Проф. Ангелов с нови данни за злоупотреби в болници по времето на Стойчо Кацаров

  • 06 април 2022 13:20

  • 879
  • 5
© Булфото (архив)

Бившият здравен министър проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. изнесе данни за злоупотреби на в сферата на здравеопазването по времето на двете управления на Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има.

Проф. Ангелов посочи конкретни вече сключени договори и прочете отговора на здравното министерство. По думите му, имало реални сигнали за разделяне на обществените поръчки и нарушаване на ЗОП.

Дават на прокурор ремонт на клиника в УМБАЛ „Александровска“

"Позовават се на отменени законови текстове, за да могат да се вземат пари от лечебното заведение. Във връзка с неспазване процедурите по ЗОП, трябва да се сигнализират компетентните органи", изчете доклада от одита, който той е получил от здравното министерство.

До момента министър Рашков мълчи за тези закононарушения, възмути се проф. Ангелов. По думите му, МВР шефът бил уведомен по официален ред в началото на февруари тази година.

Беше изнесена информация от ГДНП, пълна с неверни твърдения. Това е поредният кризисен политически пиар на Бойко Рашков. Той се доказа като добър политически пиар, но като лош милиционер!

Проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. съсипа Стойчо Кацаров: Той е единственият облагодетелстван, а не лекарите от "Пирогов" - съзнателно е влязъл в болница, за да не плати скъпи изследвания

Той посочи още едно нарушение по процедурите на ЗОП, този път за сумата от над 3 млн. лв., от страна на болничен директор, назначен по времето на Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има. Сигналът за нарушенията към МВР, е подаден от бившия здравен министър на 4 февруари.

"До момента няма никакви действия от човека, който брани законността в страната и не е предприел никакви действия. Очаквам от министър Рашков същия плам за спиране на беззаконията в тази болница“, завърши проф. Ангелов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
879 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
BOCOVID-19

2022.04.06 | 15:11

4
ГЕРБАВАТА ЧУМА ВОДИ ДО КРЕТЕНИЗЪМ- ВИЖТЕ ПРОФЕСОРА !
Дясен Демократ

2022.04.06 | 15:39

5
Този открадна най-много и не се справи със жируса. Няма да го оставим и ще отговаря.
Роки

2022.04.06 | 13:35

1
Аз не знам за болниците но виж РЗИ -КЪРДЖАЛИ как краде по време на пандемията ,е нямам думи
Гошо

2022.04.06 | 13:41

3
За това говоря ,за шефа на РЗИ КЪРДЖАЛИ
Гошо

2022.04.06 | 13:39

2
Нали шефът им го съдеха май за конфликт на интереси-продавал на жена си ,а пък в съда казал незнам на кого ,нещо такова беше и по телевизията ги даваха и какво -оправдан накрая ,абе за какво правосъдие да говорим в България,гербаджия бил,жена му ДПС,та така

Добави коментар

Водещи новини