Александър Николов разкри какъв е поводът за проверката на "Балкански поток"

  • 12 май 2022 18:37

  • 3191
  • 5
Александър Николов разкри какъв е поводът за проверката на "Балкански поток"
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

"Очевидно, след като бяха направени някакви проверки, след като се видя какви автомобили присъстват на едно конкретно място, се налагат допълнителни проверки". Това каза днес след края на заседанието на Министерския съвет министърът на енергетиката Александър НиколовАлександър НиколовАлександър Николов е Магистър по финанси от УНСС. През последните няколко месеца е изпълнителен.

След като излязат резултатите от проверката ще се реши какво да се прави, каза министърът, цитиран от БТА.

По-рано днес премиерът Кирил Петков обяви, че ще разпореди пълна проверка по всичките аспекти на проекта „Турски/Балкански поток“.

През март в медиите беше публикувана информация, че джипове на обединението “Консорциум Аркад”, който построи продължението на газопровода “Турски поток” през България, се ползват безвъзмездно от "Булгартрансгаз", министерствата на околната среда и на енергетиката.

МС уточни кой газов поток ще подлежи на проверка

 

Константин Тодоров
3191 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ние

2022.05.12 | 21:42

5
Сърбия води преговори с Газпром в момента. Резултата ще е следния. По нашата тръба ще потече газ за Сърбия на цена два пъти по евтин от американския. Ще гледаме като сирачета и ще се силим, че можем да върнем кранчето, защото така ни нарежда независимия доставчик.
Диди

2022.05.12 | 18:53

1
Следващите който дойдат на власт който и да са, ще ви осигурят дълъг престой с раирани пижами. Такова крадене като сега не е имало от Станишев.
Милани

2022.05.12 | 20:55

4
Нали началника им в момента у именно другаря социалист евронацист Станишев и перачката му Елена
Йййхфг

2022.05.12 | 20:02

3
Правителството да си подава оставката
Ети

2022.05.12 | 19:06

2
Проверката е заповядана ясно от къде-новите господари. Те ще ни продават газ, "златен" , нашите лъжат, че е по-евтино. Докато дойде оттатък океана, превоз, отново превръщане в газ...мерси на Киро и янките.

Добави коментар

Водещи новини