Кирил Петков ще участва в официалното откриване на клуба на Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля

  • 15 април 2022 17:37

  • 358
  • 0
Кирил Петков ще участва в официалното откриване на клуба на Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще посети утре, 16 април, град Битоля в Република Северна Македония, където от 14 часа ще участва в официалното откриване на клуба на Културен център „Иван Михайлов“, съобщават от правителствената пресслужба. Визитата на премиера Петков е първото посещение на български министър-председател в Битоля.

Преди събитието министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще разговаря с представители на  български организации в Република Северна Македония.

В рамките на визитата си премиерът Петков и министри от правителството на Република Северна Македония ще посетят междусистемния далекопровод Битоля-Елбасан. По него България ще може да продава ток на целия регион, чак до Италия. Изграждането на далекопровода на практика е реализация на енергийния сегмент на Коридор № 8.

Във водената от премиера Петков делегация участват министърът на външните работи Теодора Генчовска и нейната заместничка Велислава Петрова.

Илияна Йотова ще открие в Битоля нов клуб на Културния център „Иван Михайлов“ 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
358 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини