ГЕРБ с нови разкрития: Цялата българска енергетика е дадена на две офшорки

  • 19 април 2022 12:14

  • 5861
  • 48
© ГЕРБ

Рязко затихнаха медийните разследвания. Медиите търсиха офшорки на Николай Младенов, но когато намериха на Асен Василев, замлъкнаха. Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

"Това, което Кирил Патков нарече "писмо за намерение" за Gencorp се оказа меморандум. На офшорни компании беше дадена цялата енергетика на България. Ядрена енергия, централно отопление, Маришкия басейн - всичко това на две офшорки. Заробват Българи, в сферата на енергетиката, докато я има. Милиарди ще минават през офшорки", каза още той. 

Gemcorp нажежи парламента: Скандал между ГЕРБ-СДС и Кирил Петков

"Заради тези видно неможещи да управляват, инфлацията е два пъти  по-голяма от тази в Еврозоната. Каква външна намеса има?  Ами зърното? Хвалят се как осигуряват хляба и козунака, но и грам зърно не е продадено, а до месец идва нова реколта. Десетки пъти от ГЕРБ им казахме - намалете ДДС на горивата и зърното, финансирайте в торовете и селскостопанство. После купете на по-ниска цена от нашето производство", коментира Борисов. 

Вече не е новина, че ще плащаме големи лихви. Властта сега ще изтегли и още един заем от 1 млрд. лв. Тези хора ви ограбват, а когато си тръгнат няма кой да ви помогне. След 2-3 месеца няма какво да се прави! Ще затягаме коланите! Царе са на разточителството на пари, на фона на ситуациятата с българите. "Промяната" няма аналог в историята.

Единственият, който няма никакъв принос за спасението на българските моряци от "Царевна" е Кирил Петков.

Като гледам Gencorp и като видях правителствени самолети летят по посока Сочи - цели ескадрили, все едно Кирил Петков е направил нещо, а той нищо не е направил.

Капитан: „Царевна” би могъл да се придвижи до друго пристанище

Октомври месец им казахме как на българите няма да им се вдигне тока - работодателите и синдикатите го разбраха за 6 минути. А те 6 месеца грабят. И от сутринта чувам, как ще направят същото, възмути се Борисов.

Свидетели сме на поредица от лъжи от премиера за компанията Gemcorp от самото начало, критикува депутатката Десислава Трифонова. И благодари на министъра на енергетиката, че за 24 часа им е предоставил меморандума за разбирателство. Това е прозрачност, а Лорер месеци наред ни "праща" друг договор, включи се и Борисов, визирайки договора за електрически коли.

Тази офшорка е свързана с офшорки на Кайманите и Женева, говорим за верига от офшорки, а ние обвързваме нашата енергетика с капитали, чиито произход не знаем, продължи Трифонова.

Цялата българска енергетика е дадена на две офшорки, включи се и бившият министър Делян Добрев. Той обясни, че има не намерение за инвестиции, а споразумение. В него е записано, че страните имат намерение да съфинансират дейности. Кой избра тези две офшорки, за да съинвестира държавата с тях в енергетиката, попита Добрев. И даде пример за съфинансиране на проекти в "Марица Изток", където земята е държавна, както и в интерконектора с Гърция, в "Топлофикация - София", малки модулни реактори в "Козлодуй" след извеждането на 5-и и 6-и блок, ядреното гориво и дългосрочни стратегии за използването му, увеличаване експертизата на Агенцията за ядрено регулиране. Има апендикс с 13 точки, в които подробно било описано всичко, което държавата се съгласява да предостави, разказа Добрев.

Трябва национално съгласие, и президента Радев има водеща роля, за да се измъкнем от ситуацията, в която сме.

Защо има свръхфинансиране в енергийните дружества и свръхпечалба. И защо вместо да се връщат парите при производителите, парите се задържат? Директно подписаха със своя фирма. Това не е ли порочна инхаус процедура?! Ще има последици за десетилетията.  Незабавно прекратете договора с Gemcorp  - имат 30-дневен шанс да се измъкнем.

Атанасова: Kакъв документ е подписало правителството на 23 март в гранитна зала в МС и с кого?

Убеден съм, че направиха машинация на изборите. Чакаме експерт, който да демонстрира измамата. Именно и затова се цяла Европа няма машинно гласуване. Вотът на недоверие го дава българският народ. Няма човек, който да ги харесва - кой не се е опарил с горивата, храните, цените на тока! Скандалите са само за постове. Те се обвиняват с рекет - мафия!  Ние с корумпирани хора не искаме да работим.

Знаем какви са договорките и за Северна Македония. Къде е самолетът до Скопие, за който гърмяха шампанско?

