Теменужка Петкова: Направихме всичко възможно диверсификацията да бъде възможна

  • 18 май 2022 07:49

  • 466
  • 2
© Кадар - БНТ

Ние не организираме и не участваме в протестите. В това увери бившият енергиен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по пред БНТ запитана дали ексуправляващите подкрепят протестите на превозвачите.

По думите ѝ управляващите не се справят с управлението на кризите. Има много неяснота по отношение на мярката с 25 стотинки на литър гориво на колонка, което не може да компенсира нарастващата инфлация. Тук трябва да се търси друго генерално решение на въпроса, като трябва да се помисли за намаляването на акциза, настоя Петкова.

Тя не знае как ще бъде организирана изпълнението на мярката за отстъпката на горивото от страна на бензиностанциите, без да им бъдат възстановените средствата, каза тя.

По думите ѝ в сектор "Енергетика"има хаотични действия и действия на парче.

Теменужка Петкова отговори на всички въпроси за „Балкански поток“ и атакува управляващите

"Обмислят се различни варианти, като всички български граждани виждат, че управлението на Продължаваме промяната е пагубно за България. Обмисляме ситуацията, анализираме я, предстоят важни решения и нека видим как ще управлява кризите, ако може, а не кризите да управляват правителството", коментира Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в отговор на въпрос дали опозицията готви вот не недоверие срещу властта.

Според нея всичко зависи от това как управляващите ще управляват кризите, но това, което показаха е, че не могат да управляват кризите.

Тя уточни, че и до настоящия момент се ползват се ползват средствата от печалбите на АЕЦ "Козлодуй".

Там, където има реализирани свръхпечалби могат да бъдат използвани, за да бъдат върнати на бизнеса, но не трябва да се допусне енергийните дружества да изпаднат в затруднение, настоя Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по.

Във връзка с антикризисните мерки на правителството, Петкова няма яснота какво предлага властта, защото коалиционните партньори в правителството предлагат различни неща.

Тотален коалиционен хаос цари в управляващото мнозинство, изтъкна Петкова.

Тя добави, че ГЕРБ направили всичко възможно диверсификацията да бъде възможна.

Последвайте канала на

Калина Христова
466 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
стадо агресивни павиани!

2022.05.18 | 09:30

2
Герберска мастия крадлива!
Stamatis

2022.05.18 | 09:24

1
Тези пък, с чужда пита помен правят! Особено тази некъдърна и страхлива блюдолизка и лелка какви ги плещи?

Добави коментар

Водещи новини