Десислава Атанасова участва в онлайн среща на председателите на парламентарни групи от семейството на ЕНП от всички държави-членки на ЕС

  • 17 май 2022 16:29

  • 1108
  • 2
Десислава Атанасова участва в онлайн среща на председателите на парламентарни групи от семейството на ЕНП от всички държави-членки на ЕС
© Пресцентър ГЕРБ
Слушай новината Слушай новината

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, взе участие в онлайн среща на председателите на парламентарни групи на ЕНП в националните парламенти на ЕС, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Акцент на срещата бе военната агресия на Русия в Украйна, която застрашава глобалната сигурност и световната икономика, както и продоволствената и енергийната сигурност.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, изтъкна, че хибридното правителство в София, съставено от различни партии, в това число и социалистическа партия, е твърдо колебливо по тези въпроси. Тя информира колегите си от парламентарните групи на ЕНП в националните парламенти на ЕС, че външният министър на Украйна бе на посещение в България три последователни дни, когато българският парламент трябваше да вземе решение за предоставяне на военна помощ. В крайна сметка България е една от двете държави-членки на ЕС, която не предостави военна помощ на Украйна и се ограничи само до хуманитарна подкрепа и подкрепа за бежанците. Това се случи именно, защото единият коалиционен партньор в лицето на социалистическата партия силно се противопостави и с цел оцеляването на правителството не бе взето решение за предоставяне на военна подкрепа за Украйна.

„Ситуацията в България е динамична и в контекста на газовата криза. Доставките на газ бяха спрени за ден след противоречиво решение на българското правителство. В момента България получава газ от Русия, но чрез посредници, което води до по-високи цени“, информира Атанасова.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, напомни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като член на семейството на ЕНП бе първата партия в българския парламент, предложила декларация за налагане на санкции за Русия, която не бе одобрена. Тя допълни, че тепърва предстоят дебати в Народното събрание относно ембаргото на петролните продукти, но засега има заявки от страна на българското правителство за налагане на вето. Наред с това няма яснота относно настанените в хотели украински бежанци след 31 май.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на подчерта също така, че вече шести месец правителството не приема мерки в подкрепа на бизнеса и работниците. Опозицията в лицето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предлага конструктивни решения на настоящите кризи в парламента, които не се подкрепят.

В тази връзка, парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на обмисля инициирането на вот на недоверие. „Налице е сериозно разклащане на доверието в управлението и за 6 месеца след сформирането на настоящето българско правителство според последното социологическо проучване ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е първа политическа сила с преднина от 7%.“, заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Десислава Атанасова: Обмисляме вот на недоверие срещу правителството

Накрая Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, пожела успех на Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище на конгреса на ЕНП в Ротердам.

Във видеоконференцията се включи и председателят на Групата на ЕНП в ЕП Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище. Той подчерта, че е видимо, че социалистите не са полезни за управлението на никоя държава-членка и пожела успех в усилията на парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за предсрочни избори.

Константин Тодоров
1108 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.05.18 | 07:15

2
Защо ни занимавате с глупости
Ffgg

2022.05.17 | 17:37

1
И осмърде всичко живо на мазга.

Добави коментар

Водещи новини