Десислава Атанасова: Промяната можем да бъдем само ние

  • 04 май 2022 10:14

  • 3786
  • 80
© Булфото (архив)

Страстната и Светлата седмици бяха време за размисъл, за преоценка, за искане на прошка и за изправяне на грешките. Беше време за покаяние. Само, че това важи за някой, който има страх от Бога и срам от хората. Лидерите на партиите от мнозинството доказаха, че нямат срам от хората. Страх от Бога те изобщо  знаят ли какво е?

Преди Великден мнозинството в тази зала си гласува десетдневна почивка, защото, колеги, много се бяхте изморили. Изморихте се от нищоправене. Изморихте се от собствената си управленска немощ. Изморихте се да не можете да вземете нито едно решение без да нарушите Конституцията. Изморихте се от това да гледате как държавата катастрофира, а всички нейни системи се разпадат. Изморихте се от скандалите при кадровите ви назначения и боя по министерски кабинети.

Борисов към управляващите: Затъвате все повече и повече

Изморихте се да слушате вашия министър-председател да не може да свърже две смислени изречения на български език. Изморихте се от лъжите му, неговите и на неговите съдружници. Изморихте се да се гърчите, за да се измъкнете от необходимостта да направите единствено възможния цивилизицонен избор по отношение на войната в Украйна. Изморихте се да мислите как да предадете националния ни интерес по отношение на Северна Македония.

Изморихте се да мразите и да се мразите едни-други. Изморихте се да излагате себе си и да излагате страната. Всичко това наистина е много изморително. Народът също се измори да гледа всичко това, цялата тази ваша агония.

Само в последните десет почивни за вас дни, назначеното от вас правителство, освободено от парламентарен контрол, извърши следното:

- инсталира посредник при доставките на газ, благодарение на който цената на газа ще се увеличи с най-малко 30%. Маржът между старата и новата цена е 100 милиона лева месечно. Новият директор на „Булгаргаз” ЕАД е служител на дружеството посредник. Всички знаят името на фирмата-посредник и е ясно кой има изгода от това.

- започна разрушаването на едно от най-старите държавни дружества „Български пощи”. Всички знаят името на вашия човек, който има изгода от това.

- за директор на НЕК е назначен служител на частно дружество – търговец на електроенергия. Всички знаят кой ще има изгода от това.

- износът на оръжие за Украйна върви с пълна сила, през фирми-посредници. Знаят се имената на фирмите. Знае се кой има изгода от това. Знае се името и на вицепремиера, отговарящ за сделките с оръжие.

- министърът на иновациите обяви, че средствата за иновации ще се разпределят не от министерството, а от подизпълнител-частна фирма-консултант. Скоро ще научим името и на тази фирма и кой от приятелите на Кирчо, Асен и Даниел е нейният управител

Колеги, ама вие за какви мислите българите?  Толкова ли презирате българите, че си въобразявате, че можете да правите с тях каквото си поискате? Наистина ли смятате, че ще ви търпим още дълго да се държите с България като с окупирана страна, която вие имате право да плячкосвате и разрушавате?

Колеги от проекта „Продължаваме промяната”. Питаме се, освен Кирил, Асен, Даниел, Лена и другите, и вие ли нямате срам от хората? Не се ли срамувате да погледнете в очите избирателите си? Всъщност знаете ли кои са вашите избиратели? Хората се срамуват да кажат, че са гласували за вас, но поне вие не се ли срамувате от тях? Не се ли срамувате от своите лидери? Вие до кога смятате да им позволявате да забогатяват от ваше име и за наша обща сметка? На каква цена  съучаствате и подпомагате тези безчинства, на които ставаме свидетели?

Колеги от БСП, „Има такъв народ” и „Да, България”. Срещу какво и за колко продадохте доверието и надеждите на вашите избиратели?