Те не могат да си изберат и шеф за БНБ. Подготвяха си заглавия, че ГЕРБ е избрал Каримански. На всички беше ясно, че Каримански е по-подготвен от Гюров!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5861 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
тулупа

2022.04.21 | 17:09

48
тулупа се хвали че пуснали свободната енергийна борса, след което ни го набиха гробарските подставени фирми
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.04.19 | 14:39

28
ЛЪЖА! ЛЪЖА! ЛЪЖА! ☞Moшeницитe oт изcлeдoвaтeлckи цeнтъp „Tpeнд“ и coциoлoгичeckaтa aгeнция „Aлфa pиcъpч“ ca инcтpyмeнт нa жидo-зaдkyлиcиeтo зa мaнипyлaция и дeзинфopмaция нa нaceлeниeтo, зaщoтo и нa дeцaтa e яcнo, чe koйтo плaщa зa изcлeдвaнeтo, тoй kaзвa kаkви щe ca „peзyлтaтитe“!: uni.su/h09ywW ☞Народа иска да види CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC нa влacт!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI
₺Дecъ Mиpизливaтa oт Дyлoвo₺

2022.04.20 | 00:53

47
Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!!: uni.su/FMvRm6
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.04.19 | 17:24

44
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, гнyceн мaзeн CATAНA от Бpeг. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Кристина Кръстева✌

2022.04.19 | 17:23

43
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
₺Дecъ Mиpизливaтa oт Дyлoвo₺

2022.04.19 | 14:45

36
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ Бойко Методиев Борисов, Цвeтaн Цвeтaнoв, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.
ʘ‿ʘ Гюлчeн

2022.04.19 | 14:44

35
Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ ПOЛИЦEЙCKИ-OTPЯД „CИГMA“, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: uni.su/h09ywW
Каръдайь

2022.04.19 | 14:43

34
Финансистът на ГЕРБ ЦИГАН-Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП Калотина на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Знае се, че бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка със спешни дела в една специална СРЪБСКА БАНКА и, че това е ТРЕЗОРЪТ, в който са покрити част от милиардите, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на Боко-Доган-Костов - ГЕРБ-ДПС-СДС.: uni.su/bwT7KI Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.04.19 | 14:42

33
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.04.19 | 14:41

32
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Кът няма риба, и рака е риба: uni.su/DidS60 ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: uni.su/JSbCD8 ☞Имa 2000 пpokypopи-мaфиoзи зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: uni.su/7c64nO
✞❤Виктория от Русе: uni.su/2erijl

2022.04.19 | 14:40

30
Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите винаги са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: uni.su/T9fnHS ☞Жидов Гроб: uni.su/wpOcsa ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
Гост

2022.04.19 | 19:50

46
Мрадеца вика дтъжте ктадеца.
Гост

2022.04.19 | 19:50

45
Мрадеца вика дтъжте ктадеца.
А ★♠♪©°

2022.04.19 | 15:23

42
...КОКОРЧОВАТА МАФИЯ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ .., КАТО ЗОНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ.., КЪДЕТО НЕМА ЗАКОНИ...И НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ...ПОЛИТИКО МУТРИНСКИ МАНТАЛИТЕТИ , ГРАНИЧЕЩИ С ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР В СФЕРИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ.....
СССР

2022.04.19 | 14:57

41
Мършиииииии герберскииии
СССР

2022.04.19 | 14:56

40
Мършиииииии герберскииии
????

2022.04.19 | 14:56

39
Добре де,но КЪДЕ е "ИЗГУБЕНАТА" ПЪТНА КАРТА?,КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ? КОЯ е Мата Хари?,На КОГО е гласът от ЗАПИСИТЕ? КАКВА е ИСТИНАТА за Барселона?,.......................,КЪДЕ са МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ "законно от ОПГ "герб" ,"другари -господа?! ОТГОВОРЕТЕ и тогава ПИТАЙТЕ,за да Ви ПОВЯРВАМЕ!!! КЪДЕ са ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ????

2022.04.19 | 13:22

13
когато Борисов управляваше живеехме добре ...сегашните комунисти Радев, Нинова, Кирчо, Асенчо в управлението ни съсипаха....глад и мизерия
ГРОБ

2022.04.19 | 14:54

38
КОЛКО СИ ПРОСТ ГЕРБЕР,ЧАК ТЪП!
tikvata

2022.04.19 | 14:03

23
bace ba4kai nqma si gladen as ba4kam 2.800 si gi znam vseki mesec i ne se oplakvam

2022.04.19 | 13:59

20
БРАВО НА ГЕРБ! РАЗКОПА ДАЛАВЕРИТЕ НА КРАДЦИТЕ ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ.

2022.04.19 | 14:40

29
БРАВО НА ГЕРБ! РАЗКОПА ДАЛАВЕРИТЕ НА КРАДЦИТЕ ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ.
ГРОБ

2022.04.19 | 14:53

37
БРАВО НА МАЙКА ТИ ЧЕ МИ ДАДЕ ОТЗАД!!!!

Добави коментар

Водещи новини