, заяви Чолаков.

На Кирил Петков и Асен Василев беше дадено доверието на президента, доверието на някаква част от народа, на машините. Всичко, което им беше дадено беше аванс на доверие и се оказа, че те не го оправдават, смята депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Възраждане" са две коренно различни партии, категоричен е той.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е народна партия - тя има много широка база, широка платформа и група избиратели с много широк кръг интереси. Докато "Възраждане" очевидно представляват или искат да представляват някаква радикализирана част от политическия спектър. В този смисъл, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е центристки фактор, тя е балансиращият елемент на политическата система в момента и трябва да пази държавата, смята Чолаков.

"Докато Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков са в тази формация, всякакви разговори са абсолютно невъзможни. За мен Кирил Петков е бивш премиер и Бойко Рашков е бивш вътрешен министър", категоричен е представителят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Той допълни, че партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и техните избиратели очакват извинение за нанесените обиди от мнозинството.

Чолаков коментира и въпроса за ветото над Северна Македония за преговори за членство в ЕС. "Доколкото разбирам, два пъти парламентът е гласувал позиция по този въпрос. Мисля че януари имаше КСНС при президента. Този въпрос е решен, мнението на обществото е еднозначно ясно. Изпълнителната власт има всички прерогативи да вземе решения. Няма нужда този въпрос да се носи в КСНС. Кирил Петков трябва да си носи отговорност", каза той.

"В българската история всеки държавник, който се е захванал с македонската тема, е станал курбан", заяви Чолаков. "Кирил Петков и ако го е страх, той трябва да го каже. Той ще влезе в историята или като герой, или като национален предател. Отговорността е пред него. Решението трябва да бъде взето от изпълнителната власт", подчерта политикът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1459 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.05.22 | 21:31

7
umri bokluk

2022.05.22 | 21:30

6
4olakov e poredniat gei ot gerb samo homosoksolisti v toz gerb nankov bikov manev koce angelov tva vsi4ko jivo v gerb e pederugi

2022.05.22 | 21:28

5
tikvata e korban ve4e
чолаков,

2022.05.22 | 20:36

4
а ти си бивш човек и настоящ гербераст.

2022.05.22 | 20:35

3
Пръдни се изсери

2022.05.22 | 19:43

2
Ако Кирил Петков беше премиер последните 12 години, а не Боко М.утрата, България щеше да е много по-богата к просперираща, а заплатите щяха да са близки до тези на богатите европейски държави!

2022.05.22 | 19:40

1
ЗАТВОР ЗА ДНЕШНИТЕ МИНИСТРИ! Предатели!

Добави коментар

Водещи новини