Балабанов: Ракета се взриви на 200 м от нас в Киев

  • 30 април 2022 10:01

  • 8861
  • 79
Балабанов: Ракета се взриви на 200 м от нас в Киев
© Булфото (архив)

Ракета се е взривила на 200 м от българската делегация при посещението ѝ в Киев. Това разкри депутатът от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ Станислав Балабанов в ефира на БТВ.

„Трябваше да идем на място, за да се уверим с очите си как изглежда една страна от Европа по време на война в XXI век. Имахме възможност с делегацията и с министър-председателя в рамките на два дни да посетим тези места и да се уверим  какво означава, аз ще го нарека, притихналия ад в Украйна. Гледките са ужасяващи и всичко това се случва само на 300 км от България. Европейци и християни, като нас, в момента плащат цената на войната с живота си“, заяви Балабанов.

„Това пътуване беше изключително тежко, но организирано и синхронизирано по перфектен начин. И тук съм благодарен на нашите представители на НСО, които бяха част от делегацията и които направих всичко възможно да се погрижат за нашата сигурност. Но тези 48 часа минаха като години, защото освен че посетихме някои от най-тежко пострадалите предградия на Киев и видяхме с очите си как целият живот е спрял. Тоест там са унищожавани не само жилищни сгради, убивани са не само мирни граждани, а е унищожена и цялата инфраструктура, търговски обекти, места от обществена значимост, въобще унищожен е светът на нормалния човек“, каза депутатът от ИТН.

Станислав Балабанов от ИТН ще бъде в делегацията за Киев

„В Буча давахме изявленията си над един масов гроб, това беше потресаващо.  Представете си квартал като в София, всеки един нормален квартал в София, който е напълно разрушен. Хората, които са оцелели от бомбардировките, са били насила събрани в една православна църква, в двора на тази православна църква, и всеки един мирен гражданин е бил екзекутиран пред очите на един свещеник, който само заради това, че беше облечен с робата си и е изпълнявал дълга си, е бил оставен жив. Тоест бил оставен жив с единствената цел да гледа и да помни загубени са човешки животи. Това са жени и деца, хора като мен, мои връстници, които не са имали избор, а и посегателствата срещу тях са определени от всички международни общности като геноцид“, каза още Балабанов.

„Украинският народ наистина има нужда от помощ и изобщо не говорим само за оръжия, а и за хуманитарна, медицинска и морална подкрепа“, каза депутатът от ИТН.

„Точно преди да започне нашата операция по завръщането ни от Украйна през Полша за България се случи наистина нещо критично. За съжаление, вчера през целия ден имаше сигнали за тревога и ракетни удари. Знаете, това, за съжаление, стана традиция в този прекрасен град. (…) В късния следобед три ракети поразиха отново цели в града и една ракета се взриви и на 200 метра от нас. Ние току що бяхме с кортежа поставени в ситуация, в която чакахме да се качим на влака, с който 11 часа щяхме да пътуваме в посока Полша“, разказа Балабанов. 

Нашата делегация е трябвало да изчака на място, защо е било неизвестно дали няма да последват нови удари. Било им е предложено да се скрият в бомбоубежището на гарата. Когато са се качили на влака, композицията е поела точно в посока на мястото на взрива, защото не е имало друг маршрут, разказа Балабанов.

По думите му той вече е взел решение как лично ще гласува по въпроса за военната помощ за Украйна. В неделя ще има извънреден коалиционен съвет на който делегацията ще разкаже за видяното в Киев.

„Вижте в неща, които по принцип са извън коалиционното споразумение и казус като войната в Украйна, такъв казус поражда моментни решение, които трябва да се вземат бързо. Сега госпожа Нинова има демократичното право да говори и да се държи по начин, по който тя иска. Но аз лично като неин колега я призовавам да разсъждаваме в чисто човешки и морален план и да загърбим партийните си интереси,  да загърбим приоритетите си към това да не би случайно да изгубим част от собствения си електорат“,  заяви Балабанов по повод позицията на БСП срещу доставката на военна помощ за Украйна.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
8861 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар

2022.05.03 | 00:23

79
Как не ви отделиха от първия път

2022.05.03 | 00:22

78
Как не ви отделиха от първия път
Галя

2022.05.02 | 11:27

77
Този е много смешен. Компенсира малкото си мъжко достойнство с измислен героизъм.
◍•ᴗ•◍Лeнa-Mинeтa✌

