Вълчев: За началник на РУО-Стара Загора е назначена тъщата на брата на депутата от ПП Рибарски

  • 05 май 2022 10:18

  • 994
  • 4
Вълчев: За началник на РУО-Стара Загора е назначена тъщата на брата на депутата от ПП Рибарски
© Булфото (архив)

След “успешното” налагане на почтеността във всички сфери на обществено-икономическия ни живот, продължава и деполитизацията на образованието.

Това написа във "Фейсбук" бившия образователен минисътър и настоящ депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

За изпълняващ длъжността началник на Регионалното управление на образованието в Стара Загора е назначена тъщата на брата на народния предтавител от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски.

А по-рано стана ясно, че Милена Йолдова-Стоянова e изпълняващ длъжността началник на Регионално управление на образованието в Стара Загора, съобщиха за Радио Стара Загора от пресцентъра на Министерство на образованието. От там потвърдиха, че досегашният титуляр на поста Татяна Димитрова е освободена заради дисциплинарни нарушения.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
994 4

Коментари 4

Добави коментар
Дияна Иванова

2022.10.13 | 00:56

4
Дано да са я назначили като хигиениска Татянчето и да мога да я видя и да и честитя. Защото тя унищожи и унижи заедно с лакея си директора на училището в което работеше детето ми. Ние постепено си възтановяваме здравето, но достойнството си никога няма да върнем. Успех г-жо Йолдова.

2022.05.05 | 11:03

3
КРАСЮ ЦЪРВУЛА ПАК ПОЧНА ДА РЪСИ ТЪПОТИИ , НИЩО ЧЕ О СРА ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД.
Димитър Ангелов

2022.05.05 | 10:30

2
Не знам кой е назначен в Стара Загора, но все още по инспекторатите висят кадри, които са досто след пенсионна възраст и на никой това не му прави впечатление.

2022.05.05 | 10:28

1
Пpoдължават пoдмянaта! Да нaпише една деклapaция, че тaка го чyвства пpaвилно и мoже скopo миниcтър пpeцедaтел да стaне.

Добави коментар

Водещи новини