Питаме левите и десните избиратели: вие, доволни ли сте? Доволни ли сте от цените, доволни ли сте от инфлацията, доволни ли сте от обедняването, доволни ли сте от нарастналата престъпност? Доволни ли сте от политическите, морални унижения, на които ви подлагат? На вас какво ви обещаха вашите политически лидери? Може би зрелища? А хляб обещаха ли ви? Или за вас са зрелищата, а хлябът е само за тях?

При управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може би нямаше толкова зрелища, но имаше хляб за всеки. Сега няма хляб, освен за неколцина политически лидери и техните приятели, а за всички останали има едно много пошло зрелище.

Сега от ляво и от дясно ще станат и ще започнат като в транс да повтарят колко лошо е било при ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Не си правете труда, колеги. Вече ставате жалки. Никой не е станал добър само, защото е обяснявал колко някой друг е бил лош. Всички ви разбраха що за стока сте. Оттук-нататък всяка ваша изречена лоша дума срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на вас ще ви отнема по един, а на нас ще ни носи по още един избирател. Колкото повече риете срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, толкова повече закопавате себе си. Вече го изпитахте. Искате ли още?

На три избора през миналата година българският народ много ясно каза, че управление на страната без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е възможно. Без нас не е възможна съдебна реформа. Без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е възможна никаква реформа. Без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е възможно изменение на Конституцията. Без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е възможно да се вземе което и да е решение от геополитическо и национално значение. Но, че това мнозинство повече не може да управлява страната, е съвършено очевидно. Всички извън тази зала го виждат. Вие се провалихте. Вие не можете. Вие нямате право повече да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представители в изпълнителната власт крадат като за последно.

Президентът Радев използва термина „шарлатани”. Господин Радев, а какво ще кажете за думата „мародери”? Вие сте военен и знаете какво са „мародерите”. Това са хора, които използват войната, за да крадат. Вашите отрочета използват предтекста на войната, за да крадат. Ще ги спрете ли или не можете?  Вие изобщо ще съградите ли нещо или ще продължите да разрушавате? Ако целта е да се разрушава България, вашите отрочета засега се справят много добре. Ако вие лично искате да я разрушите, можете да продължавате да удряте политическата система. Това, впрочем, е част от хибридната война, нали? Вие го знаете, но и ние го знаем.

Ако българите попитат какво смята да прави ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в прави следното. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се готви за избори. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се подготвя отново да поеме управлението на страната. И ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се подготвя да прави реформи. Да осъществи промяната, която тези тук ви излъгаха, че ще извършат, а се оказа, че са дошли само за да откраднат каквото могат и да си тръгнат. Ние, за разлика от тях нямаме друга родина и не сме се клели в чужди държави. Ние ще довършим образователната реформа, ние ще довършим здравната реформа, ние ще реформираме пенсионната и социалните системи. Ние сме тези, които ще направят съдебната реформа и тя ще е такава, че никой няма да може да бъде вкарван в арест и държан там, без съд и присъда. Ние ще гарантираме справедливост, защото сме платили цената на безправието. Отсега предупреждаваме, че ще изчегъртаме посредниците, комисионерите и мародерите, колкото и платени протести срещу нас да организират и каквито и манипулации и фалшификати да измислят. И не на последно място - ще довършим всички магистрали, защото българите така искат, защото така трябва и защото само ние можем.

Дотогава ще сме тук, за да не позволим на шайката да разруши страната ни, а след това ще влоэим цялата енергия и експертиза, за да я изправим отново!

Христос воскресе!

България ще възкръсне и след Вашето управление!

