Настимир Ананиев за парите за пътни ремонти: Опитваме се да развържем забъркания от ГЕРБ и Патриотите абсурд

  • 15 април 2022 12:07

  • 563
  • 3
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Правният абсурд е забъркан от ГЕРБ и Патриотите преди 2 г. В момента се опитваме да го развържем и затова стига до Народното събрание – защото сме парламентарна република. Парламентът трябва да намери решение, за да не страдат всички български граждани. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев по повод неприемането на решение от парламента късно снощи да разреши на АПИ да се разплаща с фирмите, които поддържат републиканската пътна инфраструктура, предаде репортер на Novini.bg. Депутатите не приеха и трите проекта на решение.

Попитан защо от "Продължаваме промяната" са против предложението на "Има такъв народ" да се платят останалите 50% от парите след проверка и със санкцията на Министерски съвет, Ананиев заяви: "Говорим за страшно много пари, пари на данъкоплатците, публичен ресурс, който трябва да бъде максимално защитен. Затова гарант трябва да бъде Народното събрание".

Парламентът не прие АПИ да плати на фирмите, които поддържат републиканската пътна мрежа

Последвайте канала на

Константин Тодоров
563 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!!

2022.04.17 | 03:29

3
Пълна пародия си пич..... бягай вкъши

2022.04.15 | 13:23

2
марш бе, слагач! тоя само се чуди в кочина да се завре, само и само да е в народното събрание на сигурна и плащана от нашите пари заплата!
Бачо Колю

2022.04.15 | 13:13

1
Струва ми се ,че вашия абсурд и Господ няма да може да го развърже.

Добави коментар

Водещи новини