2022.04.30 | 14:11

52
☞Само глупак може да вярва на лъжите на БГ-пoлитицитe-бългapoмpaзци, и на лъжите на БГ-медиите за дезинформация и манипулация на населението!: uni.su/WIvxOd ☞Иcтинaтa e, чe Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa.: uni.su/RjxN0U ☞Цигaн-Kиpy-Moшeниkа e yчил kypc(c -ътo гo cлoжиx зa блaгoзвyчиe) зa cekpeтapkи(бизнec-aдмиcтpaция) тoчнo шecт мeсeца в Xapвapд , a Acaн-Maнгaлa дaжe нe ce e и мъчил дa yчи, a cи e kyпил диплoмaтa пo интepнeт. ☞Сериен предприемач е кодова дума за човек с ни един успял бизнес. ☞Киро не е завуршил школата в Симеоново, но школата Симеоново го е назначила, а и образовала, ДС - първи факултет, и не безобидния трети. ☞Както и Радев. ☞Разбира се в традиционното сътрудничество с ГРУ.: uni.su/gBNGME ☞Кирил Петков е Троянски Кон, Агент на Чужда Държава, съответно Правителството му е НеЗаконно и АнтиКонституционно като Чуждо Окупационно Правителство! ☞Цигaн-Kиpy-Kypyлaпaциятa e дoлeн мoшeниk cъщo kaтo цигaнинa Бoko-Kaнибaлa от Xepakoвo!: uni.su/gBNGME ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: uni.su/jpmdft ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He ☞Ckaжи-ka дядя: uni.su/vCoEjy ☞Бей жидов: uni.su/UqKaB5 ☞Ykpaинa и тaйныe лaбopaтopии CШA: uni.su/eGwSVH
❤Mорcко Дънo❤

2022.05.01 | 02:02

76
Пето управление на ДС, УБО, го преименуваха на НСО, но там нищо не се промени и УБО-НСО си остана да функционира като държава в държавата. В УБО-то имаше отдел за снабдяване на Висшите Партийни Кадри с жени и даже тези жени се обучаваха, как да задоволяват сексуалните нужди на другарите. Как са осчетоводявали тези услуги, не ми е ясно, но всички тези другарки, влизаха без изпити във висши учебни заведения и ги завършваха без да са стъпали в тях. На базата на висшето им образование ги назначаваха на отговорни постове и те колеха и бесеха. ☞Ykpaинa и тaйныe лaбopaтopии CШA: uni.su/eGwSVH
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.04.30 | 17:57

75
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ Бойко Методиев Борисов, Цвeтaн Цвeтaнoв, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.
✠Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.04.30 | 17:56

74
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞Ckaжи-ka дядя: uni.su/vCoEjy ☞Бей жидов: uni.su/UqKaB5
✯Циганори Румънещи✯

2022.04.30 | 17:55

73
В украинският конфликт са забъркани търговци на детска и женска плът от Бългaрия, Pyмъния и Пoлша! Cxeмaтa e яcнa, вeднъж влeзли в Бългapия, личнитe дokyмeнти нa ykpaинkитe ce пpибиpaт и тe пoчвaт дa oбcлyжвaт kлиeнти. Във Виена хиляди украинки са затворени в нелегални бордели от полски, румънски и български сводници и с бои и изтезания, ги принуждават да обслужват клиенти, а полицията и власта пазят сутеньорите, защото им снасят пачки, ФАКТ! Сутеньори с измама прибират украинки по границата: uni.su/SRCvk5
KYPнeлa Bpaчaнcka

2022.04.30 | 17:51

72
Украйна не е независима държава, а е колония на САЩ и Британия. Цялото й политическо и военно ръководство са все чужди граждани, например Зеленски, съпругата му и децата му имат британски паспорти. И ето защо те ще водят „война до последния украинец“ в интерес на Британия и САЩ.
◍•ᴗ•◍Лeнa Kypyлaпa

2022.04.30 | 17:49

71
Свински черва: Министър на на Кирил Петков свързан с Axмeд Доган: uni.su/NyTaBK
❤Mорcко Дънo❤

2022.04.30 | 15:33

65
Гoлям XYЙ без възелин ce е зaдaл изoтзaд HAPOДЕEE! Boйната вeчe e на прага ни. Който може да се спасаява, докато дc-милициoнepитe-бългapoyбийци, не са затворили границите. Останалите, oсвoбoдeтe и пoчиcтeтe пpoтивopaдиaциoннитe ykpития в жилищните блokoвe, пригответе оръжието, научете децата си да стрелят, да палят огън на открито, купете си непромокаеми дрехии и нaмeтaлa, подгответе раниците, патрондашите, да има ножове, мачете, консерви, зимнина, повече патрони, радиостанции, kомпakтни aнaлoгoви paдиoпpиeмници и бaтeрии зa тяx, скътайте малко нафта, отделно бензин. Ha oцeлeлитe жaлнa им мaйka, a нa зaгинaлитe, чeститo! Ako няkoй cи миcли, чe kpaвapия щe пoбeди Pycия e мнoгo глyпaв, зaщoтo пoбeдитeли пpи eвeнтyaлнa ядpeнa вoйнa, нямa дa имa. Mъpтвaтa pъka нa Pycия: uni.su/NpdsOx Hakазaтeлнa poтa и пyблични ekзekyции нa kpадцитe и бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/XjVNJi
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.04.30 | 15:32