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3786 80

Свързани новини

Коментари 80

Добави коментар
₺Дecъ Mиpизливaтa oт Дyлoвo₺

2022.05.04 | 12:02

36
⊙﹏⊙Mинeти пpaвя вcяkakви!ஜ۩☺۩ஜ
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.05.04 | 16:46

80
Господу помолимся! Господу помолимся! Господу помолимся! Мигновена карма е застигнала един гнусен милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър. Господи, помилуй! Господи, помилуй! Господи, помилуй! .¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ …Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸:: uni.su/OGpIiy
✌Caня Бopиcoвa✌

2022.05.04 | 13:19

78
☞Народа иска да види CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC нa влacт!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.05.04 | 12:54

69
☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.05.04 | 12:53

68
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺ до Анжелина

2022.05.04 | 12:12

57
От твоите уста, в Божийте уши. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

2022.05.04 | 12:11

56
Десо гълтай против стресо
Анжелина Тотева

2022.05.04 | 12:11

55
Рак за шейтана-ваксър Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.05.04 | 12:10

54
☞Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: uni.su/lBpEaX ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM

2022.05.04 | 12:10

53
Напред с минет
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.05.04 | 12:08

52
☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.05.04 | 12:07

46
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
I

2022.05.04 | 12:06

44
До тук, коментарите показват действителното състояние на народа ни... Неграмотни селяндури без грам възпитание, оскотели от тъпота, безуспешно опитващи се да коментират нещо, което е извън умствения им капацитет, но на практика само показват дъното което са стигнали, че даже и го дълбаят като се ядат един друг с гадни, долни псувни и послания до майките си! Отвращавате ме, ей, коментиращите тук! Единственото добро, което можете да сторите е да се самоубиете дружно!
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.05.04 | 12:06

43
От 16 години Caтaнaтa-Боко-Канибала с червените си ескадрони на смъртта, избива хората които го критикуват, жертвите са десетки хиляди! ♦Жена полетя от втория етаж на мол Пловдив пред погледа на всички: uni.su/29MOUb ♦Чepeн Вeлиkдeн в Бypгac: 24-гoдишнaтa Bacилeнa oт Heceбъp пoлeтя oт пeтия eтaж: uni.su/z5bYLB

2022.05.04 | 12:05

42
Макяти прави минети на мангалите, копеуе бедно!!
◉‿◉Гюлчен до Xрамът на oбрeчените

2022.05.04 | 12:05

41
Една БГ-ОФЦА ако не я ДОЯТ, СТРИЖАТ, ВАКСИНИРАТ, САНИРАТ, и ако НЕ я ГОНЯТ и БИЯT кучетата-милициoнeри, е НЕдоволна от ЖИВОТА! ОФЧИ ЖИВОТ!
✞☭✞Xрамът на oбрeчените✞

2022.05.04 | 12:04

39
TPИ МИЛИОНА будни, кадърни, знаещи и можещи човека избягаха от милиционеро-циган-диктaтурата в чyжбинa, за да не са слуги на дc-милициoнepитe-българоyбийци. Останаха само некадърните, мързеливите, мангалите и кyрyлaпите, в буквален и преносен смисъл, и тия които лижат шoпcки и милициoнeрски зaдници. Нека ги yтилизирaт с вakcи-oтрoвaтa, та да се отърве българският народ от паразитите веднъж-завинаги!: uni.su/jckxvg
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.05.04 | 12:03

37
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z

2022.05.04 | 15:23

79
ИЗЧЕЗНИ,ПАРЦАЛ МРЪСЕН!

2022.05.04 | 13:06

77
Лапай и се потапят потка заспала!

2022.05.04 | 13:06

76
Смърт Путин

2022.05.04 | 13:06

75
Да и го ръгнеш в гъза

2022.05.04 | 13:05

74
Никога повече Герб!

2022.05.04 | 13:05

73
Изнасяли оръжие, ами то и ти правиш свирки и се продаваш, ама какво?

2022.05.04 | 13:04

72
Защо тогава Герб са за помощ с оръжие? Защото искат чрез троянския си кон Нинова да управляват.

2022.05.04 | 13:03

71
Тая да й го бутнат се ръга, ама ще повръща и ще моли за още.

2022.05.04 | 13:01

70
Тая що не казва, колко взема на час за руски свирки?

Добави коментар

Водещи новини