Задържаха трима тираджии на "Дунав мост" – Русе за даване на подкуп и агресивно поведение

  • 11 април 2022 16:56

  • 3029
  • 1
Задържаха трима тираджии на "Дунав мост" – Русе за даване на подкуп и агресивно поведение
© Булфото архив
Слушай новината Слушай новината

Полицаи, които следят за движението на камионите заради интензивния трафик в района на "Дунав мост", са задържали трима шофьори на тирове през последното денонощие, съобщават от ОД на МВР - Русе.

Единият е 30-годишен румънски гражданин, който се е опитал да наруши създадената организация и направо да навлезе в района на контролния пункт. По време на полицейската проверка, водачът подхвърлил в служебния автомобил на полицаите банкнота в евро. Той е задържан за срок до 24 часа.

Удареният турски шофьор с още подробности за екшъна край Ихтиман, показа и свое видео

По същия начин тази сутрин е бил направен опит да бъде подкупен друг полицейски екип. 52-годишен шофьор на турски ТИР изпреварил изчакващата колона с камиони. При проверката той подхвърлил в полицейската кола заедно с документите си и банкнота от 20 евро. Срещу двамата водачи се води разследване за подкуп.

Задържан е и трети шофьор, чиито камион е бил паркиран неправилно. Водачът, турски гражданин на 40 г., отказал да го премести и да даде документите си за проверка. Влязъл в пререкание с полицая и си позволил да го изблъска с ръце.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3029 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2022.04.11 | 17:49

1
Рушветите в Бг трябва да се дават спокойно, а не с агресивно поведение!

Добави коментар

Водещи новини