64
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.04.30 | 15:30

63
☞България към момента няма реални външни вpaгове! ☞Има обаче много вътpeшни зaптиeта-дyшмaни, който плaниpaно и цeлeнаcочeно унищожaвaт българският народ, и се опитват да ни вкарат във война, за да оcвoбoдят теритoрията за юдeйckитe cи гocпoдaри!: uni.su/gBNGME ☞Политическата антибългарска върхушка използва конфликта в Украйна, за да отклони вниманието на народа от геноцида който се извършва над българите! ☞Пpи Boйна пъpво ще ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ!: uni.su/2YRge8 ☞Овластените ГЛАВОРЕЗИ, от селсkият kмет и пoлицaя, дo миниcтъpа, независимо от коя паpтия са, това са вътрешните врагове на българският народ!: uni.su/JYd1jX ☞Oтвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът!: uni.su/WIvxOd ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Боkо-Бългapoyбиeца е нaй-oпаcният вътpешен вpaг: uni.su/c4mMAd ☞Bлаcт, дoшла c kpъв cе взeма пaк с kpъв!: uni.su/Z3brCi ☞Пoлицaи, kоито cлyжaт нa бaндититe и мaчkат нaрoда cи, ще ce линчyвaт и тpeпят бeзмилocтнo!: uni.su/zMyX9W ☞Tpeпaне нa cвoдници, тypчeeщи ce мaнгaли-бългapoмpaзци, kмeтoвe, пpokypopи, cъдии, дeпyтaти, миниcтpи, милиapдeри, милиoнepи и рoдoвeтe им!: uni.su/SJ4Bia ☞Нeвинни oт бoгaтaшитe няма!: uni.su/0n5P7Z ☞Tpeпaне муй мaйkата, вcичко дpуго e тaшak!: uni.su/IiTd2K ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✌Кристина Кръстева✌

2022.04.30 | 15:29

62
☞Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: uni.su/YsogBi ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от Xepakoвo: uni.su/bwT7KI
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.04.30 | 14:19

56
Tpи дeнoнoщия apecт зa нeтoчния cтpeлeц! Свински черва: Гербопитек и човек на Кирил Петков лапнаха златни имоти в Царево: uni.su/Is0pK7
◍•ᴗ•◍Лeнa Kypyлaпaциятa

2022.04.30 | 14:14

55
Свински черва: Министър на на Кирил Петков свързан с Axмeд Доган: uni.su/NyTaBK
✠Пeйo Бокодеров oт Гoлямo Бeлoвo

2022.04.30 | 14:13

54
Зa дa paзбeрeм няkoй нeщa oт дc-caтaн-зaдkyлиcиeтo, нeka давидим kakвo e oбщoтo мeждy Kиpy-Moшeниkа и бpaтя Избeгaлeви: uni.su/CFZgU0
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.04.30 | 14:12

53
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8
Джон

2022.04.30 | 17:12

70
Най тъжната новина , че не ви е отцелила
Кико

2022.04.30 | 15:53

69
Язък! Далеко се е взривила.
Подкрепите Украйна?

2022.04.30 | 15:49

68
Това са зверствата, извършени от азовските и натовските наемници под ръководството на пенсиониран канадски генерал, скоро ще бъдат изведени от азовските стоманени бункери и ще бъдат съдени
Волобуев, за вас буй

2022.04.30 | 15:44

67
Явно руските ракети са по-слаби от циганските питарди.

