ДПС започна срещи с бизнеса, прави пакет от социално-икономически мерки

  • 15 април 2022 11:07

  • 397
  • 3
ДПС започна срещи с бизнеса, прави пакет от социално-икономически мерки
© ДПС

Поредица срещи с бизнеса у нас започна ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, съобщиха от пресцентъра на партията. Лидерът на партията Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, обяви, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подготвя пакет от социално-икономически мерки в подкрепа на гражданите и бизнеса. За да са максимално ефективни мерките, ръководството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и на парламентарната група започна работни срещи с работодателските организации и браншовите сдружения.

Първите разговори бяха в четвъртък. Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, заместник-председателите на Движението Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, евродепутатите от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с/"Обнови Европа" Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност и Атидже Вели и народният представител Мюмюн Мюмюн се срещнаха с Асоциацията на организациите на българските работодатели, в която членуват АИКБ, КРИБ, БСК и БТПП. Целта на разговора, продължил повече от два часа, бе ръководството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да чуе проблемите на бизнеса, за да излезе с конкретни предложения и мерки за решаването им.

Земеделският бранш: ДПС е единствената партия, която търси решение на проблемите ни

Бюджетът не е антикризисен, като държава закъсняхме с Плана за възстановяване и устойчивост, каза след срещата Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Трябва да въведем нормалност в държавата, допълни той.

Бизнесът се оплаква, че Планът за възстановяване и устойчивост е закъснял, че няма информация за него, защото не го е виждал, заяви и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. Планът няма да има отражение върху бизнеса, а по-скоро върху администрацията и върху някои големи фирми, допълни той. Третото опасение е, че антикризисният пакет е закъснял, подчерта Цонев. Той съобщи, че бизнесът настоява компенсациите за тока да продължат.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с проведе среща и с представителите на 17 асоциации в земеделската и хранителната индустрия. От движението представиха пакета от социално-икономически мерки в подкрепа на сектора, изготвен от експертите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Предложенията получиха одобрението на бранша. Според представителите на бранша липсва диалог с изпълнителната власт. 

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е в опозиция, но при положение, че кабинетът не реагира на проблемите на бизнеса, в частност на земеделската индустрия, ние сме длъжни да предложим пакет от социално-икономически мерки, заяви Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

От 500-те милиона евро, които Европейската комисия обяви, българските фермери би трябвало да получат 10,6 милиона евро, като към тях могат да се добавят и национални средства, които да се изплащат като държавни помощи в размер до 200% или малко над 21 млн. евро, каза евродепутатът Атидже Вели.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
397 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.04.15 | 12:51

3
ДПС АГИТЕ И ПАШИТЕ ТЪРСЯТ ФИРМИ ЗА ОБРЪЧ,ХИЧ НЕИМ Е НА ОНАЯ ИМ РАБОТА,ГЛЕДАТ СИ КЕФА,А ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ЕДВА ДИШАТ ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ,ИНФЛАЦИЯ,БОЛЕСТИ.......

2022.04.15 | 12:25

2
ДПС АГИТЕ И ПАШИТЕ ТЪРСЯТ ФИРМИ ЗА ОБРЪЧ,ХИЧ НЕИМ Е НА ОНАЯ ИМ РАБОТА,ГЛЕДАТ СИ КЕФА,А ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ЕДВА ДИШАТ ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ,ИНФЛАЦИЯ,БОЛЕСТИ.......
Боко 1

2022.04.15 | 11:48

1
Ха ха ! Какво правят? Договарят процентите ли?

Добави коментар

Водещи новини