Драгомир Стойнев: Опозиция и коалиция не са в диалог по националните теми

  • 04 май 2022 10:47

  • 383
  • 0
© Булфото

Живеем под заплахи, които отдавна надскочиха родните политически караници от последните десетилетия, а в ситуация на заплаха липсва национална цел. Това каза от парламентарната трибуна Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, който прочете декларация от името на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България в началото на новата сесия на Народното събрание.

В Украйна е налице "конфликт, случващ се под носа ни и прекрояващ толкова стабилно изглеждащото статукво в Европа" след Берлинската стена, отбеляза той.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има ясна позиция по конфликта в Украйна и по формата на помощта – хуманитарна подкрепа, припомни Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Защо в България "така настървено се караме да доставим ли оръжие или не", вместо да търсим друга тема – мостове и пътища за излизане от конфликта, попита Стойнев.

България е исторически и стратегически в сърцето на Черноморския регион и това ще бъде така и утре, подчерта той.

ДПС: Това е най-слабият кабинет от края на комунизма

"Целта ни не е раздор, а да предотвратим крайностите, на които сме свидетели."

Според Стойнев "на парче правим политика, която логично ще ни доведе до резултати на парче".

"От една страна е опозицията, от друга страна е коалицията. Опозиция и коалиция не са в диалог по националните теми. Много повече диалог трябва и в смата коалиция", посочи Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Опасно е и прекъсването на диалога в "триъгълника на властта", допълни той.

За БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тема номер едно е какво ще свърши това Народно събрание и как ще продължи страната напред, каза в заключение Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на

Последвайте канала на

Теодора Александрова
383 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини