Миков: Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си

  • 20 май 2022 08:28

  • 3373
  • 7
© Кадър NOVA

Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в тази сграда, да не знае за слагането на решетките. Охраната на сградата не решава въпроса. Ние наблюдаваме ограждането на българската демокрация от тези, на които трябва да служи - гражданите. Това заяви Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, бивш председател на НС от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Той сподели, че дори по време на протестите срещу кабинета на Орешарски не е имало метални решетки на парламента. В основата на това решение видя: “глупост, незнание и некомпетентност”.

Според него проблемът с решетките е дребнотемие, което прикрива истинските въпроси. По думите му “няма същинско законодателство, което би трябвало да демонстрира поне воля за промяна, ако не реална такава”.

Неговото мнение е, че преди изборите са се създали свръхочаквния в обществото, които сега не се реализират.

Миков: Ще се намери начин, с който да се оправдае оставането на БСП в коалицията

По темата с участието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в коалицията каза: “Може ли БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да изпълнява социалната си роля в ситуация на инфлация? В такава ситуация неравенствата само се задълбочават. Защо не се вкараха подоходни критерий за антикризисните мерки? На БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отиваше да е първа за това.”

Миков подчерта, че българската инфлация е два пъти по-висока от европейската.

“Въпросът за депутинизацията е част от подмяната на истинските въпроси. Не можеш да прехвърлиш на Путин собствената си глупост и некадърност”, категоричен беше бившият депутат от левицата.

“Никой не може да направи толкова лошо на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, колкото тя направи за себе си. Самото ѝ участие в дясно управление и мерките, които не решават никакви проблеми на гражданите са причините БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е на 5-то място в социологическите проучвания. Големият въпрос са вътрешните раздори и гоненията в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Наблюдава се кадро обезпечаване от страна на Нинова”, завърши Миков.

Теодора Александрова
3373 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.05.20 | 12:55

7
Е, как така никой? Техноимпексова никой ли е?
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.05.20 | 09:46

4
....А®®©™°°★....И СЕРБЕЗОВА ..., МИНИСТЪР СЕРБЕЗОВА ОТКЪДЕ ИМА ТРИ АПАРТАМЕНТА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА ВЪВ ВАРНА И ЕДИН ОТДЕЛНО ЗА 130 ХИЛЯДИ В СОФИЯ , ОЩЕ ЧАСТ ОТ ЛУКСОЗЕН МЕЗОНЕТ НА РЪБА НА ПЛАЖА В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС , ГАРАЖИ , КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ .., СВАТБИ ЗА НАД СТО ХИЛЯДИ ЛЕВА .? ....КО СТАА ТУКА БЕ ....МИЛИОНЕРИ СЕ " БОРЯТ " С ИНФЛАЦИЯТА ...А ?....
Мяяф

2022.05.20 | 10:34

6
Мъж и е мутра бандит .
Бббб

2022.05.20 | 08:43

1
Искаме нови избори сега

2022.05.20 | 09:56

5
Не сега още трябва да поогладнеем
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.05.20 | 09:44

3
....А®®©™°°★....И СЕРБЕЗОВА ..., МИНИСТЪР СЕРБЕЗОВА ОТКЪДЕ ИМА ТРИ АПАРТАМЕНТА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА ВЪВ ВАРНА И ЕДИН В СОФИЯ , ОЩЕ ЧАСТ ОТ ЛУКСОЗЕН МЕЗОНЕТ НА РЪБА НА ПЛАЖА В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС , ГАРАЖИ , КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ .., СВАТБИ ЗА НАД СТО ХИЛЯДИ ЛЕВА .? ....КО СТАА ТУКА БЕ ....МИЛИОНЕРИ СЕ " БОРЯТ " С ИНФЛАЦИЯТА ...А ?..
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.05.20 | 09:40

2
..А®®©™°°★....И СЕРБЕЗОВА ..., МИНИСТЪР СЕРБЕЗОВА ОТКЪДЕ ИМА ТРИ АПАРТАМЕНТА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА ВЪВ ВАРНА , ОЩЕ ЧАСТ О ЛУКСОЗЕН НА РЪБА НА ПЛАЖА В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС , ГАРАЖИ , КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ .., СВАТБИ ЗА НАД СТО ХИЛЯДИ ЛРВА .? ......

Добави коментар

Водещи новини