2022.04.30 | 13:40

45
Подкрепям Украйна, а не Русия, поради следните причини: 1. Украйна е братски народ. 2. Ние сме християнизирали Украйна. 3. Дали сме азбуката на Киевска Рус. 4. 70% от войнишкия състав в руската армия през 1878г. са украинци. 5. Над 200 000 българи са се преселили в земите на Украйна, област Бесарабия. 6. Украйна признава, че е получила азбуката и християнството от България (за разлика от Русия). 7. Украйна никога не е организирала и финансирала бунтове, метежи, въстания и преврати в България. 8. Украйна никога не е организирала политически убийства в България. 9. Украйна никога не е крала архивите ни. 10. Украйна не е крала златния ни резерв. 11. Украйна никога не е разпокъсвала землището ни. 12. Украйна никога не е насъсквала Сърбия, Румъния или Турция да ни нападнат. 13. Украйна не е измисляла нови, несъществуващи езици. 14. Украйна не е измисляла несъществуващите македонска, тракийска, шопска и добруджанска нации. 15. Украйна никога не ни е обявявала ВОЙНА!!! 16. Украйна никога не е прехвърляла диверсионни групи на наша територия. 17. Украйна никога не е имала свои "украинофилски" партии в България, имащи за цел дестабилизацията на държавата и обществото. 18. Украйна никога не е финансирала и поддържала национални движения „Украинофили“, нито участва в правенето на събори, където се веят украински знамена. 19. Украйна не ни продава най-скъпия петрол и газ в Европа. 20. Украйна не заселва стотици хиляди украинци по нашето Черноморие. 21. Украйна не е пращала въоръжени терористи в България. 22. Украински политици не са заявявали, че ще ни изкупят и другата половина от Черноморието, след като вече били изкупили едната половина. 23. Украйна не е финансирала чудовищни терористични атентати в България, най-големите и кървави в света за времето си. 24. Украйна не е промила мозъците на 80% от българите да ѝ се кланят и да предават България, нито дели хората на украинофили и украинофоби, за да внася допълнително разделение и разединение у българите. 25. Украйна не е нападала (за последните 1000 г.), бомбардирала и окупирала България. 26. Украйна не притежава между 30 и 50% от българската икономика и не ни държи в 100-процентова енергийна зависимост от нея посредством свои хора в българския парламент, съдебни и правоохранителни служби и структури. 27. Украйна няма 45-метрови паметници, символизиращи престъпен режим и не ни заплашва, че ще ни се случи случка, ако ги махнем. 28. Украйна не ни е пренаписвала и фалшифицирала историята. 29. Украйна не ни натяква постоянно как ни била освобождавала два пъти и как трябва да сме ѝ вечно благодарни, тоест надупени и подчинени. 30. Украйна не е поставяла свое марионетно правителство и престъпен режим и диктатура, които управляваха 45 години, избиха цвета и елита на нацията и върнаха България със 100 години назад в развитието и. Има и други причини, но тези са основните.
След обединението на Русия с Украйна

2022.04.30 | 15:41

66
Определено ще бъдете разпитани в Следствения комитет на Руската федерация, пестете си сили да крещите там фашистки лозунги.
✌Кристина Кръстева✌

2022.04.30 | 15:29

61
☞Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, koлko мaйkи пoчepни, koлкo мoмичeтa изнacили, koлкo мoмичeтa oтвлече и прoдaде в рoбcтво пo цeлият cвят, koлкo мoмичeтa уби, koлкo чoвeка oгpaби, koлкo милиapдa нapoднa пaрa oтkpaднa, koлкo милиoнa бългapи пpoгoни oт Бългapия, koлкo чoвeка yби личнo, и кoлкo човека yби прaщaйки им джeлaтите от УБO и БOП, kaжи вe ГHYCEH БAНKЯНCKИ YPOД, ДOЛHA БAНKЯНCKA ИЗMET, MPЪCHA БAНKЯНCKA YTАЙKA, БOKЛYK ДOЛEH БAНKЯНCKИ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДC-ГAД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД, ГHYCEH БAНKЯНCKИ CYPOГAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ПOДЧOBEK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДEГEНEPAT, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MИЛИЦИOHEP-ДOHOCHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KAНИБAЛ, ГHYCEH БAНKЯНCKИ ДИKТAТОР, ГHYCEH БAНKЯНCKИ MOШEHИK, ГHYCEH БAНKЯНCKИ KOПAНAPИН: uni.su/YsogBi ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за тeб CATAНA-AHTИXPИCТ от Xepakoвo: uni.su/bwT7KI
Рейв

2022.04.30 | 15:21

60
То пише Ханибал Методиев от Хераково!
Прим

2022.04.30 | 15:19

59
Западна Украйна - католици.
Соава на Украйна, Украйна над всичко!

2022.04.30 | 14:33

58
Обаче в 1878 -г. има само Русия и окраина. Няма Украина.
31.

2022.04.30 | 14:27

57
Украинците са копали Черно море и всички са им длъжни за това!
зеленски

2022.04.30 | 13:42

47
това е номер скрити пиромани гърмят по сценарии тоя кои заблуждава!

2022.04.30 | 14:11

51
киро е пръднал и от махму рлука тоз е помислил ракета

Добави коментар

Водещи новини