Ракшиев от ПП: Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията

  • 17 май 2022 10:19

  • 812
  • 3
Ракшиев от ПП: Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията
© Nova news

"Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията. Четирите партии целим едно и също - българският народа мине по-леко през кризите. Сматам, че на ниво експерти в парламента и комисии диалогът е много добър", това каза в „Твоят ден“ по NOVA NEWS Александър Ракшиев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

"Не смятам, че можем да търпим упреци, че не действаме по отношение действията на правителството на Бойко Борисов. Напрежението и упреците срещу нас са от началото. Но криза след криза ние продължаваме да работим и сме тук, правителството не е паднало. Основните обвинения и нападки идват от преди управляващите, които имат интерес да говорят така", каза още депутатът.

Гюров за Трифонов: Винаги е било от изключителна важност диалогът в коалицията да върви

Александър Ракшиев заяви, че компенсациите от антикризисните мерки ще започнат да се получават от края на юни и хората ще започнат да усещат облекчение.

Относно компенсацията от 25 ст. за литър гориво за граждани, Ракшиев заяви, че проблемът е контролът и се обсъждат възможните варианти.

"Имаме общи виждания, мерките са плод на анализ, наблюдения и дискусии в коалицията и на експертно ниво", подчерта той.

"Леснообяснимо е, че намалява подкрепата за ПП, всеки който влезе в управлението търпи негативи, но е изненада късата памет на хората, които забравиха какво е било при управлението на ГЕРБ", изрази мнението си Ракшиев относно последните социологически проучвания

"Усилено се работи за правосъдната реформа, също и в КПКОНПИ. Трябва да се разбие монополът, изграден от управлението на ГЕРБ", подчерта той.

Александър Ракшиев се надява, че желанието да се работи в полза на българското общество ще надделее над партийните интереси в коалицията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
812 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
А∆¶®™А★

2022.05.17 | 11:56

3
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ...., ЕМИ НЯМА .. ПИТАЙ ТОШО ДЕЕБИЛА...

2022.05.17 | 11:31

2
И аз не съм съгласна да живея от простотиите ви,но Кремъл чрез Радев си ви напазари

2022.05.17 | 11:20

1
Каква народност е Ракшиев?

Добави коментар

Водещи новини