Започна срещата на Кирил Петков с румънския му колега Николае Чука

  • 29 април 2022 13:41

  • 559
  • 3
© Novini.bg

Започна срещата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически с румънския му колега Николае Чука, предаде репортер на Novini.bg

Припомняме, че министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически e на официално посещение в Румъния след визитата си в Украйна през вчерашния ден.

Премиерът Кирил Петков е на посещение в Румъния

Акценти по време на срещите ще бъдат задълбочаване на двустранните отношения, регионалното сътрудничество, реализацията на инфраструктурни и енергийни проекти, които ще са в полза на свързаността и сигурността в региона, включително в контекста на войната в Украйна.

В делегацията, водена от министър-председателя Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, ще бъдат заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, министърът на отбраната Драгомир Заков, министърът на енергетиката Александър Николов и заместник-министърът на транспорта и съобщенията Владимир Върбанов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
559 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
miso

2022.05.01 | 13:08

3
prodajno kopele

2022.04.29 | 14:19

2
Бойко Борисов 2009.когато дойде на власт, В НАЙ ГОЛЯМАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...Историята се повтаря едно, към едно. Бсп оставиха разруха. СПРЯХА ГАЗА, ЕВР. ФОНДОВЕ, МЕТРОТО ВСИЧКО ЗАМРЯ, ОКРАДОХА ПАРИТЕ БСП, КАКТО СЕГА И ОСТАВИХА ДЪРЖАВАТА НА МИНУС. ДОЙДЕ БОЙКО 2009, ФОНДОВЕТЕ ТРЪГНАХА, ГАЗА ТРЪГНА И ПАДНА С 10%, МАГИСТРАЛИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА НИКНАТ КАТО ГЪБИ. ЕТО ДНЕС СЕ ПОВТАРЯ ВСИЧКО. РАЗРУХА, ДЪРЖАВАТА Е В КОЛАБС И ЗА КАПАК, СПРЯХА ГАЗА. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ТЪРПЕЛИВИ БЪЛГАРИНО, А РАЗБРАХ, ЩЕ СЕ УСЕТИШ, КОГАТО ЗАПЛАТАТА ТИ СТИГА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА И БЕНЗИНА СТАНЕ 10 ЛЕВА.

2022.04.29 | 14:01

1
нищо няма да направи този глупак

Добави коментар

Водещи новини