Карадайъ на вечеря-ифтар в Коджаели: Благодарим ви за всеотдайната работа!

  • 18 април 2022 13:46

  • 589
  • 2
Карадайъ на вечеря-ифтар в Коджаели: Благодарим ви за всеотдайната работа!
© ДПС

Благодарим на всеки един от Вас за подкрепата и всеотдайната работа. Това каза на изселниците от България в Коджаели лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на тържествена вечеря-ифтар в свещения месец Рамазан.

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, зам.-председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед Ахмедов и инж. д-р Хасан Азис, кмет на Кърджали и делегацията на Движението бяха през уикенда на посещение в Турция. Те присъстваха на ифтари в Истанбул и Бурса, проведоха серия знакови срещи.

В делегацията бяха народните представители Севим Али, Фатме Рамадан, Ешереф Ешереф и Павлин Кръстев, областните председатели на Бургас, Шумен, Кърджали и Хасково - Ахмед Сюлейман, Айсел Руфад, Ресми Мурад и Мехмед Атаман, представителят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за район Мармара Лютфи Йозгюр, както и общински кметове на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Нашите домакини валията на Коджаели Седдат Явуз и кметът на голяма община Коджаели доц. д-р Тахир Бюйюкакън поднесоха сърдечни и топли поздрави за “Добре дошли!”. Проведохме диалог за мир и спокойствие в световен мащаб. И отправихме молитви за здраве и благодарност, каза зам.-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с инж. д-р Хасан Азис.

В началото на вечерята лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, предаде най-сърдечните поздрави на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед Доган.

"Много съм щастлив, че се намирам сред вас. Благодаря ви за подкрепата и всеотдайната работа на изминалите избори през 2021 година. Гордеем се с доверието и подкрепата, които ни давате”, каза Карадайъ.

Преди 33 години след репресии от страна на тоталитарната власт бяхме принудени да се разделим с нашите близки и роднини. Бяхме прокудени от Родината си, изселихме се от държавата си. Но успяхме. България постигна демокрацията с нашата помощ. Ние платихме и продължаваме да плащаме цената на тази демокрация. През годините минахме през много изпитания. Те ни направиха по-силни. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с стана силна партия, продължи Карадайъ.

И подчерта: „Заедно ще успеем да постигнем още много неща. Гордеем се с вас!".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВСУ

2022.04.18 | 20:20

2
Да му сера в устенцата не феса

2022.04.18 | 14:13

1
ДА ОСТАВА ТАМ! И БЕЗ ТОВА ТАМ Е ИСТИНСКАТА МУ РОДИНА МАЙКА!

Добави коментар

Водещи новини